Вдомете го мачето Мики Здружението Мали Херои имаше објавено за мачето Мики. Откако ги видов сликите ми дојдоа солзи на очите. Би сакала да ја раширам информацијата, па ако некој е во можност да вдоми маче, нека го вдоми беспомошното Мики. Објавата на здружението Мали Херои на фејсбук: Мачорот Мики е стар 5 години, има здравствени проблеми од кои успешно се лечи, иако е во ваква состојба тој е толку мил што само се гали, во скоро време ќе го видете и чист истрижен и здрав, но до тој момент бараме ХУМАНА ОСОБА СО ОГРОМНО СРЦЕ кој би му пружила дом на ова прекрасно животинче кое единствено бара само малку љубов... Сите трошоци околу него и после неговото вдомување ќе бидат на сметка на нашето здружение... ВЕ МОЛИМЕ ПОМОГНЕТЕ , СПАСЕТЕ ЖИВОТ... http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 989&type=1
Вдомете го мачето Мики Би го вдомила јас ама за жал веќе имам мачка. Затоа и од мене еден апел до сите хумани и обожаватели на животинчиња да го вдомат малечково кое е толку прекрасно. Жал ми е да го гледам . Се надевам од срце дека ќе се најде дом за него.
Чистокрвни сакаш? Ако не, моите братучеди имаат пола лабрадорчиња. Но, сепак мислам дека и тие ќе ти ја даруваат истата љубов како и тие со педигре.
ubav4e-Kolku go prodavas? COollLady-Da,cistokrvni baram,a kolku gi davaat tie na bratucedite za koj spomna.?
Se prodavaat 2 kucenca rodeni na 21.06.2012 zenka i mazjak(Ada & Aks) procisteni so primeni 2 vakcini i ravakcina. Celosna dokumentacija (pedigre, rabotna kniska i zdravstvena legitimacija). Tituli na roditelite: Majka LUCY: 2*J.C.A.C , J.B.O.B , YCW Young club winner, J.BIS - II J.BIS – IV JUNIOR SHAMPION OF Macedonia Tatko AMON: ocenet so 5ka ADA AKS
Подарувам мало црно машко маченце старо околу две недели, нема мајка, итно ми е да го подарам немам услови да го чувам.