Ова ти е тело Гром фаца ЛОМ Ич не ми е убава ама како што кажавте за вакво списание е идеална Иначе има 20 години и секоја чест за храброста
Барем да одбрале слики кај што насмевката и е со затворена уста.Нема смисла вака...Одамна ја знам девојкава..кич невиден ми е!
Очекувано беше дека ќе се појави кога-тогаш на насловна на Плејбој. Ама девојкава е тело риба , фаца аквариум. Ептен е грда, а страшно згодна.
Да, создадена е за зајчица па и нешто повеќе од тоа. Фацата и вришти на Спојлер порнич ...ама не знам дали сум јас чудна, ама тело гром?! Далеку од тоа дека и е лошо телото, ама јас нешто не припаѓам во несвест од цурава. Доказ дека стварно не сум машко Не знам, не сакам да бидам уште една од толпата која вечно наоѓа маани. Јас стварно знам да пофалам кога нешто ми се допаѓа ама оваа ми е За да кажам за некоја дека има тело гром, треба нешто друго да видам. Сепак за Плејбој одговара! Тука не станува збор. Ај нека си ги троши со среќа паричките кои ги заработила и нека ужива во популарноста
Леле фацава на насловната Ете зошто списаниево е наменето за мажи. Битно гола е, кој ќе и ја гледа фацата, ние жените само, ама ете во крвта ни е
Не ќе ја земаат за жена па да им е битна фацата!Нема да им личат децата на неа! Читам некои коментари за Волчица..како може Волчица да ви е секси..па поодбивно суштество (секако после Хелена Роза) немам видено! Али битно има големи цицки и е мрсна! Налет тоа па и како труп е целата.Движењата и се неартикулисани. Подобро е можи Боки да го извадат,со фотошоп,неговото тело е приближно до Волчица.
Ваа кај се не се сликала гола, па за Плејбој ли??? Нема некое посебно телце бидејќи е многу слаба и нема газе, јас си сакам малце помрсничко За фацата нема да коментирам, зашто и така не и се гледа од тоните шминка Девојко извади ја пудрата, може од негде те знам----Е работава Кој на каков начин НЕ Е БИТНО, битно е да е славен Сакам да бидам фаца...Биди никој не ти брани...
и јас мислам така, премногу шминка шиба, али... кој ќе знае каква е природно коа никој жив ја нема видено таква дури ни огледалото
Епа или некој треба да и даде курс за шминкање или работава е - гаси светло, симнав шминка! Не дека е најгрдото нешто што постои на светов, ама за мене лично многу евтина и неинтересна фаца има. Првиот дел сепак многу одговара за Плејбој, не дека ти треба некој со IQ 150 за насловна
новиот број на плејбој не ми се допаѓа. па оние двене беа милион пати подобри од оваа. што ли уште ќе извадат на насловна
Мирисам дека ќе биде некој фолкерка, Гавазова или сл. Тие едвај чекаат да бидат повикани да се сликаат.
некое фолкерско газе на плејбој хехехех ќе биде интересно да се види. да галазова потајно се надева, тука е и елена велевска и таму што ти знам пластиките на македонија. имам сознанија дека на лоба и е понудено а дали ќе прифати незнаеме хехех. сепак сакам да видиме на насловна некое младо мевце не старки
Ам има нешто да се види кај Лоба освен долгата коса ???????????????? Јас мислам дека за насловна на плејбој треба да одбираат навистина по мрснички девојќи, а не некои ко Каролина Гочева. Мене искрено не ми се допаѓаат таквите девојки со манекенски "облини". Поарна би била Натали Грубовиќ (иако ми е одвртна али нема ептен манекенски пропорции) има што да покаже. Еве го разлистувам бугарскиот плејбој и е далеку по квалитетен од нашиот.
Неможам да ја замислам Лоба во плеј бој, со тоа детско и наивно фациче не, а и нема баш мн шо да покаже! тапа ми е =)
Се бара тело тука. Тешко дека некој од машкава популација глеа фаца тоа изглеа само ние женски ко женски, мора да искоментираме шминка, коса, штикла. Како што рече пирамитнка не и треба iq, небива ја викнале математички проблеми да решава. И мене оваа Александра у фаца не ми се свиѓа ич, ама си има тело (такво мрсничко со целулитче) и на фотошоп ете ти плејбој девојка. Таман си се она и Миа. Али фацо ко Каролинчето и Лоба не се за во плејбој, Лоба е премногу мила за вакво нешто
Газова, Газова!!! Нејзе ја чекам за Плејбој Бидејќи овде не е важна фацата, таа совршено ќе се вклопи на насловна...Од вратот надоле БОГАМИ И ДАЛ ГОСПОД
http://kirilica.com.mk/vest.asp?id=65026 Јунскиот број... Генерално, многу слабо Плејбојов, барем за сега. Се` си викам ај следен број, ај следен, и се разочарувам. Спојлер Во коментарите подолу на страницата пишуваат дебела била, мрсна, целулит, ваква онаква... Мене ми е океј, згодна е, не ми е дебела, но на фаца ми е сериозно грдо девојчето, а вака сосе фотошоп и сите нишани не се лоши сликите.
замислете ја НОНЕ во плејбој.... а за девојката од горе не е лоша има ОК тело Спојлер доообри гради-нејзини природни или..(ова е коментарот на дечкоми) ...