Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Уште ли ја гледате серијава :D Јас запрев на 3 сезона,ептен безвеза стана.За Езра очекував да биде дел од А тимот,предвидливо ;) Кога ќе заврши,пишете кој ги влечеше конците цело време,да не се мачам да гледам и да анализирам ситуации :lol:

2. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    Почна да станува страшна серијава :D
    посебно последнава епизода, сцените со Хана и Емили...
    Мислам дека Меги беше потплатена од Езра, дека ништо од случките со неа не е вистина и ајде више нека откријат некој конкретно од негативците, многу ја должат серијава :|

3. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Аман од фантазииве со серијава! Иако признавам многу беше драматична новава епизода.

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.442
    Е конечно почнаа да откриваат докази за Езра. Дури и да испадне дека не е А, сепак, имал врска со Алисон и е од голема важност во целата ситуација...

И да, на списокот кој А го украде од Хана, пишуваше C. Cavanaugh - презимето од Тоби...

5. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Конечно добра епизода! Пух, колку чекавме за нешто вакво. :)

Не ми се верува дека Езра е Board shorts. Јас мислев дека е Wilden. Алисон којзнае како им ги дава имињава. Инаку, келнеркава кога и го донесе тоа на Спенцер и рече, тој веќе плати за ова. Што значи дека тој очекувал некој друг да дојде со него. Хм, ама кој ?

На Hipster, prettyliar и 1209 им се допаѓа ова.
  6. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.005
    И текна конечно дека е можно документите од обдукцијата да се фалсификувани и дека треба да се проверат, ја тупеа 3 сезони за на крај дознаат со малку напор кој е А уствари.
    Само не ми е јасно како Езра успева да биде на 100 места у исто време, дали има натприродни моќи човеков?
    А дефинитивно тој е А, и дефинитивно е психо.Не ми беше мил никогаш, не го ни сакав никогаш како лик, ама сепак мислам дека поинтересна ќе ми беше серијава да имаше во игра близначка(јас сум си фан на добра сестринска “љубов„ па уште и ако едната е психотична :D милина)Но добро е и вака, не им е лоша идејава за Езра.
    Само многу ќе згрешат ако ја продолжат уште една сезона серијава, значи општо нема серија која продолжила само поради тоа што некогаш била гледана, да испадне добра во новите сезони, само ги укакуваат.
    Нека го откријат, нека се врати Али и се нека биде како што треба.
    Мене искрено донекаде ми е мило што Алисон ја малтретираат вака зошто стварно беше кучка и заслужува некој да и сврти 15-16 воспитни...
    Инаку Ариа ми е крајно антипатична и смешен лик, нема некоја кој знае каква улога, само цмизди како мува без глава.
    Хана веќе не е глупа плавуша, мада мене ми е мила, си треба некој таков лик.
    Емили уште ми има една иста фаца за секоја ситуација и ми е безвеза некако...
    Спенсер не ме нервира како некои што почнува да ги нервира зошто само таа се труди доволно да открие што е работата и реално досега и јас ќе почнев да се дрогирам да бев на нејзино место.
    Серијава ептен ја уништија според мене, не дека е толку досадна(барем има убави модни комбинации) ама веќе ја претераа со играњето браканица со семоќниов.

П.С. Цела серија не ми е јасно како така се дотеруваат за у школо и плус на нивни години, мислам на Хана најмногу, а и Ариа исто, нели тоа е малку претерано, јас така ни на излегување не се облекувам што се вели....малку и ја утнале костимографијата.

На Butterfly14, sweet-cherry и Adi888 им се допаѓа ова.
  7. love-it

love-it Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    78
    Последната епизода беше најдобра ;)

8. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Не, не. На почетокот на разговорот со Спенсер и рече на келнерката да му ја откаже нарачката, т.е. пивото. А веќе го јадеше тоа тортичето. Од ова Спенсер заклучи дека Езра е тој од приказната. Ама таа и го донесе пивото и и кажа дека тој веќе платил за тоа, т.е. не му ја откажала нарачката :)

9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Шта речи...серијава се поглупава и поглупава ми е.
    Не знам до кога планираат да ја влечкаат вака, а да не откриваат ништо, или сосема малку.
    Нема да им треба ова со Спесер и дрогата, језда она си е поприлично луда, мислев дека е далеку поразумна.
    Хана и сите книги на светот да ги прочита, за мене ќе си биде старата смотана Хана. Безпотребно пренамагање...
    Што ја плеткаат онаа Меги уште како да нема попаметни и покорисни ликови, па само Меги ни фали. Ужасно антипатична личност, што и год да е не е фина и наивна.
    Многу наивно и глупаво делува да се закопа погрешна личност а да не се потврди со научни докази дека е таа.
    Ама не сега Арија, Спенс Хана и Емили тоа ќе го докажат и само нив им тека и на никој друг.
    Али промово за 18тава, вика дека ќе мрднеме од точка на топење, барем за една епизода.
    http://www.youtube.com/watch?v=Hg8ll-Pt1TM

