Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.406
    Допаѓања:
    8.436
  2. ToRi123

ToRi123 Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    4
    Аууу што сменивте сите мислења бе додека мислевте дека Езра е -А сите го мразевте сега го жалите xD епа јас да си кажам редно е да умре се надевам во 5 сезона официјално ќе кажам Бај Бај Езра.

Ај сеа да кажам! Мисалам дека таа на крајот што ја закопаа не беше Џесика.. Туку мислам дека она има сестра близначка...

3. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    5.913
    Кој се од тимот А?

4. septemberinparis

septemberinparis Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    56
    И јас мислам дека Алисон има близначка. Се сеќавате на епизодата за ноќта на вештерките од пред 2 или 3 години, каде Алисон раскажува приказна за близначки на едно детенце? Мора да е некако поврзана.

https://www.youtube.com/watch?v=QGDAaLs7Ojo

И нели Џесика зборуваше на телефон со некој на почетокот?
    Дел од зборовите и беа „Дали сте сигурни? Ве молам пуштете некој веднаш.“
    Дали можеби близначката (ако постои и ако приказната е поврзана) успеала да избега од менталната институција? Би објаснало зошто Џесика проба да ја спречи Алисон од излегување таа вечер и зошто би го прикривала „убиството“.

На Elena69221 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    На почетокот на серијата официјално беше кажано од режисерите дека нема да е Twin Story. :)

6. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Ја одамна немам пишано овде.Сега сум до втора сезона,седма епизода. :D
    Искрена да бидам првата сезона ми беше далеку поинтересна,оваа не ме влече многу многу.Оваа Емили ме нервира мора со секоја девојка да се слапа,искрено не знам од кај ги наоѓа.Овој Езра нешто ми мати ќе видам што.А,овој што им праќа пораки потпишан како -А искрено претерува.Со такви закани па на модната ревија во чест на Алисон,ме преплаши.Веќе почна да се претерува.

На Maria.Vampire му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    Колку што се сеќавам јас, кога Мона ги спаси девојките од пожарот рече дека она им праќала пораки кога го нашла дневникот на Али, а потоа некој и ја преземал играта, а никогаш не рече дека и праќала пораки на Али. Незнам дали продуцентиве незнаат да се извадат или ја прават Мона дека не знае да лаже.

На Coco-Chanel, OneHeart и Bunny2 им се допаѓа ова.
  8. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Веќе ни продуцентите не памтат што се случувало низ сите 5 сезони, а не па ние. :D

9. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Девојки бидејќи ги изгледав прва и втора сезона,а третата немам каде да ја гледам.Може да ми дадете линк каде што нема да ми бара да си правам акаунт и слични глупости? :D

10. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    http://megashare.sh/#Search,pretty little liars ете :)

11. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Знам,јас овде и ја гледав серијата и кога ја отворив трета сезона прва епизода и останатите ми вика Video not found.
    Сепак ти благодарам :D

12. lanadelrey11

lanadelrey11 Активен член

Се зачлени на:
    23 март 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    Ezra nema da umri ke ozivee..no mrs.D majkamu na Ali ke umri!! (taka procitav)
    Sepak serijata e prenteresna..no nekako mn m go izmesaa umot so -A.Mn interesno bi bilo da napravat da e -A nekoj sho ni na kraj pamet ne bi ni padnal!! :D

13. lanadelrey11

Се зачлени на:
    23 март 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    Jas mislam deka Ali ja udri Melissa bidejki na season 4 finale Melissa mu rece nesto na tatko i, mu sepna na uvo.Plus toa ima pricina da ja udi bidejki Ali matese nesto so Ian , a za toa vreme Melissa bese vo vrska so Ian.Ama na krajot ke izlezi nekoj sosema neocekuvan..100% sum sigurna

14. lanadelrey11

Се зачлени на:
    23 март 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    i + uste edna mala pricina deka Melissa e zamesana ili e vistinskiot -A e toa shto vo nekoja od epizodite ja pokazaa kako raboti na nejziniot laptop..potoa vo dr epizodi go pokazaa -A (kako sto go pokazuvaat na krajot od sekoja epizoda samo racete) kako e sednat vo nekoj restoran i raboti na istiot laptop..aa voedno ne pokazaa nekoj da go ima ukradeno laptopot na Melissa..!!

