1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали огласи за домашни миленичиња

Дискусија во 'Дом' започната од Lilit, 5 јуни 2011.

1. ubavi tazni oci

ubavi tazni oci Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Cay cay gi nabavuvam po 200 gi prodavam po 250 plu dokumenti plus vakcini plus benzin do srbija pa veruvaj i ne mi ostanuva nisto za mene.a buldozi ima prodava i aleksandra vasileva duci sestra mu na dadar taa eden buldog go prodava po cena od 900 1000 evra.mozes da proveris.

2. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    Не сакам да ме сфатите погрешно, но јас не барам куче за да го носам на изложби. Не сум тип кој би сакал да го експонира своето куче. Единствено нешто, што барам, е кучето да е здраво, да ги поседува сите потребни документи и да ми живее што е можно повеќе, затоа што сум многу емотивна и не би сакала да дознаам отпосле за некои болести или недостатоци. Само тоа ми е важно.

На Hipica, A-j-a, ubavi tazni oci и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Kissed

Kissed Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    118
    Се продаваат Shih-Tzu кученца останати 2 машки и 1 женско кученце со целосна документација. Цената на кученцата зависи од нивната возраст. Сами избирате на колкава Возраст ќе го подигнете кученцето 2 или 3 месеци. Кученце на 3 месечна возраст чини 500 евра а кученце на 2 месеци 400 евра како и да одлучите со кученцето добивате:
    педигре
    работна книшка
    здравствена легитимација / пасош
    1ва вакцина
    2ра вакцина
    пакет пелени
    1кг храна
    цуцла за вода
    држач за цуцла за вода
    А во цената од 500 евра добивате плус
    ревакцина која задолжително се прима на 3 месечна возраст
    микрочип
    За резервација се плаќа 100 евра а остатокот од износот се плаќа при самото подигање.
    Родители:
    Majka – Lucy MACEDONIAN CHANPION
    Tatko - Solaris Avis Kissed by my love Inter Sampion
    JCAC x 6, JBOB x 6, BOB x 6, BOGII x 1, BOGIII x 1, CAC x 4, CACIB x 3 R.CACIB x 1
    PUPPY BIS x 2
    JUNIOR BIS x 3
    JUNIOR BIS II x 1
    JUNIOR BIS III x 1
    BIS x 2
    JUNIOR MACEDONIAN CHANPION
    JUNIOR GEORGIA CHAMPION
    MACEDONIAN CHANPION
    КУЧЕНЦА

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 078/209100

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ubavi tazni oci

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Vo toj pogled kuceto bez gajle ke bide zdravo .i so site potrebni dokumenti za da moze i drzavava da ja napusti.megutoa da znaes nesto toa i sve da ima dokumentite ne se garancija za zivotot na kuceto da znaes kako ti ke go odgledas takvo ke e za zivot sto poveke tuka si ti ako go cuvas dobro bez gajle ke si.a site kucinja pak ke kazam se zdravi so kniska dokumenti int sekako ako te interesira nesto poveke kontaktiraj me

5. ubavi tazni oci

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    НА ПРOДАЖБА МАЛТЕЗЕР ЖЕНКА СТАРА. 70 ДЕНА ВРВНO ИЗЛOЖБЕНO ЛЕГЛO 250 ЕВРА. Кoмплет дoкументaцијa еврoпски дoкументи чипoвaнo.

6. ubavi tazni oci

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    aс прoдaвaм

7. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    Ова го најдов на интернет случајно,не сум од таму не можам да го вдомам се работи за кученце од расата cane corso(не знам дали точно ја напишав) ве молам споделете да си го најде и ова кученце својот дом<3
    http://m.idividi.com.mk/News.aspx?IDNews=978701

8. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.698
    IMG_20150317_141235.jpg IMG_20150317_135307.jpg IMG_20150317_135248.jpg IMG_20150317_131805.jpg IMG_20150317_124126.jpg
    Мазата Аби бара домче. Сабајле кога одев накај школо ја сретнав, како и секое куче, ја погалив и почна да ме следи. Стигнавме и до школо, таа чекаше во двор до голем одмор. На голем одмор, отидов со неа и уште неколку другарки до маркет. И' дадовме 3 пакувања паштета. Ја оставивме пред маркетот, но таа пак се вратила во школски двор и не' чекала до 6ти час. На крај ја земав со мене, отидов до пет шоп, и' купив апче против глисти и ја однесов дома. Ќе можам да ја чувам уште 2 дена максимум. Со неа ви давам и 2 кила храна (дехидрат) и половина од апчето против глисти. Ви гарантирам за верен пријател и одличен чувар на вашиот дом.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.698
    Најден е вдомувач за Аби. Ви благодарам.

На GirlLove, Sunshine.Sunshine и Nausicaa им се допаѓа ова.
  10. June

June Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    барам црно машко лабрадорче старо од 1-2 месеци по можност од прилеп, балгодарам :)

11. Niki80

Niki80 Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали некој продава сијамско маче, старо до 2 месеци?

12. Labradorce

Labradorce Нов член

Се зачлени на:
    29 март 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Купувам персиско маченце, доколку некој продава/подарува, нека ме исконтактира.
    Мачето ќе биде сместено во топол дом, опкружено со љубезни и внимателни луѓе, најсакано на свет.

13. #Maksi

#Maksi Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    10
    http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1591880 ima na reklama 5

14. #Maksi

#Maksi Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    10
  15. ValeR

ValeR Нов член

Се зачлени на:
    26 април 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    4
    ne e epten vo vrska so temava no vredi da se vidi devojki :D srcka e kucencevo, dusice kako pravi so racetee kako navistina da se moli za nesto:l::*

16. WhiteAngell

WhiteAngell Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2012
    Пораки:
    734
    Допаѓања:
    2.315
    Барам женско бело зајаче од расата лавја глава,и да биде старо околу година ипол до две. Ако има некој за продавање нека ме контактира во ЛП.

17. June

June Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    дали ти си зеде лабрадорче и од каде? :D

Последна измена: 27 април 2015
  18. #Maksi

#Maksi Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    10
    На реклама5 имаше најава на легло уште пред да се родат кученцата и уште од тогаш ги меркавме и се јавувавме неколку пати и уште не беа родени.И откако се родија после 2 недели се јавуваме да одбереме кученце кога сите ги резервирале :/ Тоа ти е баксуз.. Сега и ние бараме,газдава на истата кучка на овие што ги меркавме планирале легло во септември па да се надеваме тогаш :) ^_^

19. pumpkin2

pumpkin2 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    поклонувам две кученца, 3 месеци стари, не се расни.. имам уште други две и не сум во можност да чувам четири.. ако има некој што сака кученце нека ми пише во лп.

20. kris_mkd94

kris_mkd94 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Само за вистински љубители на оваа раса и за сериозни луѓе што ќе ги чуваат кучињата.

Се продаваат кученца златен ретривер со педигре, прво легло, 3 пати прочистени од паразити, со 2 вакцини, кученцата се страи 2 ипол месеци.

Од документи добивате педигре и здравствен картон од ветеринар со примени вакцини. Педигреата од кутрињата ги имаме на слика.

Родителите се со фантастично педигре и се отценети со 5 на изложба, малите имаат изложбен потенцијал.

Останати се 3 женски.
    (2 светло-крем и 1 златно-жолта)

Може во било кое време да дојдете да ги видете, Кисела Вода, Скопје.

11838594_10206222916065739_1412602390821665985_o.jpg 11838628_10206222915225718_7536207762067775583_o.jpg

Последна измена од модератор: 25 мај 2023
    На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.