Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Прво споилери, да ве загреам за понатаму :x

Девојките ќе бидат домаќини на една забава организирана од Џесика Диларентис во 4х23 и е откриено дека ќе носат невестински фустани. Фустанот на Ариа ќе биде прикриен со кал и крв.

Ноел се враќа, на големо.

Мона се враќа во 4х17.

Гласина: Ела ќе биде запросена, но свадбата ќе биде во 5та сезона.

Ариа ќе го преврти станот на Езра за да открие повеќе за него.

Спенцер започнува да се дрогира во 4х18.

Флешбекови од Вилден во 4х23.

Ендру се враќа во 4х17.

Новава епизода не ми беше потребна. Ништо конкретно не се дозна, освен некои ситници кои и така и така не се битни. Шана многу ме нервира, многу. Неможам органски да ја поднесам.
    Туку сакав да прашам, каде се Мелиса и Џена ?

2. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Губам интерес за серијава откако Кејлеб го нема
    Не ми е интересно без него :(

3. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Леле Хана излезе најголема глупача,само што раскина со Кејлеб и одма се смува со овој,толку и беше. :tmi:

4. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    ^Добро бе луѓе спојлери користете, некој уште ја нема гледано епизодава! :doh:

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Користете Спојлер :)
    Мене ова епизодава не ми беше нешто посебно, али ако се вистина оние работите шо ги прикажа Чоклетми е тогаш стварно интересно ќе биди.
    Нешто ми е сомнително некоја од девоките има нешто со А, чим Алисон нејкеше да и кажи ништо на Емили. Ај ќе видиме шо ќе биди понатаму..

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  6. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Епизодава ништо посебно не беше, ама по интернет многу теории од настаните во неа направиле.

1. Чевлите на Шана и А што беше во куќата на пријателот на Езра.
    Шана http://imgur.com/vVSEHxG
    А http://imgur.com/jaTF2gg
    2. Се претпоставува и дека Џејк е оној со кој Џејсон се степал затоа што Џејк на лицето имаше модрица.
    3. Можно е и Травис да е во А тимот, бидејќи во 4х13 Спенсер и човекот со гас- маската се степаа и Спенсер со ножици му ја исече раката. Тоа не изгледа дека е Езра затоа што си ги користеше двете раце откако почна 4Б. Еве слика каде што на Травис му е исечена раката.
    ^Травис и Хана
    4. Езра е во А тимот, но не е главен. Се смета дека Врен е главниот А, а другиве само да му помагаат. Еве 38 причини што укажуваат на тоа дека Врен е А.
    http://prettylittleliars.alloyentertain ... pll-10314/

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.442
    ^Интересни теории, но зошто ако А е некој од типот на Врен, Мелиса, Тревис, тогаш зошто ги нема како редовни актери во серијава, туку буквално само гостуваат во некои епизоди...и да испадне некој така небитен А, ќе биде напразно гледањево...

Што се однесува до епизодава, Спенсер на нерви ми одеше. И мило ми е што и се налути Емили, можеби ќе се оддалечат и така ќе излезат некои работи на површина... мислам дека не е за џабе што Алисон и верува само на Емили, а не на останатите три.

Ариа е проста.
    :puke:

8. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Во право си дека ништо не се дозна ниту пак во долгоочекуваната 13-та епизода не се многу откри само се врткаа во куќата ништо повеќе,сега во овие поновите епизоди ајде почна да се појавува Алисон и ај некако љубопитна сум,но во секоја нова епизода се се врти во место ништо не се открива.А инаку Мелиса си купи стан во Филаделфија и таму се пресели а Џена е мртва :)

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.442
    Кратка теорија за Спенсер:

I think she is schitzophrenic (sp?) or something along those lines. I think she was the patient on the roof with Toby's mom, and that's why Toby looked near tears when he was telling Spencer to drop it. I think Melissa was protecting her somehow, and her dad is protecting her. I think she tried to kill Alison and might still be trying without realizing it.

