Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Па ако Арија немаше воопшто уцени ќе станеше ептен сомнително . До крајот на сезоната ни ветија дека ќе дознаеме кој/а е А и сакам да е изненадување. Ниедна од претпоставкиве не сакам да се оствари за да биде убав крајот на сезоната. За нвоава епизода некој може линк да ми даде онлајн да ја гледам. на тв линк сите ги испробав и изгледа конкцијата не ми чини или не знам, ама кај 15 мин ми запира и не продолжува...

2. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Ауу само шо ја догледав епизодата. Прејака, прејака...доста дешавки !
    И многу се израдвав, ама и доста се изненадив кога го кажаја то шо јас го тврдев уште од кога Питер (татко и на Спенсер) кажа дека го измени тестаментот на баба и на Алисон, во кој Џејсон беше отфрлен...а то е дека:
    Питер имаше афера со мајка и на Алисон, и Џејсон е негов син ! Мислам кој е будала да си го жртвува животот за нелегално менвање на нешто (овај случај тестамент) за други луѓе, шо не му се фамилја ?
    Уште другата теорија да ми се покажи точна, и ке нема ко мене !!! ;)

3. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    МАца онлајн ја гледаше или си ја симна? :)

4. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
  5. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Фала ти ама не можам да ја симнам, сакав онлајн ама нема врска дома кога ќе си појдам ќе ја гледам :)

6. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Извини шо неможев поќе да поможам :/

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  7. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Добро во ред, но што би му била целта на Езра и од каде он ги знае сите тајни на девојките? :?: Колку што се сеќавам Арија ама ништо му нема кажано во врска со нив, се што имаат меѓу себе си кажуваат.

8. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Останува да видиме, сепак. Ако се покажеше досега на пример колку знае за нив, ќе знаевме дека е тој скраја да е :). А и има уште едно нешто што ме кочи да мислам дека е тој. Нели во станот и него еднаш му провалија. Т.е. А му провали...
    А да и уште нешто . Ако сакаат продуцентите да го направат тој виновникот, ќе смислат дека и бил на Алисон на пример порано дечко, таа си има историја дека одела со постари, како Иан или како Вивиен можеби му била девојка хаха. Како и да ево секоја епизода ваљда ќе се отплеткува по нешто. Сега новава ја немам гледано ...

9. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.185
    Тука никој не ги знае нивните тајни. Значи А може да биде било кој. Само тие четири знаат што им се случува. А да, и психијатарката која наводно откри кој е А и си замина.

Ми беше интересно кога имав многу епизоди пред мене за гледање, а сега кога треба да чекам од недела до недела за една епизода ме фаќа нервоза. :)

10. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

Како тоа нивните тајни никој не ги знае а А може да биде било кој? Нивните тајни ги знае А се сеќаваш на почеток кога Емили се запозна со Маја ѝ пристигна одма порака од А “дали бакна уште една девојка освен мене“ тоа Емили го држеше длабоко во себе дури ни другите во друштвото не го знаеа само Алисон, исто и за бакнежот на Спенсер со Ијан, тоа и многу други тајни кои неможел Езра и остали не можел да ги знае, туку само Алисон па ако некој случајно открил или овие се издале. На Езра најмалку типувам, освен ако не измислат некоја приказна, сепак тоа се продуценти се е во нивни раце, и онака рекоа дека нема да биде според книгите, така останува да видиме. Едвај чекам да видам чија теорија ќе испадне точна! :l: Ама ќе се начекаме. ;)

11. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    А дали некогаш ја разгледавте можноста, Али да има водено дневник и во моментот кога Маја се вселваше во куќата меѓу работите во кутиите со работите на Али, остаени надвор, да беше и дневникот...па некој едноставно да го зеде?

На Chocolate.me, MissSpark и MandyLane им се допаѓа ова.
  12. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.185
    Не ме сфати. А може да е било кој, точно. Дали има натприродна моќ или не, не знам :D Сакав да кажам дека ние не можеме да забележиме кој конкретно знае се за нив, сите четири се обидуваат тајната да остане меѓу нив. Значи како што на Езра му немаат ништо кажано, така и на никој друг, а сепак типуваме на многу личности од серијава.

13. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Епа можно е и тоа... Абе всушност мене сомнителни ми се и тие по малку што ги има. Ете Маја, Mона, таа новата полусестра на Хена, братот на Арија...

Инаку Џена и Герет сигурно ќе испадне дека не се, инаку би било многу очигледно :)

14. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Секогаш испаѓа така на крајот.А ќе биде некој што ни на крај памет не ни паднал.

Ама како што гледам се повеќе некако ми наликува серијава на книгите.Некако и Мона беше сомнителна во последнава епизода.

Инаку овој Џејсон бил сееексииии! Нека не се појавува така одеднаш може срце да ме стегне :lol:

15. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Ако на крај Езра испадне дека е А, серијава ќе биде едно најголемо клише. Као љубовта на главната улога (да не се устручаваме, ама Арија е најфорсирана) испаѓа најголемиот психопат во серијата.
    Клише. Fail.

И сепак мислам, еве уште 3-4 епизоди има до крај, а колку можат да се извадат од пајажините кои ги плеткаат веќе 2 сезони, не знам. Нека кажат веќе, па ако треба и нека заврши серијата. Веќе преку глава.

16. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Значи кој глупости ги зборите.Нема шааааанси да е Езра.
    сепак кој и да е,претходно бил и неприател со Али :^)
    Ја сепак иам некое сомнение,според тоа што кажуваат медиумите во америка.Сепак се што ни преостанува е да гледаме и на крај како и да е кје мора да се дознае ;)

17. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Јас не мислам дека е Езра. Нели пишуваше што ќе биде. Ќе се разделат 2 личности, а ќе се зближат две.
    Ќе умре мајка и на Ариа. Ќе се разделат со Бајрон. А ќе се зближат Ариа и Езра.
    Јас мислам дека А е Маја, Пејџ, тој новиот другар на Ариа, или евентуално Алисон да има сестра близначка, или онаа на Езра, бившата, што ја уценуваше Ариа. Добро и оди уценување.
    Тоа дека некој го украл дневникот, најдобро е. Мене ми звучи логички.
    На 13 следна епизодааа. :rofl:

18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    A e сигурно некој што нема шанси нам да ни текне или што се уште не се појавил во серијата. Сигурно нема две сезони да не тупат за нешто очигледно.

19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.762
    Допаѓања:
    25.032
    Океј,официјално - се заљубив.

:inlove:

На Dulceee и Chocolate.me им се допаѓа ова.
  20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Спенцер.

На Maca-BT му/ѝ се допаѓа ова.