Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Па откако се оттргна од Тоби, тоа и се очекуваше. Мене и Ариа ми беше поубава денес, баш од истата причина, инаку ми е најнеомилена. :)

2. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.563
    Нели ќе имаше hints ? Ја од цела епизода на никого не се посомневав искрено ... се поглупава и поглупава ми е серијава !

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Имам едно другарче стално што вика, абе каде ги наоѓате тие новите две минути после раскинување одма имате друг, во плакар да не ги криете?
    Е така со серијава, али овие цуциве уште не раскинати имаат на располаѓање одма други. Пресмешно.

Ова со Хана се очекуваше дека и она ќе оди кај Али порано или подоцна, ама и сама со го бараше по малку. Глупа е ко ќускија, сакаше да бега, среќа Кејлеб ја премисли. Не бе не и после она доби аксептенс летер од 10 колеџи. Да ти преседне.

Сега со Варџек ќе не моткаат,и од кај го извадија па сеа адвокатот на Мона.
    Ајде уште 2 епизоди за конечно да дознаеме нешто, иаку јас се помалку и помалку се надевам на реално откритие.

Последна измена: 4 март 2015
    На Tiki-lolipop и Mishela им се допаѓа ова.
  4. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Колку што сфатив сега уште 2 епизоди и ќе разоткријат кој е BigA, ама наводно тоа не е А, туку некојси рандом
    што работи за неа (ко Тоби што беше, Мона,,...) Е ако испадне и тоа, значи ништо. Тупење та претеризам.
    Туку налетав на една интересна теорија, ќе ја ставам во спојлер

5. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    ^
    Интересен текст, истото го мислев и за Мона, тело не видовме, исто како и кај Алисон. Јас сепак мислам дека Мона не е мртва. Најмногу што ме нервира во серијава е тоа што ликови доагаат и си одат. Како на пример Мередит, таткото на Ариа, Џена. Кај е Џена? Се појавува и си оди.

За епизодава не сакам да коментирам ништо, Ариа и Езра само раскинуваат и се смируваат, тотален шит. Нивната приказна веке ми здодеа, и мислам дека не требаше воопшто да ги спојат. Тотална утка пар ми се.
    Спенсер никако да ја засакам. Тотално одбивен лик ми е. И еднаш кажав зошто.

Туку не знам дали го имате гледано клипот за теорија А. Најинтересен ми беше делот за Врен, погледнете зошто.

На MiloMalo му/ѝ се допаѓа ова.
  6. navyforever

navyforever Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Лелее осеќам дека Ариа ќе биде А. Многу теории има за неа и пола ме плашат.. После сезонава ќе се изначекаме за уште 2 сезони. :D Жустро ќе биде.

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.464
    Јас дури сега ја изгледав епизодата од минатата недела и што да кажам... сами се виновни што е дојдено до ова, не сакаа да кажат на полицијата за - А уште на почетокот кога последиците беа минимални, а сега се толку заплеткани што никаков доказ не може да им помогне... освен Мона да се појави жива, или некој соучесник на -А да признае нешто...

Ќе кажам по незнам кој пат, не знаат кај тераат со серијава, и после толку сезони и глупости, мене поинтересни ми се теориите на гледачите, отколку самата серија...

https://twitter.com/imarleneking/status/573544637090037760

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Веќе и ги нема ликовите кои би можеле да бидат -А ,а да имаат причина зашто да ги малтретираат девојките.Ете би ги спомнала Џена,Лукас,Мона...и други што биле малтретирани од Алисон.Еве да речеме некоја од девојките е -А,на пример Ариа,нема шанси која е поентата и зашто така да прави,плус понекогаш и она била во опасност,освен ако е болна нешто ама не верувам толку глупо да испадне.Езра,што има он да им наштетува на девојките,плус некогаш им помага.Врен веќе и го нема во серијава,нема некоја причина за да им наштети.На -А не му смета само Алисон,да беше до тоа ќе ја убиеше до сега и ќе ги оставеше другите девојки на мира.(wtf)

