Хаххахахаххахаххахахахха леле како си ме изнасмеала Јас искрено не знам дали овие уопште мислат некогаш да престанат да ја снимаат оваа серија (бидејќи сеуште се снима)
Аххх Господе Боже, Господе Боже ... Премногу е Кај нас била негде околу 800 епизода, досега се снимени нешто повеќе од 1200 и сеуште се снимаат Да сме живи и здрави, и моите праправнуци ќе дочекаат да го видат крајот
Абе искрено ми здосади веќе -.- Едни исти глупости. Овај не ја сака ја сака другата па другата се лути па оваа старата мати нешто па ова па она и цело време е тоа. Па кој ефект го има кога се мава шамар Кшш, кшш, кшш, кшш, кшш и по 3 пати го покажуваат. Глупости
http://youtu.be/XFhQgJswtmA тоа е тоа. секоја индиска вака е Spoiler мора да има некои двајца што се сакаат и некоја старка што омета цело време. после се појавуваат некои љубоморни глупаци наговорени од старката убиваат и пустошат сите цимолат и после се дерат ко нездрави. се разбркуваат и обавезно ќе се најде некоја наивна глупача да филозофира и обавезно тапаните татаратататарататаратататаратататаратаатарата
Како може овие режисерите од Индија да имат толку бујна фантазија да смислуват такви случки ... како му истекна бе да напише дека овој шо се женеше со оваа во детството дека ке ја сретне на факс леле ....... ц ц ц ц не можам да се изначудам... али .. не е само малечката невеста така во сите индиски серии исто ... како ги смислуваат ситуациите свака им час .... многу ги биваа ц ц ц оваа нема крај којзнае понатаму уште што ке измислат ... којзнае ... !
Единствено нешто во серијава што ми се допага е преказната и реалниот свет што го преставуваат на помалите места во Индија ,но не ја гледам бидејки многу се бавни,за да кажат еден збор им треба 5 саати и многу се лигават.Според мене би можеле да ја направат поинтересна и подобра. Ова серија би можела да има многу гледаност,ама не постоеле паметни луѓе што знаат да ја направат да личи на серија во вистинска смисла на зборот.
Од мама и баба ништо не можам да видам по цел ден малата невеста и си расправаат Spoiler -а сега џагја со другата е? -да, греота ананди само плаче загреота
Се прашувам само кога ке заврши...или пак моите внуци ке го дочекаат крајот...многу досадна серијаааа ))