Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Јас, ако ви се верува, до денешнава епизода не ми текнуваше кој е и како изгледа Холбрук. Знам дека го збореа неколку епизоди, ама до толку ги заборавам од една недела до друга епизодите, страшно...
    И оваа другаркава нова на Мона што ја убација во епизода, само она фалеше :|

На OmniaVanitas и MandyLane им се допаѓа ова.
  2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Не ми се возможни значи :|
    Секоја епизода ја гледам ајде оваа нешто ќе се открие, ајде уште оваја, уште оваја и оп сезоната завршила.
    Оти бе вака прат бе :(
    Мајк го прат да е сомнителен, ама мислам дека врска нема со -А, пак истото и истото значи, и као демек сега Холбрук ништо не знај, па сакаше да ја нападни Хана па ај 300 глупости.
    Само не разбрав шо и рече мајка и на Спенсер пошто го гледав со англиски превод и не ги разбрав баш зборојте, нешто крвта беше демек на Алисон била? Нека ме просветли некој.
    Кејлеб ми е многу убав ^_^

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Да @Adi888, добро си разбрала.
    Мене ми беа онака ... стандард. Интересна ми е оваа новата џинџер девојка, мислам дека ќе има и нешто околу неа. Од каде на каде се појави, сигурно не е туку така ставена.

4. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Воопшто не сум заинтересирана да дознаам кој/а е А. Она што ме интересира е која би била причината за да им се мисли толку лошо на неколку средношколки. Освен голем психопат, друга причина и не гледам бидејќи од досега прикажаното ниту една од нив не направила нешто толку страшно за некој да им се одмаздува и тоа на сите...или повторно ќе излезе дека некоја од нив направила некоја голема глупост па измачуваат цела дружина само заради нејзе.
    Ништо, одамна не барам логика во серијава. Ја пуштам кога немам нешто поинтересно или кога не треба да се концентрирам на гледање зошто секако нема што да пропуштам.

5. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Мислам дека или Мелиса или Бетани е А. А можеби и Мелиса глуми дека е Бетани, или Мелиса 100% е дел од тимот А.
    Исто така мислам дека Мајк ја убил Мона, за да и се освети заради злото што и го направи Мона на Ариа.
    Има доста факти на јутуб за Мелиса. :D :D

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Ја гледавте најновата? Јас мислам дека Мајк врска нема со -А нешто друго е во прашање, како и секогаш шо го вртат...

На Elena69221 и JustFun им се допаѓа ова.
  7. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Јас едно време сметав дека тој е еден од тимот - А, јас не мислам дека е еден. И мислам дека оваа Кејт, посестрата на Хана е вмешана во тој тим. Исто и Мередит швалерката на татко и на Ариа

8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Прочитав некаде на твитер дека за 4 недели ке ни откријат кој е BIG A :D Едвај чекам.

9. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.563
    Серијава станува се поглупа , особено последнава епизода некако како тотално безпотребна беше

10. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Се изнасмеав на играњето на Хана! :rofl:

На the.vampire.girl, JustFun, sweet-cherry и 2 други им се допаѓа ова.
  11. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601
    Може да ми дадете линк од 14та епизода-Through a glass,darkly? Нигде не можам да ја најдам

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
  13. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.083
    Не знам за вас, мене последнава епизода ми беше подобра од претходните.
    Многу беше кул тоа со Мона, иако нема никакви шанси да успее во реалниот живот. Сега ме интересира дали е сепак жива.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не да сум се смеела за играњето на Хана, пукнав. Не е нормална бе што се не ќе и текне.
    Емили од другар страна, грациозност и сексипил фршти. Греота е што е геј искрено, вода можат да и носат сите 3 заедно на неа.

Да се потсетиме на луда Хана. Крајот со раката ми е најврв си прави сама на себе тупаница, плачев од смеење.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Се друго више ми е одмилено за коментирање, освен дека Спенсер конечно да ја видиме во романса со друг човек, мислам побогу ја отупе со она Тобино гнасно мајмунче, одвратно превртливо маженце.
    Ах штета што и го избркаа типчето баш си одговараа.
    Не знам многу ми е монотона.
    Се друго ми беше некако тупо, па и Мајк и приказната за Мона, па и новата мистериозна другарица на Мона и се по список.
    Спенсер ќе оди во Лондон во следните 2 епизоди така да дај малку и Лондон да го видиме.
    Инаку имаше некој убав коментар на нет за Хана, да бе она 4 сезони беше смотана, глупава да не речам не знаеше основни работи, Спенсер ја поправаше нон стоп зашто не знаеше да се изразува сега ја примаат на елитни колеџи, седи бе, преку лето она стана продиџи.
    Не ми е јасно и не ми е јасно тоа, и како сакаат нека го филмаат, нема да го извадат тој бисер на годината.

А забораив ни го вратија Ендру, аввв, ама не ми се верува дека и на Ариа и се пушта, мислам ептен ко на филм уште малку жиголо да го напраат ако не.

Последна измена: 25 февруари 2015
    На Adi888, MandyLane, Mishela и 2 други им се допаѓа ова.
  15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ариа и Ендру :inlove: Ама стварно Ариа и Езра се досаден пар и Езра стана досаден во последните епизоди.Понекогаш си мислам дека -А има натприродни сили,како успеа да и го стави тоа со крв на Спенсер во ташната,да и прати кукличка на Алисон во затворот,да лежи таму во болницата кај Сајрс и плус да му го отштрафи тоа за вежбање на Мајк.Пред една епизода Алисон беше лошата,а сега ќе ја спасуваат од затвор,после се што ги излажа треба веќе заскогаш да се тргнат од неа.Само чекам season finale зашто само тогаш се открива нешто.

16. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.083
    Тоа со болницата беше толку глупаво, умрев од смеење.
    Емили е прекрасна, сакам мене да ми биде девојка, а не сум ни лезбејка, убавица е :D

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Мене Емили ми е девојка, во некој паралелен Универзум, во кој сум геј. :rofl:
    Многу е елегантна, црното фустанче и` стоеше како лиено.
    Јака ми беше епизодава, иако ме изнервира она со болницата и Сајрус. А да, не ми беше јасен и крајот, ама сигурно ќе има нешто поврзано со тоа во следната епизода.
    Ќе откријат ли кој е А до крајот на сезонава?

На 1209, MandyLane, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Па пишала госпожата режисерка на твитер дека за 4ри епизоди ќе се открие идентитетот на А, т.е не вака цитирам,
    Мене ми е сумјиво ова ќе има има дадено хинт па ние да погодиме, се мислам дека ќе биде некој мутав детал кој никој нема да го забележи, но да не зборам пред рака ќе видиме.

П.С на друга страна го видов ова

Последна измена: 26 февруари 2015
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.083
    Јас имам чувство како ни тие да не се сигурни кој е А, нема ниту еден лик со мотив да си го искористи 90 посто од своето време за да малтретира 4 девојчиња и да убива луѓе наоколу. А и ќе му требаат натприродни способности за да му успее тоа.

Реков и претходно, ќе бидам многу изнервирана ако извадат некој лик што не се појавил две сезони, или само лупнат некој од оние ликовите што им служат само за да ги направат пологични ситуациите, како Сиси.

На MandyLane, Hipster и Mishela им се допаѓа ова.
  20. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Да прашам, нели оваа Емили на почетокот на серијата пред да признае официјално дека е лезбејка имаше дечко? Па раскина со него и се изгуби комплетно, кој беше тој? Бен мислам дека се викаше. Кај исчезна тој?