хм ја кажа друга ананди.барем да најдеја некоја слична на нејзе..иц не личи на малата ананди... а уште многу ли има филмов? како да се заборави малце
Стварно не личи. Мене ме потсеќа на онаа Тепри лудата што беше. А овој со мустаќи што ја зафркава Џагја ли е?
и мене ми личи на Тепри во паметот баш и не ја покажаа како порасната, на 18год со кукли си игра, дали е тоа од операцијата или не?
Може ли некој да ми каже колку епизоди има овааа серија и дали има крај вооопшто овааа стана историја
Ја не знам зошто се даваат глупави коментари и се ставаат збунети и не знам какви се смајлиња... Многу едноставно, ако не ви се допаѓа не гледајте и готово. Мене нешто кога не ми се допаѓа ниту гледам, ниту коментирам!
што се случува со серијата одамна несум ја гледала, може некој да раскаже на кратко, знам само дека пораснаа децата и толку
Децата пораснаа за роденденот на ананди дојде целото семејство на џагја и додек аананди играше тој ја фати за рака она поима немаше кој е тој и он и кажа се видоа првпат после 5 год и сега ананди треба да се врати во куќата.и јас иначе ги имам пропуштено последниве неколку епизоди
половина серија ја немам гледано, гледам 5 па проуштам 50, па пак гледам 5 и така, не се случува кој зае што па да мора сите да ги гледам
е сега јас гледам али не секоја епизода,првата да и ако дочекам и последната... и имаше една роднина оној ја гледаше првата и последната епизода другите не..
Серијава ми беше интересна само на почетоко а после ја исчуручија и ја должеа ја должеа до немај акде.Мислам Гена детето го носесе стварно цели 9 месеци ако не и повеке
не ми се верува уште трае серијава па оваа трае уште кога беше бандини освен бабите сигурно нема некоја која ја гледа