Се очекува врвно легло Ердели од одлични родители карактерно и екстериерно. Доколку има заинтересирани, пишете ми во лична порака.
Ve molam ne znam kade da pisam itno se bara dom za zensko mace staro 2 meseci ako ima nekoj zainteresiran da mi pise.
Пред 4 дена се родија бебињата на Беки и Кирику. Имаме 4 женки и 2 мажјачиња. Слободни се за резервација.
Се продаваат кутриња од расата Ердел Териер стари 2 и пол месеци. Прочистени, вакцинирани, чипирани, со стекнати хигиенски навики, педигре и пасош.
Не знам дали сум на вистинската тема но, сакам на пролет/лето да купам куче од расата Јоркширски териер. Ако некој тоа време планира да има легло би сакала да ми пише.
Пиши и на Biljana Bicho на Фб, таа има одгледувачница за Јорки мислам дека би требало да има легло во скоро време.
Може ли да се најде кученце од расата Corgi во Македонија? Многу сакам да земам такво, ама не можам да најдам.
Дали некој знае каде би можело да се најде Shiba Inu кученце во Македонија, па ако нема во Македонија тогаш од Србија?