Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Нека го вратат Врен пак во серијата, најубав е од сите :D

2. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Изгледа сум единствена што ја глеала новата епизода.За оние кои не ја гледале не го отварајте спојлерот.:D
    Значи не можам да верувам дека Џејсон и мајката на Хана се фатија.Урлав како ненормална дома од смеење,некако премногу ми беше смешно.Искрено во оваа епизода според мене имаше некое мало подобрување од минатите,не ми беше толку досадна.Само искрено се чудам озбилно овие се две сезони четврта година средно.Памтам почеток на 3та сезона почнаа четврта година/senior year и сега сме 5та сезона и они сеуште се senior year.:@

3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.075
    Ааа излегла нова, ете ми занимација.
    Искрено се надевам дека ќе биде подобра. :)

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Ете сме ние пак смарачите дека не гледаме поќе :D
    Ништо ново во епизодава, т.е новиот пар :rofl: се искинав од смеа ко ги видов мајка му на Хана и Џејсон, мислам дека Алисон не е А, ама знај некакви информации.

5. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.075
    Новиот пар...
    Мислам дека беше врвот на глупост што можеше да се случи во серијава :rofl:

Јас не сум сигурна за Алисон веќе, ме збуни пораката на крајот на епизодата.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    ^^
    Епа мене то ми беше малце од малце дека Алисон знај нешто, и плус со сите шо ќе прај муабет вика дека девојките се следни, мене ова ми е доволно да се уверам дека знај нешто.
    До кога ќе не мачи оваа серијава? До когааа? Се изморив веќе.

А кој беше Cyrus?:?:

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.075
    Ни мене не ми текнуваше, ама мислам дека тој типот што живеел со Алисон на почетокот додека се криела. Е сега не можам да се сетам зошто го пуштија да избега тогаш кога Али лажеше дека ја киднапирал...

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    ^^
    Хаос веќе ми се напрај во глата од личностите во серијата :D

9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Го видов најголемиот спојлер од епизодава на Инстаграм уште пред да ја симнам епизодата, се смеев цел ден за Ешли и Џејсон; официјално - Ешли е новата Мадона. :lol:

Колку ми беше језива сцената кога Хана отиде кај Холбрук :sweat: , не знам зошто очајно се обидуваат да вметнат хорор елементи во серијава и таму каде што нема потреба.
    Она што се случи со ножот ми е малку сомнително, т.е. се сомневам во Тоби и неговите „искуства“ од минатото, сигурно има нешто, не знам дали му го приметивте псајхо погледот кога се караа со Спенсер.

За Алисон и јас не знам повеќе што да мислам, убедена сум дека има некој кој и` помага таму во затворот.
    Или А сака да ја намести или Сајрус има вмешано прсти, типувам и на двете опции. :lol:

Ариа ми беше толку очајна со писмото, од толку многу мотивациони писма, баш тоа и` го прифатија мислам ... немам коментар, врскаџика. :D
    Многу ми беше смешна, ова гарант ќе и` го вади низ нос А во секоја следна епизода и кога ќе се реши да му каже на Езра, сигурно ќе се случи нешто поврзано со Мајк или со некој друг. Добра тактика, нема што.

На Tiki-lolipop, Hipster, Adi888 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Луѓе каде да ја гледам 5-та сезона?? Другите ги гледав на Megashere а 5-та ја нема....иначу кој е А??умрев од радозналост

11. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370

Уште ја гледам серијава, зошто после толку епизоди криво ми е да ја прекинам, и едноставно сакам да знам како ќе заврши.Ама ја отупеа многу.
    И ве молам ставајте споилери!

Леле колку ми е мило што ја тргнаа Пејџ, одвратен лик ми беше.Исто и Тоби не ми е нешто омилен, и не ми е за со Спенсер.Инаку многу ми станаа веќе очекувани некои сцени, како онаа кога Кејлеб се затвори во печката.И не ми се верува во она што го изјави Али, сеуште ми е сомнителна.A врската на мајка и на Хана и Џејсон ми е трагикомична.

Инаку после сите hints&tips се ми е измешано.Писменцето што го доби на крајот од епизодата Али, е со истиот ракопис на Бетани.Моја теорија е дека Бетани имала сестра близначка, која се одмаздува.

[​IMG] [​IMG]

Исто сомнително ми беше кога Џејсон во полицијата изјави "It could’ve been my sister…" Не потенцира "It could’ve been Alison…"

Инаку прочитав дека Марлин изјавила дека во вториот дел од петава сезона ќе се открие дали Big A е машко или женско.

Промо за следната.Ми изгледа прилично интересно.

На Hipster и Elena69221 им се допаѓа ова.
  12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.075
    А голема работа ако му каже на Езра, не сфаќам зошто би се налутил кога знае дека се правдала за да ја примат на факултет.

13. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    ^ Wow, која иронија. Чекаме 5 сезони за да го дознаеме полот на A. (facepalm) Ова само во PLL може да се деси. Некогаш посакувам воопшто да не сум ја почнела серијава, ама тоа е.. ќе си трпиме. :D

Веќе не се ни обидувам да најдам логични објаснувања за епизодиве. А најјаки ми се овие по tumblr што измислуваат теории, па не така, па не вака. Ма дааај. Пуштам и мозокот ми е на пасење. 8) После толку години гледање немам живци да се замарам. :D Е баш вака:

Кејлеб и Спенсер ми се интересен тим кога работат заедно, а за Ешли и Џејсон сувишно е да коментирам. Врв на некреативност од страна на продуцентите. Да не сакале нешто намерно да не насмеат? :rofl:

Хана ми остана омилена. Многу ми беше убава во епизодава.

На Adi888, the.vampire.girl, sweet-cherry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.075
    Хана го нема веќе рокерскиот стил или што и да беше тоа :(

15. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Права копија на Алисон ми беше. :lol:
    Само овој аутфит и беше таков, во остатокот од епизодата пак си беше хеви метал Хана :D , со некој чуден ланец околу вратот. :lol:
    Хана си е Хана, легенда ми е.

16. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.075
    Кога отиде Хана кај татко му на Холбрук, дали тој ја помеша со Алисон, или така ми се чинеше? :)

17. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Да, да. И јас мислам дека ја помеша со неа. Па и колку чуден и морничав беше типот...замисли на крај он да испадне А, како наводен демнач на Алисон. :lol:

18. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.075
    Е многу се нервирам кога во серија ќе испадне дека убиецот е некој рандом што никогаш не се појавил претходно. :D

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    каде ги гледате жити се??се утепав од барање,али ништо не најдов..Каде да ја најдам цела 5 сезона??

20. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.075
    Јас ги симнувам од piratebay или kickass, не знам за гледање online :)

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.