Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Бетани ќе биде можеби таа фамозна близначка или полу-сестра. Зошто инаку толку би биле поврзани на чуден начин ?
    Инаку епизодава ... булшит. Ја гледав само заради Хана и Кејлеб, ептен ми ја греат душава, омилени ми се. :D
    И воопшто не ми беше јасно со тие халуцинациите или што и да беа кои ги имаше Алисон. Единствено објаснување кое ми звучи најлогично е тоа како Алисон седи во лудница, стара и седа во косите и им раскажува на внуците за нејзините психопатски години од младоста.
    Безвеза, им го расипаа и Божиќ со тоа на крајот. :tmi:

На crimson, Mrs.Cuper, specificone и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.782
    Допаѓања:
    169.610
    Долго мислев и сврзвав работи за кој е „А“ и можам да кажам ни Шерлок неможи да реши. :@
    Имаше период кога мислев дека е Спенсер, после кога се Ариа и Хана. Некогаш си велев четирите се во тоа ама никој не е „Големото А“. „Големото А“ сум СКОРО сигурна дека е Врен. Не велам целосно сигурна зошто едноставно ништо не е сигурно со оваа серија, ама и сум СКОРО сигурна дека и четирите се во тимот.
    Ако не се четирите во тимот, мислам дека можеби да е било која освен Емили и тоа ме плаши дека така е неочекувана серијата што на крај ЌЕ испадни Емили, ама сепак најмногу онака се сомневам во Ариа и Хана.
    На крај краева не ни знам што мислам ни како и што кажав воопшто.
    Серијава ќе ми донеси рак на мозкот уште малце ... од мислење. :yawn:
    I just want a hint, a big obvious hint. |-)

На Adi888 и JustFun им се допаѓа ова.
  3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Само мене ли Тоби ми е сеуште крипи. Со камерата пример, не знам ама ужасно многу крипи ми беше, како да ужива да шпиунира наоколу и да слика девојки. Се поодвратен и поодвратен ми е, не знам како до сега не и најдоа на Спенс поасален дечко.
    Епизодава просечна, сега и полицаецов го вмешуваат, ама се кладам дека ни пуштаат лажна патка.
    Милион начнати приказни ниту една не ја завршија до крај асално и расветлија.
    Се кладам дека ако не гледаме ни една до крајот и ја гледаме само последната кога и да биде таа се ќе ни биде јасно само од една епизода зашто се ќе стуткаат во таа.
    Предобро изледаа на забавата посебно Емили, како права божица беше.
    Уште го држат оној терк на просечно-досадни епизоди каде женскиве глумат шпиунки и нормално се вадат до секоја ситуација.
    Ништо не очекувам више, само да заврши што поскоро.

Не знам за вас ама мене сценава ми беше пресмешна:rofl: Пејџ:rofl::rofl::rofl:

Промо за 14тата

[​IMG] :D

На sweet-cherry и Adi888 им се допаѓа ова.
  4. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Спенсер е ѕверка права! Многу, значи многу ми е жал што не ја наместија со оној што беше бубалица како неа. Многу ми беа слатки и тој каде каде беше поубав од Тоби. Тоби ми е мил, ама ... мех, заслужува она и подобро.

5. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.782
    Допаѓања:
    169.610
    На крај ко ќе видиш „А“ баш би сакал подбри врски во полиција и сега нели Тоби заврши за тоа ... :) Осомничен! :rofl:

6. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    И мене ми е крипи Тоби уште од почеток. Ја има онаа фрик фаца. За Спенсер не знам, мене и таа ми е одбивна кажав и претходно. Секогаш таа паметната и најдобрата.Емили никогаш не го смени изразот на лицето. Секогаш една иста фаца.
    За -А размислував да не е Питер Хејстингс или Бајрон, не знам од каде ми е таа идеа ама мислам дека овие двајцава највеќе имаат причина. Ниту е Ариа а Хана не е способна за тоа. И онака е глупичка, да е таа ќе ја откријат веднаш. Лесна е. Во краен случај Зек. B5FE0Q4CUAE0TWy.jpg

И дај веќе Пејџ нека ја отстранат. Страшно иритира.

7. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Самата објави дека незиниот лик е мртов но ќе биде присутна со појавувања во сеќавањата.
    се чека повеќе време на нова епизода како продолжение отколку на нова сезона. Каде и тие не знаат веќе што прават па уште и толку ја одложуваат.

8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Баш штета, ми беше срцка од првите епизоди. Ама навистина ми беше чуудно после текстот што го објавив, затоа што и со Али така беше.

Инаку со нетрпение ја чекам новата епизода.. Едвај чекам да видам што ке се случи. Според мене многу непотребно се чека за една епизода. Дај нека продолжат со старото темпо.