9. navyforever

navyforever Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Нема врска тоа што и Ариа некогаш се наоѓала во лоши ситауции, сите биле во лоши ситуации во кои Ариа повеќе се прави на тошо да речам, секогаш кога има нешто со неа нешто е сомнително а кога е со другиве за 5 минути поминува и башка повеке теории има за неа, отколку за другите, сакам да кажам повеќе се врти околу Ариа. Може секој да примети во 23тата кога покрај све што се случува она цела ситуација ја избегнува со “Да идеме на шопинг“ сигурно ве предомисли нешто тоа.
    А не верувам дека Мона е мртва.. Има многу шанси Мона да е жива и да направат нешто до крај на сезонава. Само не ми е јасно зошто Тоби се понаша ко куче некое глупо и зошто не кажа што е беше во тоа бурето или како и да се вика..

10. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Од никде никаде се појавува Ендрју се заљубува во Ариа и притоа ја демне куќата на Мона, чудно?!
    Мене почнува да ми биде сомнителен и тој. Почнувам да мислам дека не наведуваат дека е некоја од девојките -А за да на крај да испадне сосема трета личност. Или е можеби во тимот, не знам.

11. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Вреди да се гледа епизодава или да продолжам да учам?

Може ќе ја поминам до после колку да си ја излуфтирам главата.

12. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.563
    Ништо посебно интересно ....

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    На navyforever му/ѝ се допаѓа ова.
  14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Мислам дека и од глумицата е потрврдено дена Мона нема да се врати.

15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Баш ништо не сте пропуштиле ако не сте ја гледале последната епизода.
    Подосадна епизода немало.
    Да ми рече некој раскажи ми ја не знам што да кажам.
    Уште една епизода ваква небитна и конечно да дознаеме кој е А. Не можам да дочекам.
    Некаде прочитав дека А е лик кој се појавил во пилот епизодата, па се надевам дека е Тоби, зашто стварно не го можам.
    Инаку читав баш Марлен што изјавила, ако демек ја прегледате трета сезона најверојатно ќе може да го откриете А. За малку да не ја симнам од ниво и да јагледам, ама се си мислам дека once was more than enough.

На MissSpark и JustFun им се допаѓа ова.
  16. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Јас од досада читав неколку теории, од кои најинтерсна ми беше дека Andrew е всушност брат близнак на Jason и дека се вика Charles Di Laurentis..
    pll.jpg
    pll3.jpg
    pll2.jpg

Имаше и други теории - дека Маја е всушност Беатрис од психијатриската болница и дека е полусестра на Алисон затоа што мајка ѝ на Алисон имала афера, а тајните со кои што ги уценува другиве е заради дневниците на Алисон што ги најде кога се досели во нејзината куќа.. А и никој го нема видено мртвото тело на Маја.

Друга теорија дека мајка ѝ на Алисон имала сестра близначка и дека тетката ја убила мајкава и ја закопала во дворот зошто била љубоморна и.... не ми текнува како беше :))))))))))

Исто така и дека Алисон и сестра ѝ биле заменети, па за некоја слика од одмор кога Џејсон ѝ рекол на Алисон - го памтиш ли одморов, она рекла - Да, супер беше. Ама Џејсон рекол - не, ужасен беше, ко демек 'новата' Алисон не го знаела тој одмор, зашто всушност не била на него :D

Абе да не седнеш да читаш теории :))) Затоа ја издвоив првата како најинтересна. Само ако Ендру е стварно брат близнак на Џејсон - тоа го прави и полубрат на Спенсер :D

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  17. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Случајно на фб видов слики дека и Емили ке оди во затвор па најверојатно девојката што нема да ја затворат всушност е -А

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.084
    Мене ми е малце нелогично Маја да е иста личност со Бетани, а и е тотално рандом.
    Мислам дека е можно Хана и Али да испаднат близначки.

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Ќе закаснам со гледање на последната епизода од сезонава, но баш ме интересира шо ќе се снима понатаму, очајно сакам то да го дознаам.
    Досега не лажат не матат а не па уште две сезони.
    Да ја изгледам претпоследнава или да одам да си доучам?

20. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Гледај бе Ади, за учење секогаш има време. :rofl:

На JustFun и Adi888 им се допаѓа ова.