Серијава уште долго ќе ја има Еве ја Ананди како постара Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=lR3KqxhRLKA
Ауу уште кога ќе ја слушнам музиката од реклама косата ми се ежи, сите по дома нози испокршуваме кој побрзо да го смени каналот. Значи серијава ми е олеле мајко, се сум видела но оваа ги за*бува сите Секогаш се прашувам добро има ли луге што ја гледаат оваа серија :?
Серијава ми е крајно патетична, а единствена поука која ја имам извлечено од епизодите кои така под око ги погледнував изминативе денови е дека и куршум во глава не значи ништо, ако има некој што те сака - уатафак, тоа ни Полат Алемдар не ќе го преживее.
На Ананди и Чак Норис може да и подзавиди. ги гледам овие епизоди чисто за да видам до кај може да оди фантазијава.
А сте приметиле, таа чалмата на главата што и е, секогаш има исто крв. Го менуваат тие, или воопшто не крвари веќе.
Мене напротив баш ми се допаѓа серијава...не ја гледам често,има многу работи што се повторуваат,ама баш ми е интересна...незнам зошто на никој не му се допаѓа
Aj ако може некој да ми ја најде песната(или музиката ) кога ананди и џагја се сретнаа ,пред да ја ранат ананди...таа песна ја дадоа и уште 2-3 пати.Еве го видеото од епизодата...на почетокот кога се држат за раце и кога ке се гушнат... http://www.dailymotion.com/video/xcjeyo ... shortfilms
Ах, овие ги зафркнаа и Шпанците. Бетер биле Прво Бандини, после оваа. Имаат ли друга работа во Индија, со години им траат серииве, се чудам како не почнат веќе да им умираат старцине на сред снимање. Аман нека заврши, дома ништо не можам да гледам, мама не се одлепува од телевизор!
леле серијаваа на почетокот беше интересна сеа глупости бе ја погодија у глава со куршум Ананди и нема да преживее и ете ја го подигна прстот и сеа на нишо и на никој не се сеќава хаха ама ај важно добра е таа серија
^ Хахахаха стварно! А тогаш кога ја упукаа, на завојот имаше црвено и тоа точно на средина на челото. И сега уште и стои, само што е жолто.
Во серијава само плачат!!!Ај на почетокот се запознаваш со некој друга култура(мажење на 8 год),ама после глупости се случуваа.Некој со куршум да те погоди во чело на лице место ќе умреш,ама Ананди не и е ништо само што има амнезија и тоа на нив им е трагедија.
Оваа серија станува се поглупа и поглупа..не знам веќе кога ќе ги видам тие нивните фаци на сител особено на таа дадиса уфф ми оди на нерви ...
Што уште нема да им текне во оваа серијава.. Па и жива остана не за другото со куршум во мозокот бре.. цкцкцкц..
Леле серијава. Да незнае човек дали да се смее или да плаче. Остај тоа, па и 900 епизоди, што е многу многу е. Банална е и досадна.