1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали огласи за домашни миленичиња

Дискусија во 'Дом' започната од Lilit, 5 јуни 2011.

1. ViktorijaXX

ViktorijaXX Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Се продава сијамско маченце,женско, старо 40 дена.Ако има заинтересирани подетално инфо во лп.
    10841252_10203833724657580_1016671411_n.jpg

На ubavi tazni oci му/ѝ се допаѓа ова.
  2. veliche.sk

veliche.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Најдена е изгубена шарпланинка вчера вечер во градскиот парк која е привремено вдомена. Итно се бара сопственикот или некој кој може да ја вдоми. Шарпланинката е помала од 1 година, припитомена е, исплашена но и крајно дружељубива :)

3. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    @1209, што се случи со кутрето? Успеавте да му најдете дом?

4. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.321
    Допаѓања:
    41.609
    Nausnica za zal kutreto pocina, se sluci preku nok i utroto go pronajdov, pretpostaviv deka nekoj se izziveuval vrz nego(ne pronajdove koj)i go ubil, zosto nemase izgledi deka e otrueno, isto taka do nego vo mnogu losa sostojba i so povredi lezese maalska pudla, drugarce, nego uspeav da go spasam, odvaj prezivea, sega e privremeno zgrizen i vo odlicna sostojba, no mu treba stalen dom, ako si zaintereirana pisi mi lp, inaku ova e Badi, star e 3-4god, predhodno cuvan, no napusten, pa ima stvoreni domasni naviki.Ke bide mnogu sreken ako go posvoi nekoj, a i jas, zosto uzasno mi e bolno sto ne mj go spasiv drugarceto.
    i 2014-12-20-23-11-01.jpg 2014-12-20-23-11-26.jpg

На cooll му/ѝ се допаѓа ова.
  5. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.254
    Допаѓања:
    163.159
    Изгубено/ украдено и се надевам не умрено, мало слатко кученце, искрено не беше нешто јако, расно, ама мене светот ми беше. ;(;(:u:
    Битола, Карпош/ Кланица.

Прикачени фајлови:

6. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Мојот Марли, машки лабрадор стар 2 години си бара женска за парење. :inlove:
    Марли е купен, но за жал така испадна не можев да му извадам педигре иако имам од неговите родители. Вакциниран се со сите вакцини, сакан, гледан, личен.
    Доколку има лабрадорка за парење во Битола ве молам да ме контактирате :D

Прикачени фајлови:

• Marli bebe.jpg
      Marli bebe.jpg
      Големина на фајлот:
      98 KB
      Прегледи:
      42
  7. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Devojki izvinete na latinicata od tablet sum. Izgubeno mi e kuceto vo blizina na kamot vo kapistec e videna posleden pat . Malo terierce kafeno so crveno kaifce. Ako nekoj ja vidi ve molam neka me kontaktira. Vi blagodaram..

8. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.731
    Допаѓања:
    4.585
    Дали знаете некој да продава мало вучјаче но да биде од добро потекло мајка татко со титули.Ако знаете известете ме.Машко да биде.

9. #Maksi

#Maksi Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    10
    Дали знаете некој да продава мало лабрадорче до 2 месеци со педигре.Машко да биде :)
    Известете ме ако има некој

10. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    Девојки ми треба мала помош од вас.
    Сакам да си купам кученце. Ги гледав овие три раси Француски Булдог, Чау чау и Шар пеи.
    Реално до сега немам купувано куче преку одгледувачница (не сум сигурна како се викаат тие ''продавници'' за миленици:$) или преку оглас. Сите кучиња што сум ги имала ми биле дадени од некој познат. Па затоа ми претставува проблем, изборот на вистинскиот човек, односно продавница од каде да си купам. Па ке ги замолам оние кои познаваат некого или знаат некоја сигурна ''продавница'' за овие раси да ми кажат.
    Цената ми е битна:wasntme: ...т.е. несакам да го преплатам.:$
    Секоја информација или негативно искуство од некој ќе ми биде од огромна корист.:inlove:
    @Papillon.Papi искрено очекувам инфо. од тебе :inlove:

11. ubavi tazni oci

ubavi tazni oci Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Nabavuvam SEKAKOV VID NA DOMASNI ZIVOTNI SARPLANINCI .TERIERI CIVAVI INT SO MIKRO CHIP I DOKUMENTI EY PASOS VAKCINIRANI I PROCISTENI OD GLISTI EKSTRA CENA .koj e zainteresiran neka me izvesti

