Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Крајот на епизодава беше циркус,чиста комедија.Серијата ми е смешна,патетична и МНОГУ НЕЛОГИЧНА.

2. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    По повторно заглавување со разглабување теории ми држи вода и тоа за Хана.
    Ако се вратите на самиот почеток 1,2,3 епизоди од прва сезона и се сконцентрирате на Хана и не е баш чудно.
    Но имаше нешто мн јако во прва или втора епизода од првата сезона. Имено беше за Ариа.
    Ариа е таа што се врати од не знам каде со нејзините и нели имаше теории дека била на лекување дека забегала со умот и конкретно во епизодите нејзините 100 пати ја прашуваат дали е добра.
    Нејсе,Ариа е таа што добива прва порака и тоа Aria: ..... -A Испаѓа ко првата поракасама на себе да си ја пушти.
    ВО трета сезона не памтам која епизода ама ако најдам слика ќе ставам, кога Ариа му пишува порака на Езра, на екранот од тел на Езра стои unkown caller : Hi Its me Aria.....
    Таја можност да пишува од скриен број ја имаше само А.
    Имаше мн теории но најмн ми фатија око за Ариа и Хана.
    Во прилог видео зошто Хана, а подоцна и најновите вие зошто Ариа е А/.

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Јас сум доста сигурна дека ниедна од девојките не е -А,глупо би било да е така.
    Јас се сомневам во Врен.

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Се согласувам.
    Јас мислам дека е нешто поврзано со Бетани.

На prettyliar и Mishela им се допаѓа ова.
  5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Јас и во Мелиса, така некако на кај неа ми оди.

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Таа па каде е? Ми се чини цела сезона не ја покажале. :D

7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    ^^ Мислам дека ни прошлата сезона не ја дадоја, а и јас сум за теоријата дека ниедна од девојките не е А, нема да е логично ич така.
    Има многу сомнителни личности, Ноел Сиси Врен Мелиса, или прат само да се сомнителни, баш ама баш ме интересира кој е А :D

8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    И Џена одамна ја немало, со онаа *незнамкакосевикаше* која глумеше во The Carrie Diaries, таму беше Дона, овде немам поим. Јас уште ја викам така. :D

9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    ^^
    Дона ла Дона :D прејака ми беше таму :rofl:
    Нив ги заборајв ете, се надевам дека ќе измислат уште некој пар, барем ако не дознајме кој е -А, барем комедија нека ја напрат да се посмејме :D

Бтв Сидни се викаше тука :)

10. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203

ЗНачи и ова ми фати око :)

На SunshineYo, Adi888 и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  11. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    Пак јас, во првата или втора епизода имаше со Хана нешто поврзано и нејзиното јадење (нели покрупна била порано) и често имаше навика да јаде бомбочиња а и А исто беше така неколку пати покажано дека често кога купуваше нешто си земаше бомбончиња.
    И сликата од Мона мслам дека нешто кажува..
    https://www.facebook.com/prettylitt...199673.291824160232/10152600408515233/?type=1

12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Три хајлајтс во епизодава:

Тоби е ужасно, ужасно одвратен, језив и сомнителен. Само мене ли Спенсер и Кејлеб ми се ептен добитна комбинација заедно? Не само во смисла љубовен пар, во смисла тим, совршено се надополнуваат и имаат релативно слични идеи, ептен она смудли им оди, со очи се договараат. Знам дека не би го ставиле како љубовен пар ама баш би си одговарале.

Колеџи.
    Кога Хана стана толку паметна и преку ноќ направи огромен скор на САТС и ја примија на милион колеџи, пф:emo:
    Ариа е очај невиден, од поголема во поголема дупка паѓа. Океј сфаќам сака да оди на колеџ, јасно ама не знам колку и беше правилен начинот што го избра.

И фајнали, најголемата глупост на деценијата, Ашли и Џејсон. Мајка може да му биде бе, па со тоа изразената брчка на образот, језива ми е. Има сексуални фрустрации она неизлечиви. Нема некој што не го помина, од полицајци, свештеници сега и младичи почна да брка, крајно дистрвинг петрн.

Додаток 3а, не се више језиви, гадни се. Сцената кај трејлор парк беше гадна:tmi:
    Ми се превртија сите црева во желудник.

Последна измена: 20 јануари 2015
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.463
    Ја само кратко за Ешли и Џејсон... тоа дека не знаат кај тераат и дека серијава е повеќе комедија отколку било што друго, тоа е факт... ама дека имаше хемија и сексуална тензија меѓу нив, ај признајте :D и навивав да се случи нешто...
    Тоа дури ми беше хајлајт на епизодата, е до толку се досадни со настаните...