Druga rabota vo vrska so Aria da e -A e toa sto na poslednata ep od 2 sezona koga bese zabavata maskenbal sto bese nemozam da se setam..Producerite na PLL na Twitter napisaa deka -A ke bidi edinstveniot sto ke ja izvadi maskata i ke bidi oblecen kako Black Swan..Takva bese oblecena Aria (vo crno-crven fustan ako se sekavate)

Koga go pokazuvaa -A na krajot od edna ep ne mozam da se setam od koja sezona koga gi pokazaa kuklite sto toj im gi pravi na devojkite site 4 bea obleceni obicno a kuklata sto bese Aria bese oblecena vo crna dukserka , crni pantoloni so kapa bas kako -A

Porano vo edna ep Mona i se obrati na Aria so "Big A"..dodeka na Twitter edno devojce se obrati na producerkata na PLL so "Koj e -A" a taa napisa samo "Big A" podocna istoto devojce napisa "Dali e mozno Aria da e -A?" a producerkata vrati "Vo Rosewood se e vozmozno"..ostanuva da vidime sto kje se desi ponatamu

CAN'T WAIT TILL 10TH OF JUNE!!!!!

15. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Знае ли некој друга страна за симнување на серијата освен kickass. На таа страна не ми ја дава 10 еп. 1 сезона. Пишува Cannot load the file. Write to disk така нешто. :D

16. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    http://eztv.it/search/ тука ги имаш сите епизоди од сите сезони

17. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Или на www.torrentz.eu и потоа piratbay :)

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Од толкавата огромна пауза шо ја прат почнувам да заборавам шо се десило претходно :o :worried: :x

19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    |( |( |(
    Мислам |(
    Нема потреба од филозофии и долги рецензии за серијава и за последниве 3-4 епизоди посебно, сите претпоставувме дека ова ќе ни го напраат и пак на крај нема да покажат кој е А, или како и да се нарекува повеќе и кој и да е.

Мене ми е чудно како никој не го спомува татко им на Али и Џејсон, не знам кој знае зашто.
    Со Езра мене веќе ми се смачи, и да го гледам и да го плеткаат, досадни се во комплет со Ариа.
    Изненадувачки, хит оваа сезона ми е Хана, посебно откако се откачи со Кејлеб ми е се поинтересна,тропка глупости како и порано, ама сменета ми е, позрела и попаметна за мрвица. Забавна до бол е, се газам од смеење на нејзините реакции :rofl:

Спенс за малку и убица ќе ја направеа, како да не им беше доволно што ја направија првокласен наркоман и лудача, мислам what is enough is enough. Нека ја откачат од Тоби и нека ја спојат со Ендру, или било кој.
    Згора на се и Мелиса ја вратија, како да имаше малку мистерии до сега кои нит ги начнаа па тек да ги разоткријата.

Досадна е, не знам зашто продолжувам да ја гледам и после ќе кукам како за ХИМЈМ дека не требаше да ја догледувам.
    Не очекувам ништо од аспект на сценарио и возбудливост, искрено најмногу заради добра гардероба/шминка/фризура ја гледам и по некое секси муже. Каква плиткост од моја страна, знам |(

На Golden, Srckata28 и MandyLane им се допаѓа ова.
  20. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Ја изгледав 4 сезона и морам да кажам дека сум ептен збунета.Мислам дека Џејсон е А и затоа ми е логично Џесика да го штити. Ми беше сомнителна се додека не видов како А ја закопа.Но, од друга страна па не ми е баш за верување дека сопствениот брат и се заканува на Али. И бидејќи вечерта кога Али исчезна Сиси беше исто облечена со Алисон мислам дека Џејсон ја удрил погрешка. Или пак Али има близначка, друга теорија неам.И мило ми е што ќе се врати Кејлеб ептен си одговараат со Хана.
    Некако и го уништија карактерот на Спенсер,беше порано ептен мила.Емили ми е ептен ладна не знае да изнесе емоција, а Хана ми е омилена.Кога ќе лупне некоја глупост се ќинам од смеење.Ариа ми е океј убаво изглуми во последната епизода.А, го мразев Езра се додека се откри дека не е А.Сакам да не умре, добар лик ми е.Пејџ ептен ме иритира и сакам да се мафне од серијава. А, Џена умре или што се случи со неа?