Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Ај некој нека ме просветли до кај е серијава и што се случува, и го сменија терминот, а редовно се рассонував со неа
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Серијава е коа немаш шо да праш,глеј ја Ја глеав некое време,интересна е,смешна...И се прикажуваат доста обичаи и некоја од девојките спомна дека и се плашат на Дадиса,баш тоа покажува колку се почитуваат постарите кај нив.
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Мене ми е интересна серијава дека гледаме и учиме некои дурги традиции и обичаии.Базирана е на вистинска приказна, го покажуваат животот на малите девојчиња кои многу млади ги мажат и прават како ќе речат постарите. Понекогаш многу ме смејат и тоа до сози, а пак бабата Дадиса не посакувам ни на најголемата непријателка да и биде снаа...
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Kога и да налетам на серијава, тоа девојчено само плаче Kако уште не е во некоја психијатрија јас не знам плачки лигавења, дрвења со некои безвесни ствари, се на се, тапа тапа! со ваков вид на серии, ни времето не би го тепала
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Искрено на мене оваа серија не ми се допаѓа. Само плачење,трагедии,дадиса мадиса као демек сите и се плашат никој не смее ништо да и згреши глупости на квадрат. И овие забавени снимки ме вадат од такт ама боже мој секој си има свој вкус
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Серијата е убава но претераа со плачењето не можам повеќе да ја слушам ананди како плаче
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] аман бе дали има барем една епизода во која никој нема да цмоли и рика .Се нешто оваа бабата се мурти зените плачат а серијата веројатно ке потрае уште 1 година.Како што знам ке има епизоди во кои ке ги даваат ананди и другите поголеми инаку не ја гледам често серијава кога ке одам кај баба ми телевизорот на стотка куката се тресе Ананди се гледа
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] само се плаче в серијата,мислам нема ништо од поента во серијата
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] плчки и само плчки ништо друго нема епизода во која не плачат не можеле да и се спротистават на таа дадиса с*ања у боја
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] На овие ќе им се скрати животот ако не плачат еден ден, посебно Ананди Иначе интересна е серијата, ја гледам Не за друго, интересни се обичаите и децата
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Леле досада жива. На почетокот ја гледав, интересна ми беше ( ни јас незнам како ). Али сега неможам да ја поднесам. Серијата од една тема се преобрази во сосема друга тема. Само нешто плачат и таа старата ( Дадиса, мислам се викаше ) само се расправа со сите. Па и оние песнине со завивање
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Ееее чекајте па и вие, уште е девојчето мало, па треба тоа да порасне, да има деца, да стане баба, па тек тогаш ќе заврши
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Никогаш не сум ја гледала нити планирам...кога сум кај баба ми кога ќе ми рече остави ја гледам малечката невеста и викам абе аман уште ли е малечка?! Уште не ја пораснавтее....
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Колку што имам гледано на ју туб серијава ќе трае уште минимум 2 години
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Серијава НЕ МОЖАМ ДА ЈА ПОДНЕСАМ! Нема епизода тие да не липаат, да не цвичат, да не се лигават, абе глупости! На живци ми оди, музиката мозочните клетки ми ги изгоре. Се некој е тажееен, плачеее, кукаааааааа...ај за обичаите, па веќе мислам сите ги видовме! 10 свадби, празници...
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Oткако Сител така помпезно ја најавуваше оваа серија, ја погледнав првата епизода мислам дека лани. Зажалив морав да кажам. И секогаш кога ќе видам дека на репертоар е Малечката невеста, со брзина на светлината го мењам каналот. Значи ова индискиве серии ги мрзам од дното на душата. Секогаш кога ќе свртам и видам како пиштат, плачат, урлаат, со онаа ударна музика на секои 10 секунди најавуваат дека нешто ужасно ќе се деси, а уствари ништо не се десило, ми иде да земам пиштол и пуцам 3 путу у ваздух! Аууу катастрофи ми се, бре!
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] незнам како не ви е досадна серијава! иначе, има уште 400 епизоди одприлика
Малечката невеста(Balika Vadhu)[Сител] Оваа серија премногу ја мразам незнам како ви е интересна. Кога ќе ја видам рекламата одма сменувам на друг канал.