Ауух, серијава станува се попатетична и попатетична. Чат-пат погледнувам и никако неможам да сфатам, ова индијциве толку прост народ се или се прават? Многу ми идат на живци! Уффф!
чекајте само, брковите ќе ги растеме, ќе трае серијава уште толку толку и толку сега се до 938 така нешто,ама само додека се деца. уште се снима додека не ги израснеме Aнанди и муж и, ништо не правиме ќе заврши серијата тек кога ќе бидат возрасни овие 2ца, така да, уште 3 години Hајмалку ќе ја трпиме простава серија пред малите екрани A онаа другата индиска огнови на љубовта или шта год, има 700 и кусур епизоди, баш на википедија се напнав, да предвидам кога ќе завршат овие мизерии, и тешко дека и таа во наредниве 2 години ќе заврши подобро со шпански да не троваат, барем јазик ќе научиме, и преку 150 епизоди тие не се Eве ги зетот и невестата, големи, забричиле тоа бркот (инаку не се истите актери, овие се некои други)
Со серијава ја претераа,дури сега се чудам како некогаш ја загледував така ( да,ама тогаш не се случуваа олку глупи работи ). Бај д веј сеуште ли не е завршена?Ми здосади само кога ќе слушнам пиштење знам дека тоа е невестата ...ахахахаха
Ја гледав рекламата вчера... малечката невеста пет години потоа И, многу се израдував, што девојчето конечно порасна Фамилијарно се израдувавме, жими се! Ние старееме, она иста. Ја мајката ццц
Јас прочитав нешто, а и од Србија роднините што ми кажаа, оти кај нив е понапред, Џагдиш ќе оди на студии кога ќе порасне во Мумбаи, и то Ананди ќе помогелна да се убедат да го пратат на студии. За време на студирањето тој ќе се заљуби во друга девојка, а ќе ја потцени Ананди. А девојката ќе се испостави дека е Гаури, онаа за која бабата тајно го венчала Џагдиш. Па девојката ќе забремени, Ананди ќе има власт во селото итн...............
Можеш да си гледаш на пинк +, игра секој работен ден во 19 часот и таму епизодите се многу понапред поточно кога Џагдиш Spoiler ќе се заљуби во девојката што ќе ја запознае кога ќе студира