Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Знае ли некој каде да ја гледам епизодата што ја дават сега на ABC Family? |(

2. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Во спојлер кој умира ако не ви се чека епизодата
    Mona Vanderwaal односно ликот на Janel Parrish.
    Ако ништо друго улогата не и беше очајна како на останативе. Штом во интервју објави дека ќе ја видат мајката на Mona, претпоставив дека таа ќе биде онаа која ќе биде убиена.

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.016
    Допаѓања:
    81.357
    Сигурно повеќето виделе и на Инстаграм, отекоа со споилерите, претпоставував дека тоа и се случило во денешната епизода.

4. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Јас ја гледав новата епизода.
    Воопшто не сакав да умре Мона баш кога почнаа да соработува со девојките.Инаку имаше теорија дека си ја лажирала смрта ама дефинитивно е мртва и го покажаа телото.Значи јас сум 100% сигурна дека Алисон е А.Идиотка глупава и тоа се покажа дека А има плава коса.Баш ми беше жал за Тоби за сообраќајката.И многу ми е криво дека Спенсер ја уапсија.Сигурно Алисон има некаков договор со оној полицаецот.Сепак морам да признаам дека многу добра беше оваа епизода.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.835
    Допаѓања:
    23.507
    ^Не е Алисон убиецот,Сиси ја уби Мона.Сиси беше со црната дуксерка.

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Аууу јака епизода конечно :D
    Мада жал ми е за Мона :worried: Искрена да бидам. Мислам дека не требаше да ја убијат, али како и да е битен детал се откри КОНЕЧНО. Ама можи и ова теорија да не е вистината, сепак нешто друго да се открие :D
    Добра беше епизодата оти е последна, сега дури Декември.

To be continued in December... :D

7. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.835
    Допаѓања:
    23.507
    ^Нема шанси да е вистина,се што можев да научам е дека режисерите ништо не прават да е очигледно и очигледното да е вистина.Инаку,зошто на нет пишува дека на 2-ри Септември има нова епизода?

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    ^
    Јас на Википедиа прочитав дека дури 13 епизода излегва во декември 2014 :?:

9. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Јас пак видов дека во октомври ќе продолжи серијава. :D

10. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.016
    Допаѓања:
    81.357
    Мона и хакер испадна на крај, дури и поголем хакер од Кејлеб. Абе ај.
    Не е Алисон одговорна за тоа што се случи, нејзината коса е подолга и посветла, ама како ја умешаа Спенсер во сето ова алал им вера.
    Можеби ќе го покаже видеото од Мелиса или пак мистериозно ќе го нема и во наредните две сезони ќе гледаме како се борат да ја извлечат од затвор. :^)

А оние близначките, Синди и Минди како и да беа, многу ми се смешни. :rofl:

Значи, Бетани најверојатно е „близначката“ која е ментално нестабилна. Сепак ја вметнаа некако.

На Golden и Chocolate.me им се допаѓа ова.
  11. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Е да Алисон не е убиецот,но сепак мислам дека е вмешана некако.
    Јас мислам дека убиецот на Мона е Сиси бидејќи не ми текнува на некој друг со кратка плава коса.Иако е познато дека А носи перики. :?:

На Belieberka666 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Ма неееееее? ;О зоштооо:(( мн ми беше срцка Мона и некако најубаво ја облекувaа..Ми се повраќа од Алисон значи по одвратна личност неам сретнато нигде..S*it happens.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sinisa123

Sinisa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    175
    Ja obozavam serijava i mozam da kazam ednostavno deka ne beshe vo red sto ja ubija Mona. Alison mi stana nekako odvratna i polna so tajna nekako ne ja biva mislam deka nesto ne e vo red so nejze. Za misteriozniot -A koj e mislam deka e Alison koga Spencer gi gledashe slikite vo albumot imashe slika so site 5 devojki i napisano so rakopisot na Alison MY FOUR BESTIES KISSES ALI. Na krajot od 4 sezona kogas devojkite bea vo New York City mislam i oste sumnjam deka detektivot Holdbruk koj istrazuva kako isceznala Alison e vistinskiot A. Oti samo Detectivot Holdbruk samo on znaese deka devojkite se vo New York i mislam deka Detectivot Holdbruk go zastrela Ezra. Vo knigite vistinskiot A e sestrata na Alison Kortni koja bila zatvorena vo Radley i koja pobegla od Radley na denot koga Alison isceznala. Oni dvete si gi zamenile ulogite i Kortni ja ubila Alison taa vecher i Kortni go zazemala mestoto na Alison. Eve go tekstot kade sto vistinskiot A e sestrata na Alison Kortni.

it was Mona, but after she dies, a new A comes back. The new A is actually ALI. ali has a twin sister, Courtney. and she was the one that was killed. And it was actually Courtney that was friends with Spencer, Hannah, Emily, and aria. Courtney lived in a mental institute but tricked ali into going. so ali got revenge & killed her, pushing her down the hole. so ali became A to get back at the pretty little liars.

P.S.Kade mozam da gi simnam site knigi na PLL vklucuvajki i ja knigata kade sto Mona umira

14. Sinisa123

Sinisa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    175
    After 17 season on PLL A is revealed and capture. The girls hug each other in a safe embrace, but are interrupted by the faint noise of a text. They read it aloud and stare into the distance, "it's my turn, bitches. Kisses -B". And there is no ending of PLL... :D :D :D :D

15. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Само јас ли не ја сакам Спенсер? Само мене ме иритира?|(

16. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Како ви се допадна последната епизода "We love you to death"? (y)(y)
    Мислев ке биде некоја тапа епизода за Halloween, ама напротив мн интересна беше.
    И најбитно кажаа ке се открие кој/а е А пред снимањето на 7ма сезона. Многу ми се интересни цела екипа, како се погодени како голема фамилија се. Кој не ја симнал нека ја симне последната епизода ептен е релаксирана со многу смешни моменти, и со писма и видеа од фановите. Дури и жал ми падна што веќе Мона и мајка и на Алисон нема да ги даваат. Срека има многу flashback. :lol:

17. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    (highfive)

18. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Ај ако може линкче од каде да ја симнам :$

19. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    На Butterfly-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Одвратна е.. ОДВРАТНА. Секогаш таа најпаметната. Секогаш најдобрата. Секогаш прва во нешто.
    Туку умирам јас по Џејсон :D

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.