Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Ќе биде интересно ако има twin theory,но може да е и тоа Алисон ама сепак се надевам дека е нејзина близначка.
    Едвај чекав Haleb да бидат заедно ама од друга страна Кејлеб ја напушти Хана за мртва девојка,а во тоа време Травис беше тука за неа.Инаку сезонава би било многу интересно ако некој од родителите дознае за A.Се надевам тоа би била мајката на Хана,бидејќи ми е најинтересна од сите родители.

2. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Серијава ми е ужасно досадна. Значи цела недела ја влечам епизодава и едвај некако седнав да ја изгледам.
    Иако Хана ја утна малку работава кога и излета за Њујорк, мене ми е ѕверка. Само она и се спротиставува на Алисон додека другиве цело време и ќутат и буквално како кученца да и се. Посебно Емили, многу ми е станата одвратна, многу. Аман пресели се ако не кај Алисон па изигравај и дадилка ебате |( Цело време ги тупат работиве, ништо ново не се дешава, се се врти околу Али. Па и со домашните проблеми на Спенсер исто така го отупеа. Мелиса само си оди, само си се појавува.
    Единствено интересни ми се Хана и Кејлеб и Ариа и целава ситуација во Радли.

На Belieberka666, MandyLane и Golden им се допаѓа ова.
  3. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Девојκи, нема да чеκаме κρај за да дознаеме κој е -А, баρем споρед твитот од Маρлене.

И едно нешто многу ме κопκа, највеρојатно е небитно, ама ми се мота низ глава: сцената со Сиси на аеρодρомот, се сеќавате, нели? Е, мене многу ме интеρесиρа, што ρече, што значеше тоа што го изговоρи на фρанцусκи? Any ideas? :?:

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    ^
    А кој е твитот на Марлене?

Само што ја изгледав 8-та епизода и сепак оди на теоријата со близначката, значи шо барала мајка и на Али да ја вади од болницата, да ја шета, да ја носи на јавање, па дури и со коњот, нешто има тука али дури да се разјасни ќе заврши и 5-те сезона.
    Мона, Мелиса, Лукас, Сидни ми е сомнителна, тие се сигурно заедно.
    Баш ме интересира како изгледала Бетани. Еди Ламб ја напуштил работата.
    Уште долго долгоо ќе се влечи серијата, што малку станва досадна, не малку тро отпоќеее.

5. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    https://twitter.com/imarleneking/status ... 5639130113
    Еве го твитот од Марлене.

А за новава епизода, не знам што да мислам. Aunt Jessie??! Не, стварно, не сакам више да размислувам кој е, како е и зошто е, пошто стварно отупеа. Приказниве од сезона во сезона ги менуваат, ич не се доследни. :!:

6. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    After 17 seasons of Pretty Little Liars,
    "A" is revealed and captured. the girls hug each other in a safe embrace, but are interrupted by the faint noise of a text. they read it aloud and stare into the distance, "it's my turn, bitches. -B"
    :D

На Sinisa123, Adi888 и black-angel им се допаѓа ова.
  7. Aleksandra-Kukla

Aleksandra-Kukla Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    16

Не се отвара линкот што го имаш поставено...ќе може така да го напишеш твитот? :)

8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.815
    Допаѓања:
    25.449
    Мислењето за девојкиве ми се менува од сезона до сезона...
    Хана се издвојува на позитивно од сите нив, прво новиов имиџ ептен ми се допаѓа, второ е единствена која и се спротивставува на Алисон, која патем никако не ја остава на мира. И е единствена која реагира нормално на новава ситуација... Целото тоа бунтување, промена на имиџ, пиење и слично, се многу понормална реакција на се што се случува отколку однесување како сите околу, како ништо да не се случило.
    Ариа ми е супер сезонава, за некое чудо, а во претходниве сезони ми беше ужасно досадна и најтапа лик.
    Емили 4та сезона беше одлична, и глумата и беше солидна, и наместо сега да станува уште подобра, она обратно, се полошо и полошо глуми... а да не зборувам општо за ликот на Емили и тоа каков потрчко и е на Алисон.
    Спенсер прва сезона ми беше фаворит, сега ми е некако во позадина.

Кејлеб си е чуден малце откако се врати, но претпоставувам мора да е така, сепак ја гледавме Рејвензвуд и не би било логично да е нормален откако се врати од такво место... Ма да и до некаде ми е смешно какви промени прават на ликовите - на пример дечко и од Ела, до вчера беше фин сега и се пушти на Хана. :rofl: Сценаристиве се скроз забегани.

На Golden, Tiki-lolipop, sweet-cherry и 2 други им се допаѓа ова.
  9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.572
    Допаѓања:
    43.050
    И мене ми се смени мислењето за Хана, само што сега со ваков имиџ ми е чудна, зошто сепак многу голема промена направи, цели 5 сезони ја гледавме дотерана ептен грли, а сега некој дарк фазон тера, како и да е глумата ептен и се оправи и баш ми се срцки со Кејлеб.
    Криво ми е Спенсер што губи од тој нејзиниот паметњакович шарм, стварно ептен ја сакав како лик, а некако ја упропастуваат.
    Емили глупа, секогаш беше таква забеганка и ќе си остане таква.За Ариа не ми се смени мислењето, уште сметам дека е најбош лик од сите...само цупка со тие ноженцата како колбаски и се врти ко мува без глава.
    Инаку мислам дека сепак ќе одат на теоријата близначка или евентуално сестра на Алисон која била дадена на посвојување, па мајка и дознала дека е во Радли, па станала дел од одборот, Бетани ептен ја засакува, па поради тоа ја „убива“ Али и така натаму и така наваму.А Алисон е уште она злобно суштество кое беше пред да исчезне.
    Очајни обиди за спас.

10. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    9-тата епизода од 5-тава сезона не се случи таман ништо. Ја гледав во очекување да се случи нешто, заврши и очекував наредна сцена, а всушност било крајот.
    И така серијава ја гледам како за разонода измеѓу други серии кои ги гледам ама морам да спомнам дека не само што се случува споро, туку и како воопшто и да нема дејство.

11. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Ја гледавте последната епизода?Дефинитвно сум убедена дека дека некоја од девојкиве е А.Или Алисон или Ариа.Мада типувам на Алисон.Конечно и Емили сфати каква идиотка е,долго време и беше потрчко на Алисон.Искрено не се сомневам веќе во Мелиса дека е А,во наредната епизода Спенсер ќе ја дознае нејзината тајна.Сепак е замешна,но не верувам дека е А.Од епизода во епизода наместо да и разјаснуваат многу работи,они вклучуваат нови ликови.Но,сигурно е дека А овој пат е женско.

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Серијата не можам да ја смислам, Алисон ми е веќе преку гла дојдена и ја мразам, толку по антипатичен лик во серија не сум видела, а мислам нема ни да видам. Првен Ноел го праќа да нападни во куќата на Хана, Сега овај го пушта да кажи дека ја киднапирал.
    Дефинитивно крие нешто, и не ми е за вервање, ама воопшто. Мелиса отсекогаш ми е сомнителна и мислам то нема да се смени.Наместо да откриват нови работи, се поќе ја заплеткуват, пак ќе речам дека ќе ја прекинам, ама не можам и не можам се нешто ме влечи назад да ја гледам. :worried:

На Golden му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Се` се сведува на тоа дека серијава ја гледам единствено заради модните комбинации.
    Последнава епизода за разлика од другите беше далеку подобра, ако ништо друго барем конечно открија дека Алисон се` испланирала. И сеа тоа ми отвара една дилема, нели Алисон стои зад ова со Сајрус, значи дека она ја украла снимката од кај Спенсер? И тогаш со кого збореше Мелиса на снимката и што му даваше на типот? Тоа не ми е јасно..
    А воедно покрај Алисон, ни Мелиса не можам органски да ја поднесам. Многу одвратни суштества ми се и двете.
    Ако ништо друго барем Емили сфати конечно какво го*но е Алисон!

14. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.350
    Гледавте ли девојки?
    Што мислите, мене некако сомнителна ми е Мелиса и си мислам дека не ја кажа вистината или пак само сум параноична од многуте теории. :D

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.815
    Допаѓања:
    25.449
    Гледав и се разочарав од последната епизода, што им требаше да не навраќаат на Рејвензвуд повторно... тотално непотребно. Наместо да се сконцентрираат на битни работи, тоа 90% од епизодата беше за Кејлеб...
    Инаку јас не знам веќе што да мислам, ниту за Алисон, ниту за Мона, ниту за Мелиса. За никој всушност. Се е можно во серијава, научивме тоа до сега.
    Исто така глупава сцена ми беше кога Мона го преслушкуваше телефонот на детективот... Мислам, логикава... Технологија подобра и од полицијата, да открие работи што не можат ни они...
    Ама јас не знам зошто и ден денес се уште ме чудат некои случки во серијава, кога и до сега ништо немаше логика.
    Само ме интересира каков им е планот за во иднина, со оглед на тоа што се обновени и за 7ма сезона... :x

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Мене ми се допадна една теорија која ја најдов на интернет.
    Што ако една од девојките е во Радли,и е луда...на некој начин луда,и се таа замислува во нејзината глава.Значи -А,сите случувања се само во главата на девојката...
    Јас можам да замислам така,најискрено.Можам да го замислам крајот како девојките од гурпата одат да ја посетат лудата девојка,и таа им раскажува што се случува,односно што измислува во главата.

Богами ова теорија ми е најреална и највозможна.И ако е точна,верувам дека тоа ке биде Ариа,не знам зошто,така чувствувам. :D

17. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.350
    ^
    Сепак според мене, Спенсер ја има најлудачката фаца. Иако ми е омилена, реалноста е таа. :D
    Алисон со секоја епизода ми станува поодвратна и поодвратна, не знам кои филмови си ги мати во главата, ама невозможна ми е. :|

18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.815
    Допаѓања:
    25.449
    Ако испадне на крај дека ова е само замислено од некоја од девојките, или пак било само сон или слично сра*е, сите ние што гледаме ќе завршиме во Радли. :D

На RiRii, JustFun, SparkyAngel и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Ова слика ми е зачувана уште откако во тек беше Ravenswood.
    Со оглед на тоа што последното се оствари а претпоследното може да е вистина,мислите ли дека е точно ова на сликава?
    Јас се замислив,па сега не знам.
    Утре ако Сиси ја убие Мона,тогаш дефинитивно ке верувам во ова. xD
    Дека нели на страната на фејсбук објавија дека некој ке умре.
    P.S. Само јас ли сум или навистина нетреба толкава возбуда околу тоа кој ке умре? :D

Прикачени фајлови:

20. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.350
    Јас мислам дека на крај ќе умре некоја тотално небитна личност од серијава, ама ајде. Баш ме интересира што ќе ни приготват утре. :D

На Srckata28 му/ѝ се допаѓа ова.