9. AffyJelenator

AffyJelenator Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    35
    Јас денес ќе почнам да го читам 4 дел од книгата, „Неверојатна“. Во серијата открија ли кој/а е „А“? Кога ќе завршам со книгата ќе почнам со серијата:):D:D

10. AffyJelenator

AffyJelenator Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    35
    П.С Да не има некој линк каде што можам д аја гледам цела серија? - сите сезони -

11. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.060
    Јас колку што знам, крајот на серијата нема да е ист со крајот на книгите, и А нема да е близначката, како што е во книгата. Така барем изјавиле продуцентите.
    Инаку, кога излегува наредна епизода? Почнува страшно многу да ме нервира серијава, ама морам да ја догледам, не гледав за џабе толку сезони :D

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Да, тоа го прочитав некаде и јас, ама не ми е логично зошто толку ја исфорсираа онаа Бетани, сигурно има нешто.
    Нова епизода ќе излезе на 6ти јануари, баш празнично кај нас. Ситно броиме, поминало времето. :D

13. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Токму така, вечерва се враќа :D едвај чекам. На фб ја следма официјалната страница на Pll како и на твитер.
    Се надевам дека нешто ќе ни откријат за -А, доста тапкаа во место.

14. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.060
    Ама ако испадне дека сепак ќе ја стават приказната со близначката ќе бидам толку лута на продуцентите -.-
    И онака веќе непотребно ја развлекоа целата приказна и нема никаква смисла, посебно откако почна да се емитува рејвенсвуд и додадоа паранормални елементи. Многу се нервирам за серијава |(

15. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Искрено ептен се изнервирав што ја убија Мона.Мислам дека стварно ќе разрешеа кој е А,додуша мислам Мона дека и разбра.Толку се нервирам во серијава значи еднаш немаат асален hint дадено цело време само на банални ствари ни обрнуваат внимание.Ја гледам само ради Haleb,бидејќи ми се омилени и ради глупиот А што мутавиве не го открија 5 сезони.:@

16. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Па немаат hint затоа што и тие не знаат што со себе и што понатаму со серијата, тоа е јасно како ден. :D
    Ќе видиме што смучкале и во оваа епизода, иако не се надевам на нешто ама баш ич. Сеедно ми е за серијава, веќе не знам ни како би сакала да заврши, тотално пуно рамно ми е.
    И онака ја гледам колку да се излуфтирам и да погледнам некоја убава комбинација од девојките. :)

На MiloMalo, Golden, crimson и 2 други им се допаѓа ова.
  17. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.060
    И јас ја гледам за облеката :D
    Инаку, има теории дека некоја од девојките е А, посебно за Ариа, и многу ќе ми биде мерак ако испадне така, иако не верувам.

На mirandaa и Mishela им се допаѓа ова.
  18. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Исто. :D
    Ариа ми е најморничава и најкрипи, некако полесно би се утешила ако неа ја вмешаат во приказната како негативец. А реално, само таа и Спенсер ми имаат лик како за таква улога.
    Емили е предобра душа, а Хана е тотално одлепена. :D
    Не знам како ќе го изведат тоа, ама повеќе од сигурно е дека ќе гледаме и шеста сезона, или во превод - уште не осмислиле ништо. :?:

На инстаграм одамна следам еден профил на кој објавуваат спојлери, па мислам дека прочитав нешто во стилот - Тоби се враќа во тимот А.
    Како и со која намера, останува да видиме.

19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.060
    Мене Тоби ми е преморничав, Пејџ страшно ме иритира и се надевам дека двајцата ќе ги снема.

Инаку имаше еден момент кај што Хана испадна ептен паметна и доби одлични резултати на SAT, малку ми беше сомнително тоа.

На Hipster и JustFun им се допаѓа ова.
  20. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    И мене исто @crimson , плус ако се сеќаваш на почеток кога имаше долга коса, ме потсеќаше на некое дете со емо стил кое има пречки во развојот, до толку ми беше тежок за гледање. :doh:
    Не знам како им успеа да го променат, на изглед е симпатичен, ама уште ми е морничав, погледот му е страшно језив.

Можеби грешам, но ќе те израдувам ако ти кажам дека ми се чини како да прочитав некој спојлер дека Пејџ ќе умре. Или можеби само ќе ја тргнат од серијата, нели требаше да оди некаде на страна ?! За неа ми е сеедно, отсекогаш ми била груба и непријатна.

Се сеќавам и на случката со Хана, ама толку ја направија неважна и ја забаталија, па затоа и не сум обратила внимание.
    Многу јак заеб би било на крај, ако Хана е „главниот“ А. Не, едноставно не можам да ја замислам. :rofl:
    Можеби и целат кон тоа, којзнае.