Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Шанса нема да е вака, демек крај е :D како да не.
    Уште колку ќе ја одолговлекват то чудо едно, Шана беше дел од -А сигурно, ами тогаш Мона Мелиса Лукас и Пејџ шо ќе прат?
    Баш да видиме ме интересира следната епизода шо ќе се деси..
    Татко и на Спенсер нешто крие, а исто и Мелиса.
    Ноел не е свесен колку е убав :D :inlove:

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.445
    Пред се да кажам дека серијава е обновена за уште две сезони. :x

Друго, епизодава нова... како за почеток слабо.
    Чекавме толку долго за да видиме кој пукал во Езра, за на крај да видиме дека била Шана - чкљ лик.
    И имаше премногу глупави сцени, како на пример Мона и нејзиниот состанок со луѓе кои ја мразат Алисон... Мислам... :headbang:

3. minnie.m

minnie.m Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    372
    Значи не ја можам серијава веќе. Само во круг не вртет, сосила ја гледам за колку да не ми за џабе досегашното гледање.

4. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    :rofl:

На MiloMalo, SunshineYo, Adi888 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Искрено едвај чекам да се врати Кејлеб и да бидат заедно со Хана.И не ми се верува дека ќе има уште 2 сезони.:@ Ако оваа сезона не откријат кој е глупиот А ја се откажувам од серијава,премногу ги развлечкаа работите.
    Мене епизодава ми беше ептен досадна,но искрено мислам дека Шона беше А бидејќи ако памтите мислам во 3 сезона А и пиша порака на Џена да се сретнат во 9 часот во не знам кој парк,и таму Џена се сретна со Шона.Ама од друга страна малку ми е чудно што уште во прва епизода ни "открија" кој е А

6. Sara2

Sara2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    154
    Јас не сум ја гледала серијата. Но затоа ги прочитав сите 4 книги и во последната се откри кој/а е -А но несакам да ви откријам. :D
    п.с. -А не е убиецот на Али.

7. clock.pot

clock.pot Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    335
    Ја гледав првата сезона, почнав и со втората...
    Некако не ми е ептен многу интересна да не можам да престанам со епизодите. Бавно се одвиваат настаните, ама ќе пробам да ја догледам.
    Модата е 5+. Стилот на Спенсер и Ариа е :inlove: .
    За разлика од Озборувачка, тука ги облекуваат „поевтино“ иможеме и ние да го доловиме стилот :lol: .

8. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    веќе кажаа дека нема да биде исто како во книгата, затоа што сакале да ги изненадат фановите на серијата |(

Инаку, стварно ја отупеа веќе, почнуваат да ми стануваат одвртни сите, Хана со тоа надоградбата испокината, Емили со нејзината наивна фаца :puke: .... Дај нека заврши веќе еднаш...
    Hамерно го развлекуваат и испревртуваат работите за да било "поинтересно"

“We can’t stay completely true to them [the books] or we would have been over in 8 episodes. We slow down the stories, twist and turn their plots but always stay true to the characters, tone and the world Sara created.”

Подобро во 8 епизоди барем интересни, одколку 7 сезони за џабе. Си мислам некој ја гледа серијава уште кога е почнала пред 5 години, и уште ништо не е дознал :D

9. Madilyn

Madilyn Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    126
    Се согласувам, се надевав дека сезонава е последна и се разочарав сега, премногу развлекување, досадна е веќе ..

10. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Да не знае некој случајно која епизода е кога тие се во рејвенсвуд кога таа старата госпоѓа им раскажува кога ќе се бркаат со девојката во црвениот мантил.Таа епизода посладна ја гледав а навистина не ми текнува која беше од 3та сезона паметам некаде од 13 до 17 некоја сигурно е, и мислам дека тогаш влегуваат во таа собата каде го наоѓаат црниот дукс на езра или нешто така беше :doh:

11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    4x12 :)

На levely му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Јас подосадна серија во живото не сум гледала |(
    И веќе 2 епизоди од 5-та сезона се соземват сите дека Алисон е жива, како ли ќе продолжат понатаму, ништо интересно ни во 2 епизода, незнам зошто се тупам и продолжувам да ја гледам :yawn:
    Како и да е ме фаќа инает ќе ја барам книгата да видам како се завршва, барем нешто дел да ми се открие...
    Сезонава...Тапа :puke:

Спојлерот е од Википедиа...
    The fifth season will address how the Liars adjust to a new world in which Alison is very much alive.[10] The show will also deal with how the group of friends has changed since Alison's disappearance and how their friendships will be further challenged.[11] Kenneth and Jason DiLaurentis will return to the show, each personally dealing with Alison's return.[12] Alison's return will present problems for some of the existing romantic relationships, including a love triangle among Emily, Paige and Alison. I. Marlene King informed viewers in an interview that Tyler Blackburn's character Caleb will meet Alison DiLaurentis for the first time. Her words were: "Alison and Caleb have never met. That's a pairing we've never seen. He comes in knowing about this persona, this mythical figure Alison, and now he gets to meet her for real."[13][14] In an interview with King it was revealed that Ian Harding was asked back for the fifth season, meaning his character Ezra will return. King also referenced the clues Ezra has gathered, saying: “In all of his surveilling, Ezra’s found out some information that will help the girls truly unmask ‘A’ — so some good will come out of all this pain.”[15] Ezra's arc in the fifth season will be to redeem himself after everything he's done. I. Marlene King said in an interview: "He took a bullet for the girls, but he still has some work to do. That's definitely part of [his arc]."[11]

The 100th episode of Pretty Little Liars will be the fifth episode of the fifth season. In this season, a lot of people will be back in Rosewood, notably Blackburn's character Caleb Rivers and Sursok's character Jenna Marshall.[16][17] The episode will take place on Alison's first day back at school and will focus on various people's challenges in dealing with her return.[11] The identity of the body in Alison's grave will be revealed in the 100th episode.[18]

13. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    5.913

И ја ги имам прочитано сите 4 книги но на крајот не се открива цел тим А. Како што се секавам А ке биде таа мислам Мона што се викаше што ке падне од мн високо место па ке остане жива и после нели ке ја однесаат во болница и така неш беше.

14. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Прилично досадна епизода,ама и не беше толку лоша.Кога ја добија пораката бев убедена дека е од -B :rofl: И,ме интересира кој ја закопа мајката на Алисон.

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    [​IMG] :D :rofl: :D :rofl: :D

На FortuneTeller.xD, mimiiiii, Golden и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Кога видов дека ја обновиле за уште две сезони, јасно ми беше дека ни во оваа сезона нема да дознаеме ништо и се ќе се врти во круг :^)
    А што се однесува до првиве две епизоди, мислам дека во оваа сезона побрзо се развива дејството, барем сега за сега. Најглупо ќе испадне ако Шана останала жива, зашто нели уште не го имаат најдено телото, а во серијава се е можно :^) Џејсон нешто крие, а не ми е јасно што? Дали е можно навистина да ја следел Али цело време, кој знае. Знаев, знаев за Мелиса!! Од самиот почеток нешто мати и конечно ја открија. Најодвратен лик во серијава е дефинитивно.
    Најмногу ме нервира ова заплеткувањево, можеа да одат во полиција,се да признаат како што нели им беше и договорот, ама не, како ќе има уште две сезони ...

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    На крајот на првата епизода полицијата го пронајде телото.

18. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    ^ А зашто тогаш Арија во вторава епизода кога бараше на интернет дали е убиена млада девојка во театарот, не најде ништо? Затоа ми падна чудно..

19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Ја гледавте 3-та епизода?

20. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Што мислите за ова? Може да биде некој вид на спојлер, кој не сака предвреме да дознава, нека не чита!

Прикачени фајлови:

• -A.JPG
      -A.JPG
      Големина на фајлот:
      92,2 KB
      Прегледи:
      104