Јас најдов маче за мене, сега дојде ред да им помогнам на други да се скрасат. Се подаруваат маченцата, сиво-белото е машко а другото женско, прочистени се. Кој сака - повелете пишете.
Здраво на сите Се подаруваат 4 машки мачиња, сите или по едно, млади скоро 2 месеци. Едното е цело црно, другото цело жолто, другите шаренкасти. Ако знаете некој да сака маченце ве молам споделете. Мачињата се наоѓаат во Битола и можам лично да ви го донесам до дома во околните градови.
Се подаруваат две преубави маченца.Јас се наоѓам во Прилеп,а маченцата ќе ги добиете прочистени и избањати.
Za site ljubiteli na ruska plava macka eve vi odlicna moznost da si vdomite malecko sivo masko macence. Ako ima zainteresirani pisete poraka. Maceto ima 7 nedeli.
Се подаруваат мачиња, едното е машко (белото) и др. две се женски. Сите заинтересирани нека ми пишаат порака.
Акo некoј е зaинтересирaн зa женкa Хaски, некa ми пише вo ЛП. Дедo и е региoнaлен првaк, јa дaвaaт пo нискa ценa.
Бaрaм кутренце нa пoдaрoк , дa биде мaшкo , белo или кремaвкo , дa билo бушaвкo и бебе куче дa билo нa синкo зaпoведoт a јaс мoрa дa бaрaм . Акo пoзнaвaте некoј штo пoдaрувa вaквo кутренце (не е битнa тoлку мнoгу рaсaтa) пишете ми вo лп
Se podaruva ova masko kutrence mesance od samojed,mal do sreden rast ke bide.Idealno e za vo dvor,staro e okolu 5-6 meseci.
Се вдомуваат лепотициве. Од Битола се но е можен превоз. Сите се женки, за сите следува бесплатна стерилизација откако ќе наполнат 6 месеци. Ако сте заинтересирани пишете ми.
Оф ова последното со панделката колку пати го гледав на страната мали херои, колку цимолев дома ги убедвав и пак ништо ... А душата со то куче ми е. За сега јас немам, ама за месец и пол, два месеци, ќе имам од три мачки мачиња мали па ако не најдиш до тогаш ќе ти ги покажам. Обично излегуваат бели, до бело- портокалови. Поретко со црни дамки.