И се шпекулира дека ова е финалната сцена на сезонава:
    http://i.imgur.com/XearPVr.png

Ако е вистина ова... последната реченица, од Алисон, ме остави без коментар. |(

10. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Значи според последново не е Езра.
    Офф 3 години потрошени џабе... хаха Станува досадна серијава.
    Инаку за последнава да искоментирам Езра одвратен ми стана официјално, и се мислам дека он е уствари А. Значи во последниве 2 епизоди колку насилен, одвратен лик му направија тоа е нешто невидено прав психопат! :puke: Греота Џек колатерална штета испадна сакајки да ја предупреди Ариа.
    Инаку овој на Хана мувачот од кај се појави сакав да пишам уште минатата недела, после огромната пауза веќе и јас заборавив со Тревис од кај се знае.
    Инаку уште колку епизоди има до крај?

11. Tantica

Tantica Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    24
    Тревис е дечкото што видел дека мајка и на Хана не го убила Вилден.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Ариа не да е проста, преглупа е, од омилена ми стана најодвратна. Толку се залетала по Езра што и не ме чуди како уште и му верува на глупите приказни :^)
    Ако Спенсер почне да се дрогира, тоа ќе ми биде веќе крај, тотално непотребно трупање со бесмислени, преглупи приказни. Само не ми е јасно што продуцентиве планираат, да мрднат малку од мртва точка или уште повеќе да ја искомплицираат работата. Излеа и сами уште не знаат. А која ќе и биде причината зашто почнала да се дрогира?! Излеа намераваат -А да ја направат.
    Единствено добро од епизодава беше што конечно се појави Алисон, али приказната као не знам кој ме следи цело време- глупости |( Прво СиСи и помагаше, сеа Шана, ништо чудно и Вилден да стане од гроб и да им каже дека Али го пратила да ги заштити.
    Глупост до глупост. |( |(

На Hipster, SparkyAngel и MandyLane им се допаѓа ова.
  13. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Ја изгледав до 3-та сезона и престанав да гледам.Режисериве пробале да направат нешто многу мистериозно ама претерале,нелогични работи почнаа да ставаат |( Колку е жално кога некоја убава серија на почеток ке уништат подоцна.

14. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Е кај ти текна Спенсер да се дрогира?

15. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Тоа ќе се види во 4 сезона, 18 епизода.

16. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Боже,ако е вистина ова тогаш серијава срање ке биде,Спенсер ми беше најпаметнаа од сите тие шмизли таму а глеј што ке напрпави прави |(

17. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Па тоа секогаш е така.
    Од оние од кои очекувач најмногу, те разочаруваат.

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Ја изгледав новата епизода,според мене нешто посаглам беше од овие претходните 2-3 епизоди.
    За жал,Спенсер стварно се дрогира. |( Ама она го откри Fitz ]:) И сега според оваа епизода ја стварно можам да кажам дека Езра е од страната на Али!

19. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    Некако ми изгледа како Емили да се лути за непотребни работи.И од сите нив само Хана и Спенсер пробуваат нешто да откријат.Мона и Мајк ми се многу неубава спојка.И конечно се дозна дека Езра е boаrd shorts.И да крипи ми беше сцената со Емили во школото.И многу ми се сомнителни Езра и Мона.Забележав и еден момент кога А го уништуваше документот со записите од кај забарот, имаше име C. Cavanaugh, ако не се лажам и Тоби се презива така, така да може некако е поврзано со него.
    Теоријава ми е ептеееен можна
    И промово ветува доста
    http://www.youtube.com/watch?v=sCYJnQBYSUE
    http://www.youtube.com/watch?v=J5opc-R8wdY

И еве еден дел сценарио од некоја наредна епизода, ама можно е и да е фејк :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  20. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Спенсер уште не се дрогира ама стварно си личи на дрогираш и многу ми е јака вака кога ќе изтражува нешто и одма ќе ја сконта работата.Ариа досадна ми е,Хана ми е најсмешна и незнам зашто и се бута полицаецот,Емили се лути за глупости ама и Спенсер испадна глупа тогаш зашто можеше многу повеќе да открие Алисон.Езра си е -А ама сигурно не главниот,а јас мислам дека главниот е Врен и Езра и Врен се другари.Интересно ќе биде во среда барем ќе откријат за Езра да не го тупат више.