На Tiki-lolipop и Chocolate.me им се допаѓа ова.
  10. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.406
    Допаѓања:
    8.436
    Фала богу да ни дадат воља да ја догледаме серијава.На моменти помислив да се откажам, ама викам ај кога сум ја гледала до тука ке ја изгледам до крај чисто од радозналост кој е А.
    17та епизода беше мрдање од мртва точка, не многу, ама доволно за да ја чекам со душа 18та епизода.Се надевам дека се билжи крајот и понатамошните епизоди ке се стварно интересни.Мразам серии со по 10 сезони...
    Инаку Спенсер ми е омилен лик, од причина што е некако најупорна, реална, паметна...како да носи памет за сите 4,буквлано.

11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Исто и мене Спенсер ми е омилена,најпаметна е и многу убав пар ми се со Тоби :inlove:
    Езриа никогаш не сум ги сакала,Езра ми е одсекогаш бил антипатичен,не ми е ни убав,нит убава улога имаше(пред да покажат дека тој е дел од -А ).Мило ми е што и е на траг на Спенсер.
    А инаку моја теорија е дека Езра ја штити Алисон,незнам зошто ама така ме асоцира ова.Ама незнам има уште многу до крајот.
    И недајбоже да има и 5 сезона,ке ја претераат веќе |(

12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.442
    Сега се сетив на нешто што сакав да прашам...
    Во претходнава епизода, или таа пред неа, не знам точно... го покажаа Езра како пишува смс на телефонот и долу пишуваше re:Alison. Тоа значи reply на порака од Алисон, нели?
    Значи они двајца се во некаков контакт и он сепак не е А?
    Го забележавте тој момент?
    :^)

13. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    И јас прво помислив на тоа, ама мислам дека тоа Re:Alison е за темата на пораката, а не за тоа на кого му пишува, а така е и тука во ЛП

14. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Да да и мене ми стана малку чудно :^)

15. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601
    Езра со сигурност не е -А.Зошто иначе би му го криеле лицето на тој/таа со црната капуљача? :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Има многу контрадикторности со Езра. Спенсер откри дека тој е типот со кој Алисон била на дејт или што и да е
    на тој чудниот колач со пиво
    има нешто. И Езра е премногу таинствен последниве епизоди. И некако одбивен ми стана подифолт. И тоа што и кажа на Ариа од типот на Не се секирај,Секој си го добива тоа што го заслужува, eventually.
    исто така сигурна сум дека Езреа ко саботираше т.е намести Џејк бифшиот на Ариа да си ја исече ногата. Бидејки он нешто и искоментира на Ариа во врска со Езра дека не е таков како што изгледа.

Мое мислење е дека Езра е А, само треба да ја видиме и др страна на приказната како се започнало како всушност Езра се запознал со Алисон. И што Алисон го испровоцирала или која тајна ја знае за да посака Езра да е мртва? :geek:

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.442
    Истражував малце и... За сите што НЕ сте радознали како мене, не го отворајте спојлерот, затоа што се работи за leaked script, и е 90% сигурно дека ова е вистината за Езра.

18. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    ^
    Јас на една таква leaked script видов разговор со девојките и Алисон и кога тие ја прашаа од кого се плаши,таа им рече дека тие не ни го/ја знаат,само сега не можам да ја најдам сликата.А и ова ми беше интересно некако а? :lol:

На Butterfly14 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Пивото на Езра....
    не знам што поише од ова може да наведе дека тој е А?

п.с почнувам да мислам дека можеби Малком е дете на Али и Езра... :?:

На Belieberka666, Chocolate.me, Nati.P и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Епизода 4х19. Не отварај споилер доколку не сакаш да знаеш што ќе се случува понатаму.

Shadow Play, is going to be very Spoby involved episode, whether it's good, or bad. Well Spencer secret comes out about the night Alison went missing and it affects her and Toby greatly. So enjoy the happiness for the each couple..while it last.

Ezra and Toby will finally have scene together.

Emily, sweetie, please listen...
    Alison told you NOTHING.
    You did not come close to finding out anything.
    All you did was gaze into Alison's eyes and forget about your girlfriend.

На Belieberka666, Adi888, anuskaNESTLE и 4 други им се допаѓа ова.