12. ubavi tazni oci

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Ima
    Imam jas poz

13. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    Здраво Убави тазни очи ...
    Па еве јас прашав -моето мислење е над твоето. Па ако ги набавуваш овие раси пиши ми нешто повеќе за нив. Од каде ги набавуваш (во какви услови живееле), потеклото и се разбира по која цена. Јас кога купувам куче сакам да знам се. Исто како кога си барам дечко:D. Нели не примаме секого во фамилија:P
    Ако ми се допадне она што ќе ми го понудиш, ако се договориме, ВЕТУВАМ, дека веднаш ке го постирам кучето и се разбира еден куп пофални зборови;)
    Ако не сакаш јавно може во ЛП. Јас пишев јавно за да се знае;):l:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ubavi tazni oci

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Pa vaka kucinjata site se vo odlicna sostojba. Gi nabavuvam od srbija i id bugarija site se so dokumenti deneska bas prakav za italija 3 kucenja

На kolovoz му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Downy

Downy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    43
    Коловоз дечко ми продава шар пеи кученца од одлични родители, стари се два дена .. ако си заинтересирана пиши ми лична порака :)

16. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.698
    @kolovoz Од сите три раси, францускиот булдог не е намќорест. Чау чау имам во комшии. Единствена цел му е да јаде, спие и пие вода. Нит игра ништо не прави. Шар пеи сум видела, ама мало. Како секое кутре, игриво. Шар пеи се супер чувари, како Чау Чауто. Рамнодушни се и Чау Чау и Шар Пеи кон други луѓе. Како и да е, верни и лојални кучиња се.

Француски булдог пред некој ден видов. Ја шетав Беки и наидовме на едно 3 и пол месечно кутре. Единствено мало кутре кое не се преплаши од Беки (моето огромно куче) и почна да се мота меѓу нејзините нозе и да игра со неа. Патем, уште од 3 и пол месеци беше без ланец и го следеше сопственикот.

Мое мислење е да земеш Френчи. Мали се, мирни се и лесни се за дресура. Ако си почетник, строго ти ја препорачувам расава. Чау чау и Шар пеи се за искусни сопственици зошто се премногу тврдоглави, а без правилна дресура тврдоглавоста може да израсне во агресија. Чау чауто во комшилук многу пати ја има каснато неговата сопственичка зошто се приближила до неговата храна.

На реклама 5 и пазар 3 ми се чини дека видов мали френчи.

А, да, Чау Чау и Шар пеи се поскапи кучиња. Над 400 евра се. Френчи не се голема разлика од нив, над 300 евра се тие.

17. ubavi tazni oci

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Hahaha jas se zanimavam so prodazba i nabavka na site rasi megutoa ne mi se svigaat jas sum zaljubena vo sarplaninci doma ima 5 sarplaninci i dve civavi a cay cay gi davam 400evra inaku slatki se

18. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    Искрено јас од Србија ги наоѓам многу поефтини кога барам низ нивните огласи. Чау-чау се движат од 150 до 250 еур , шар пеи кај нив се многу ефтини до 200еур. А булдогот е да поскап до 350 еур. Имам роднини во Србија кој можат да ми ја завршат целата работа ама не сакам да ги замарам. За сметка на тоа што ги набавуваш од таму мислам дека малку ти се високи цените. Но не сакам да те навредам, немој да помислиш така, само правам споредба. Можеби твоите се од посигурно легло. Не велам Не.
    Ќе видиме,...сепак како што реков си бирам нов член на фамилијата па морам сите опции да ги земам во предвид.
    Сепак ти благодарам што веднаш ми одговори.

19. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.698
    @ubavi tazni oci јас си кажав мое искуство. Дека се како ѓаволчиња по изглед френчи, се, но еве, ако е почетник коловоз јас би и препорачала френчи да земе зошто се полесна раса за чување од Чау чау и Шар пеи.

20. ubavi tazni oci

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Ako si videla sogurno si gi videla i poskapite banama primer tie se za boo pomeran primer prvi skapi mnogu a ima i evtini ama kvalitetot e drug veruvaj dodeka pa kaj mene nikogas nemalo zalenje za kucinjata cist primer jas imam sarplanici eden mi e kupen. Po cena od 500 evra a vidi na pazar 3 ima i za 3 iljadi e sto e razlika sea ke ti kazam go nosam moeto na izlozba i imam vrven kvalitet a toj sto kupil evtini. Samo ja gledaat izlozbata od strana a jas imam prvo mesto svakas