IZGUBENA E ILI UKRADENA MALA SIJAMSKA MACKA STARA E SAMO 6 MESECI IMA RROZOVO REMCE SO BELO ZVONCE NA GUSA SE ODZIVA NA IMETO GLUVCE SE NAJDUVASE VO MAGJAR MALO..VE MOLAM AKO POSTOI COVECNOST DA SE VRATI ILI AKO SE NAJDE DA SA ISKONTAKTIRAME ....NI NEDOSTIGA A SIGURNO I NIE NA Nea.....
Се продава Акита ину женско кутре старо 2,5 месеци.Со голем изложбен потенцијал,родители со шампионско потекло.Кучето има педигре,пасош,микрочип,ги има примено вакцините... инфо на тел:070 319 571 marinela_dimitrova@hotmail.com
Девојки дали можеби знаете некој што продава кутриња од расата англиски кокер шпаниел, се убив од барање и нигде не најдов ве молам ако знаете некој нека ме контактира на 078 879 622. Благодарам однапред.
Се подарува ова убаво бушавко маченце кое вчера беше оставено на улица самичко. Ќе го добиете избањато и прочистено од надворешни и внатрешни паразити. Ако има заинтересирани нека ми пишат пораче
Се подарува ова мило, младо кутре.Старо околу 3-4 месеци, многу весело, послушно и обожава да се гали.Мешанче е, со најубави очи.Ќе го добиете избањато и прочистено од паразити.Само за сериозни вдомители, кои во никој случај нема да се предомислат и да го остават повторно на улица.Контакт во лп.
Se prodavaat prekrasni primeroci od rasata Doberman pincher stari 2,5 meseci so site potrebni dokumenti,pasosh,odlicno pedigre,vakcinirani ,procisteni . Majka : Fiona Kaiserkraft Tatko : E'Maximus Decimus von Schwarze Kraft 3 mashki i 1 zensko Lice za kontakt : Marija Tel : 078 546 901
Ми треба помош, кој чува зајци... барам совет, се работи за бебенце не постаро од 3-4 дена без мајка...
Prodavam kutre od rasata BEAGLE ( Bigl ) , staro 6 meseci, zenka. Cuvano vo stan, vakcinirano, steknati higienski naviki . Kontakt Gabi 070 365 369.
Jas prodavam persisko mace, masko e, staro 2,5 meseci i e steknato so higienski naviki, maceto e belo so sivo. Cenata e po dogovor.
ИТНО!! Продавам персиско маче. Машко, прочистено е и стекнато со хигиенски навики. Старо е 2,5 месеци. Цената е по договор. Контакт на 077 952 331-Наталија
Не е мое маченцево, ама преубаво е. NA PODAROK ZENSKO MACHE OD RASATA MAIN COON ( DOLGODLKO). KONTAKT 078 36 96 97
Ова е едномесечната Лола, премило најмило маченце Лола наскоро ќе биде спремна за вдомување па ако има заинтересирани нека ми пишат пораче, за нејзиното братче најдовме домче, да и најдеме и на душичкава
ИТНО!!!Се бара дом за ова слепо кутре.Пред недела дена беше весело и мило, за него се грижеа повеќе станари, но поради инфекција на очите го загуби видот и моментално е загрозено од надворешната средина, збунето е и тажно.Со него е се во ред, сеуше се гали, се радува и игра, јаде и е здраво освен овој проблем.Ние би продолжиле да се грижиме за него, но сега поради состојбата не може да биде пред зграда, му треба дома и сигурна околина, некој кој му даде секојдневна љубов и заштита.Женка е, стара 3-4 месеци, има убаво и сјајно крзно, прочистена е од внатрешни паразити и многу мила и питома.Ве молам бидете хумани и спасете го од смрт и тага, зошто ако остане надвор може да биде згазено или повредено.Контактирајте ме тука.