Има една страна на Фејсбук, ВДОМИ МИЛЕНИК или нешто слично. Имаше некој што подарува хрчак поради тоа што не може да го чува веќе. Побарај на страната ако ти одговара, мислам ќе најдеш.
se vdomuvaat ovie mili macki, site se od ulica zgrizeni , spiat nadvor vo dvor a sega ide ladno, gi hranam sekoj den po malku no ne mozam poveke mnogu se , jas imam moi cetiri, i nemam uslovi mi davaat ponekogas hrana od sdruzeniteto koga imaat donirana.dvomete nekoe i spasete go od ulica da ne mu se sluce nesto poloso!!!
Имам персиска мачка која ќе се омачи за неколку дена, доколку е некој заинтересиран за купување на маченце нека ми пише )))
Дали знаете некој што продава бул мастиф или боксер? Или може и некои страни кај што постираат да ми кажете, општо не само за овие раси
Продавам две зајчиња лавја глава,стари 5 месеци,машко и женско..многу се мили за вистински љубители,тивки се и можеш по цел ден да ги галиш..морам да ги продадам оти немам услови за чување,јадат се од сув леб,моркови,трава или пак купечка храна..доколку некој е заинтересиран нека ми пише во порака