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Во ред е мистеријата да се открие на крајот на серијата,ама не е квалитетна серија ако се оди по ваков редослед,всушност,нема редослед.Ке откријат некоја глупост и за главното или ке се изгаси светлото,или нешто ке тропне...Треба барем за едно нешто целосно да ни откријат,за сета ова „мистерија“ во една епизода да се каже е премногу...Вака ништо не гледаме искрено,само што ке почнат да се сомневаат во некого секогаш,ама секогаш на крај испаѓа дека таа личност не е -А.Се изнервирав од најновата епизода.

Многу ми се глупи што веруваат дека Алисон е -А.Тоа што Спенсер и Кејлеб најдоа...не мислам дека Холбрук стои зад тоа.Кога сме кај Спенсер и Кејлеб,многу јак пар ми се,во секоја смисла.Спенсер и Тоби уште од почетокот ми беа омилени,ама Тоби откако стана полицаец...мислам дека натаму Тоби нешто ке стори што не е во корист на девојките.Џони е освежување на серијата,баш позитивен лик,но,не сум за да ги спојат со Спенсер бидејќи ја сакам со Кејлеб.Мајката на Хана никогаш не сум ја сакала,сега уште помалце ја сакам.Исто така освежување на серијава е новата келнерка,баш ми е интересна и очигледно е дека нешто ке биде измеѓу неа и Емили.Емили многу на страна ја ставија кога е во прашање за -А,но,некаде прочитав дека нејзиниот татко ке умре и кога ке умре Маја ке се врати,не била мртва и не знам колку е тоа вистина.После епизодава почнав да се сомневам во Хана дека е -А,или барем дека нешто крие.

15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ја ќе бидам разочарана ако некој од девојките е -А,посебно Хана нема шанси да е само сакаат да не збунат.Тој/Таа што е -А нема веќе идеи како да им наштети и премногу е досадно,во последниве сезони на почетокот е интересно и ќе се појават нови мистерии после тапкаат у место до последната епизода и тогаш ќе се случи нешто интересно што треба да го дознаеме во следната сезона.(facepalm)

На Adi888 и Elena69221 им се допаѓа ова.
  16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Нема логика Хана да е -А, намерно вака прат и ја прат дека е таинствена и дека крие нешто за да се сомневаме во неа, во секоја сезона прат нешто за да се сомневаме во една од девојките. Стандард.
    Најјако ми беше од се со тексто во фискалната, па како се погоди Емили баш ко прицна тогаш да излези, немат веќе поќе шо да измислат, крај на сезона е и то е то. Досадна ми станва вкрај којзнај дали ќе издржам уште две сезони да ја гледам :worried:

17. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Не знам од кај да почнам, поголеми глупости немам сретнато до сега нити во една друга серија. Почнувајќи од новата љубовна романса помеѓу Ешли и Џејсон, Тоби станува полицаец за само една недела и сигурна сум дека до крај на сезонава ќе стане детектив.:wasntme:
    Читам коментари ама на оној на Мишела со телото на Мона и саламурата, скинааааааав :D:D Барем се откри дека го чувал -А во буре, ако вооошто тоа е телото на Мона.
    Барем една позитивна работа,Пејџ конечно си отиде, крајно одвратна ми беше. Ме нервираат многу што постојано нови ликови се појавуваат, дечкото што се всели кај Спенсер, девојката што почна да работи кај Езра и исто што многу ликови ги снемува од серијава.. Мелиса, Врен, Лукас,Сиси, татковциве,мајкиве на девојкиве, само туку-така исчезнуваат и на крај -А ќе испадне некој од нив.:doh:
    Не знам зашто е потребно сега да го вмешаат Холбрук во целава приказна, тотално непотребно.
    Ептен нелогичности само сплетки се дешаваат,а ќе има уште најмалку една сезона така да треба да се задоволиме само со полот на -А,ако го откријат!!:|

18. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    И кога ќе испадне дека А е некоја чкљ личност во стилот на Сиси, Мелиса, Ноел, Џена, Врен или било кој лик што не се појавил од последното појавување на Халеевата комета или некоја а ла Бетани што ја немаме ни видено и за која не се ни знаело пола серија, ќе си пукам во колено. |(

И ајде бе, демек Ариа не успеа очи во очи да види кој беше тој што ја замота во тие кесите. Нели земаше часови за самоодбрана, цели станови разруши и ја уби Шона, а ваму писка ко муле од хефталка.
    А бре така да ме тероризира некој со години, има да се тепам, да влечам, па макар лицето му/ѝ било последното нешто што би го видела во животот.
    У-А!

На Golden, Hipster, anuskaNESTLE и 8 други им се допаѓа ова.
  19. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Зошто мислам дека свештеникот Тед е -А . Од нигде никаде се појавува и се зближува со Ешли, а мислам дека сето тоа е да се доближи до Хана со цел да дознае нешто.

20. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    Хахахах Тед. Ни на кра памет на никој не му паднало.
    Ама добро е да се има секоја опција.
    Иако мислам шансите тој да е А се 0,0000000001 % а тој % го ставам само затоа што е актер.

Како и да е,во право беше една феминка кога рече секоја сезона даваат по една девојка за да се сомневаме.