Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Јас од Тubeplus.me ги следам и гледам одма новите ги ставиле, од секоја епизода ставени се линкови од повеќе плеери. Многу добро. ;)

2. Queen-S

Queen-S Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    13
    Финалето ќе биде на 19 март.Исто така на оваа дата ќе се дознае кој/која е А.
    Еве ви слика од официјалната страна на Pretty little liars на facebook.

[​IMG] :)

На Panki.Friik му/ѝ се допаѓа ова.
  3. vanessa.k

vanessa.k Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    15
    едвај чекам

4. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    ммм ми се допадна најновава епизода...можеби и најмногу од сезонава :) не знам дали и до расположението зависи кога гледаш, ама....
    Едвај чекам да видам во следната епизода што ќе се случи и што идеја има Арија ...хм...Жал ми е за Спенсер и Тоби...

5. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Многу Lovey-Dovey епизода :inlove: Me gusta :D

6. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
  7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    Одамна ги имам епизодите на компјутер, тек сега најдов време да почнам да гледам.
    За почеток, не е лошо.
    Од девојките најмила ми е Спенсер,а најубава Емили.
    Ја имам читано темава цела и спојлери и се, ама не ме спречува тоа да гледам.

Сега за сега толку, понатаму - поопширно мислење.

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    Морам пак да пишам за нешто што размислував, околу А.
    Ај еве ќе го ставам во спојлер, ма да не е тоа, туку е само претпоставка, сепак..
    Мислам дека А ќе биде некој што најмалку очекуваме, а најмалку очекуваме да е замешана некоја од девојките, нели? Се си мислам дека така ќе испадне, некоја од нив 4 ќе биде А,но не сама туку со некој плус од страна, кој и да е.
    Само се надевам нема да биде Спенсер.

9. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Јака ти е претпоставката...Само:
    Има некој, шо ако биди А, ке биди пошокантно отколку да биди некоја од девојчињата. Значи таја личност сите ја сметат за ангел, и никој не ја поврзва со А...зборам за Езра.Еден од главните ’осомничени’ ми е тој. А главни предводници во мојата теорија кај ти се: Мајка и, Татко и, и Сестра и на Спенсер....и евентуално Dr. Wren ;)

10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    Абе и јас на него мислев, ама силно се надевам дека нема да испадне он. Штета би било, но ништо чудно,добро си кажа, би било шокантно..

11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Но... ако Спенсер е А тогаш зашто настрада Тоби? и да е со некого во договор, таа не би дозволила истиот да повреди некој што таа го сака. :?: И нема да им стигаат пораки, од А на сите 4 постојано.

12. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    мислам дека интересна претпоставка е да биде Езра, баш има логика, досега еднаш во една епизода го имаат дадено како разговара со Џена, ама не беше ништо сомнително тогаш...хм...јас мислам би било интересно, и онака споредна улога е , а и љубовта со Арија би требало да има крај, инаку не гледам како би се одвивале настаните понатаму. ПЛус и бившиот од сестраи на Спенсер, тој што го убијаа, како се викаше, на Езра колега му беше. Па тука некаде се сите генерациски....

13. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Леле бе пааа... се надевам дека не е он
    Многу ми е убав :(
    Ама има логика и тоа што нели откако он дојде во градот, од тогаш почнаа да им стигаат пораки на девојките.
    Ама па и на Арија и се нема случено ништо посериозно, а останатите три за малку ќе беа убиени (Спенсер во црквата, Хена ја удри кола, а Емили кога му ја носеше кутијата пред некоја емисија) . Сепак мислам дека ќе испадне дека се неколку луѓе , нема шанси да е еден.

Е сега ме буни и тоа што А се појави со кафеава коса и рече дека глуми некој друг, па си викам да не стварно има сестра близначка, па она да се појави и да биде со кафеава коса... Аххх штета што ќе заврши уште малку серијава :D

14. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    :shake: Уште колку епизоди има сезонава?
    И јас мн си го сакам Езра, повеќе ме привлекува гласот, многу обожава да го слушам хаха :)Точно е и тоа дека на Арија ништо и се нема случено, иако нели епизодата заврши со кинење на слиакта со неа и Езра и Спенсер и Тоби. ама тоа не значи дека Езра не е замешан. Мислам дека има повеќе замешани, нели Џена и тој полицаецот секако се, ама вака кога ќе размислам, стварно се вклопува Езра. Сам Езра не е сигурно (нели кога беа со Арија сами во колата и се бакнуваа, некој им се потпиша на колата , со капуљачата тој. Мене и тој со зелените очи ми е сомнителен, бившиот од Арија и од Мона...А овај другаров нов на Арија што крие?

15. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Јас мислам дека не е Џена баш затоа што во неа се сомневаме, ама веројатно е дека е вмешана на некој начин... А тој новиот на Арија што имаше модрица на колкот, ако ви текнува Хена со кола го удри А, тогаш нели му испадна мобилниот и они го земаа. Ама го удри од лева страна додека модрицата му беше од десна, па мислам дека режисерот сака сега да ни го направи сомнителен :lol:

16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    Пак јас со моиве претпоставки, а уште не ми е догледана ни првата сезона до крај. :lol:
    Мотив најголем ми се чини, сега за сега, има сестра и од Спенсер, а и онака најодвратна е карактерно.
    У суштина у сите се сомневам на некој начин, секој може да биде...

А тоа дека почнале да стигнуваат пораки тогаш кога Езра дошол во градот мислам не е точно, нели има епизода кога се дознава дека А. постоел уште кога Алисон била жива, а тогаш Езра не бил присутен.. Јас ја немам гледано епизодава уште, вака ми кажаа..

17. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Всушност Езра и пред да се сретни со Ариа, живееше во Роузвуд.
    Учеше во Холис (кај шо предава на Ариа татко и, Бајрон)...мојш то да се запримети во 13 епизода од 2ра сезона, кога Ариа оди да ја однеси актовката кај татко и вканцеларија, а при пробивањето низ ходникот се удира во Езра. (кратко е само 2-3 секунди, и не се забележва ако не стопираш).
    А и незнам кој праша „уште колку епизоди има од сезоната?“. Има уште 7 епизоди :)

18. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Ајде една моја претпоставка. Џена не верувам дека е -А. Инаку, од почетокот се сомневав дека не е слепа, но имаше неколку епизоди што ми докажаа дека е. Е сега претпоставувам дека ќе направи операција за која никој нема да знае, ќе и се врати видот и ќе почне глупости да прави.

19. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Јас одамна не ја гледам, ми здосади се' едно исто. Летото ако ми е досадно ќе продолжам да ја гледам.
    А се откри ли кој е А ?

20. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Колку што се сеќавам Арија доби доста уцени од А дека ќе биде обелоденета нејзината врска со Езра, ако Езра е А, зашто би ја уценувал Арија?