Ѓи продавам овие слатќи кученца по симболична цена од 1000 ден. КУЧИНЦАТА СЕ 40 ДЕНА СО МАЛ РАСТ М3ЛЕЗ ОД МАЈКА ШПИЦ И ТАТКО ПИКИНЕЗЕР.. ИМА ЗА ПРОДАЖБА 4 МАШКИ И 2 ЖЕНСКИ
Ве молам, дали знаете некој што подарува кученце со мала раса? Многу имаме желба да чуваме дома но, живееме во стан. Би сакале бело бушавко.
Здраво, ја отварам оваа тема затоа што деновиве се актуелни продажби на болни кучиња . Дел од кучињата се донесени од увос од Српски фарми , дел се од наши реномирани одгледувачи. Убаво би било доколку секој кој ма негативно искуство би ја навел одгледувачницата или лицето кое продава , се со цел да се заштитат идните купувачи. Споделете свое искуство . Благодарам
Zensko Bichon Frise za prodazba. Ne se mitari, ne predizvikuva alergii, kje porasne dokaj 27cm i idealno za kukja ili stan, a i za so deca. Roditeli od izlozhbeno poteklo, moze da se vidat vo sekoe vreme 350€
Ги подарувам мачињава Едно машко и тие двете што се на слика се женски Кој сака да ги вдоми нека ми пише
Бараме женка за нашиот Бади, Јоркширски Териер ! Има педигре од Србија до Украина ! Две и пол години е стар ! Тежок е 4.7 кг. со високи нозе ! Сите оцени на натпревари се 5 -ки ! Мирен и воспитан!
Ako nekoj e zainteresiran, moze da mi pise. Nesto poveke info okolu kutrinjata mozam da kazam deka se so dobri linii, vo pedigreto imaat povekekratni sampioni na mkd, kutrinjata se 2 ipol mesec stari veke se vakcinirani dva pati, 3 pati se procisteni, imaat zdravstven karton. Moze da se prevzemat odma, pedigrinjata se gotovi, dostapni se masko i zensko, za sliki od roditeli, pedigrinja, sliki od malite pisete mi koj e zainteresiran se ke vi ispratam.
Продавам кучиња од раса Бишон фрисе. Не се митарат, не предизвикуваат алергии.Кучињата може да се преземаат околу 8 Март, ги земате вакцинирани и прочистени.
На Фб има страница Вдомување на мачиња.Имаат многу што објавуваат дека подаруваат Ангорки мали мачиња има и големки преслатки.
Уште ненам срце да објавам оглас ама морам. Имам 4,5 годишна хаска, женка, многу мила и послушна. Живееме сами во стан, сама ја оставам кога сум на работа, не прави бељи и по секое шетање си влегува сама у када за миење нозе Наскоро заминувам во странство и немам во план да се вратам, а да ја земам со мене е невозможно. Ве молам помогнете ме да и најдам нов дом.