Cay cay gi nabavuvam po 200 gi prodavam po 250 plu dokumenti plus vakcini plus benzin do srbija pa veruvaj i ne mi ostanuva nisto za mene.a buldozi ima prodava i aleksandra vasileva duci sestra mu na dadar taa eden buldog go prodava po cena od 900 1000 evra.mozes da proveris.
Не сакам да ме сфатите погрешно, но јас не барам куче за да го носам на изложби. Не сум тип кој би сакал да го експонира своето куче. Единствено нешто, што барам, е кучето да е здраво, да ги поседува сите потребни документи и да ми живее што е можно повеќе, затоа што сум многу емотивна и не би сакала да дознаам отпосле за некои болести или недостатоци. Само тоа ми е важно.
Се продаваат Shih-Tzu кученца останати 2 машки и 1 женско кученце со целосна документација. Цената на кученцата зависи од нивната возраст. Сами избирате на колкава Возраст ќе го подигнете кученцето 2 или 3 месеци. Кученце на 3 месечна возраст чини 500 евра а кученце на 2 месеци 400 евра како и да одлучите со кученцето добивате: педигре работна книшка здравствена легитимација / пасош 1ва вакцина 2ра вакцина пакет пелени 1кг храна цуцла за вода држач за цуцла за вода А во цената од 500 евра добивате плус ревакцина која задолжително се прима на 3 месечна возраст микрочип За резервација се плаќа 100 евра а остатокот од износот се плаќа при самото подигање. Родители: Majka – Lucy MACEDONIAN CHANPION Tatko - Solaris Avis Kissed by my love Inter Sampion JCAC x 6, JBOB x 6, BOB x 6, BOGII x 1, BOGIII x 1, CAC x 4, CACIB x 3 R.CACIB x 1 PUPPY BIS x 2 JUNIOR BIS x 3 JUNIOR BIS II x 1 JUNIOR BIS III x 1 BIS x 2 JUNIOR MACEDONIAN CHANPION JUNIOR GEORGIA CHAMPION MACEDONIAN CHANPION КУЧЕНЦА КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 078/209100
Vo toj pogled kuceto bez gajle ke bide zdravo .i so site potrebni dokumenti za da moze i drzavava da ja napusti.megutoa da znaes nesto toa i sve da ima dokumentite ne se garancija za zivotot na kuceto da znaes kako ti ke go odgledas takvo ke e za zivot sto poveke tuka si ti ako go cuvas dobro bez gajle ke si.a site kucinja pak ke kazam se zdravi so kniska dokumenti int sekako ako te interesira nesto poveke kontaktiraj me
НА ПРOДАЖБА МАЛТЕЗЕР ЖЕНКА СТАРА. 70 ДЕНА ВРВНO ИЗЛOЖБЕНO ЛЕГЛO 250 ЕВРА. Кoмплет дoкументaцијa еврoпски дoкументи чипoвaнo.
Ова го најдов на интернет случајно,не сум од таму не можам да го вдомам се работи за кученце од расата cane corso(не знам дали точно ја напишав) ве молам споделете да си го најде и ова кученце својот дом<3 http://m.idividi.com.mk/News.aspx?IDNews=978701
Мазата Аби бара домче. Сабајле кога одев накај школо ја сретнав, како и секое куче, ја погалив и почна да ме следи. Стигнавме и до школо, таа чекаше во двор до голем одмор. На голем одмор, отидов со неа и уште неколку другарки до маркет. И' дадовме 3 пакувања паштета. Ја оставивме пред маркетот, но таа пак се вратила во школски двор и не' чекала до 6ти час. На крај ја земав со мене, отидов до пет шоп, и' купив апче против глисти и ја однесов дома. Ќе можам да ја чувам уште 2 дена максимум. Со неа ви давам и 2 кила храна (дехидрат) и половина од апчето против глисти. Ви гарантирам за верен пријател и одличен чувар на вашиот дом.
Купувам персиско маченце, доколку некој продава/подарува, нека ме исконтактира. Мачето ќе биде сместено во топол дом, опкружено со љубезни и внимателни луѓе, најсакано на свет.
ne e epten vo vrska so temava no vredi da se vidi devojki srcka e kucencevo, dusice kako pravi so racetee kako navistina da se moli za nesto
Барам женско бело зајаче од расата лавја глава,и да биде старо околу година ипол до две. Ако има некој за продавање нека ме контактира во ЛП.
На реклама5 имаше најава на легло уште пред да се родат кученцата и уште од тогаш ги меркавме и се јавувавме неколку пати и уште не беа родени.И откако се родија после 2 недели се јавуваме да одбереме кученце кога сите ги резервирале :/ Тоа ти е баксуз.. Сега и ние бараме,газдава на истата кучка на овие што ги меркавме планирале легло во септември па да се надеваме тогаш
поклонувам две кученца, 3 месеци стари, не се расни.. имам уште други две и не сум во можност да чувам четири.. ако има некој што сака кученце нека ми пише во лп.
Само за вистински љубители на оваа раса и за сериозни луѓе што ќе ги чуваат кучињата. Се продаваат кученца златен ретривер со педигре, прво легло, 3 пати прочистени од паразити, со 2 вакцини, кученцата се страи 2 ипол месеци. Од документи добивате педигре и здравствен картон од ветеринар со примени вакцини. Педигреата од кутрињата ги имаме на слика. Родителите се со фантастично педигре и се отценети со 5 на изложба, малите имаат изложбен потенцијал. Останати се 3 женски. (2 светло-крем и 1 златно-жолта) Може во било кое време да дојдете да ги видете, Кисела Вода, Скопје.