Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Серијава е цело време нелогична :D И има ли шанси за појавување на таа си рандом Бетани или цело време ке ја споменуваме?
    И пак ке речам и јас Мона мислам дека не е мртва.. Никој не е мртов додека не го видиме телото, така и за Алисон беше па на крај испадна дека е жива.
    Се секавате кога наводно го покажаа лицето на мртва Мона во багаж? А се секавате ли на типот кој правеше маски и кукли ?
    Овде ке го споменам Ноел Кан и во епизодата кога Мона му побара as a favor? Ноел Кан не ја сака Алисон...
    Но нели Алисон влезе во куќата на Мона? Не видовме лице туку само плава коса која може да биде и перика така?

И каде е мајката на Мона? Што ако е и таа вмешана во "смртта" на Мона само за да ја заштити? Наеднаш ја снема а ако се секавате на последнава епизода кога девојките отидоа во куќата на Мона скоро сум сигурна дека некој ги посматраше од прозорецот.
    Потврдено е дека е Мона мртва, да ве потсетам дека беше потврдено и за Алисон.

И зошто ме тера да мислам дека девојката на сликата можно е да е Ариа?[​IMG]

Еј и чекај нешто ми дојде на памет.
    Кај загина типот со кој што Спенсер играше тенис и работеше во кујна? Еден со црна виткана коса? Овој Алекс?

Ке ме излудат сите овие теории на крајот јас во Радли ке завршам. :D
    Читам многу теории за Мона.

се секавате и на овој дел?

И на -А му одговара Мона да е жива за да и се одмаздат на Али.

Последна измена: 16 март 2015
    На Adi888, sweet-cherry и crimson им се допаѓа ова.
  2. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Нели Марлене Кинг имаше изјавено дека оригиналната А беше Мона, значи до моментот кога ја открија, па потоа сегашниов А ја презел од неа играта.
    Едно нешто ме буни тука, сега во случајов испаѓа дека Мона е таа која што се обиде да ја убие Алисон, штом таа била оригиналната А. А зошто тогаш мајка и на Али се обиде да ја заштити скривајќи ја смртта на ќерка си? Нели таа виде кој ја удри, така? Зошто би ја штитела Мона или некој си рандом којшто работел за Мона?
    Единствено би имало смисла да го штити на пр. Џејсон или ако има некое др вонбрачно дете, некоја близначка на Али или Џејсон..некој што и значи...нормало да претпоставиме дека тој некој сепак бил помошник на Мона зошто таа е А во тој период :?: Па после тој истиот ја презема играта и ја убива госпоѓа ДиЛорентес бидејќи само таа нели го виде :!:
    Мотивот па е друго прашање|(

Милиони прашања, комбинации...
    Не знам, мене серијава ми е попара, кој знае кој ќе испадне на крај А |(

На Мис Стоун му/ѝ се допаѓа ова.
  3. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Интересна е серијава?Се мислам дали да ја гледам :?:

4. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Не.

На Adi888, Butterfly14 и srhsejbsk им се допаѓа ова.
  5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^Ама отсечен одговор и даде:rofl:

Не е бе до толку неинтересна, само ја затупеа со небитни ликови и премногу епизоди и нејасни ситуации во последниве две сезони.
    Има интересни случи иначе, типична тинејџерска серија, ако се изостават крипи моментите.

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.084

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Ја па мислев неделава пауза има, а тоа нова епизодааа :D

8. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Ау конечно епизода која задржува внимание.Една од најдобрите (можеби и најдобра) оваа сезона.
    Овој Ендру е многу сомнителен.Јас мислам дека тој го претепа Мајк, затоа не и се јавуваше и на Ариа.
    Кејлеб многу глупо постапи со сликањето но Танер ме нервира ептен, направи да изгледа како овие намерно да го претепале Мајк.
    Баш ме интересира зашто ги затворија и овие три.Промото за наредната е многу морничаво.

9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.084
    Некако преочигледно ми беше тоа до Ендру.
    Зошто уствари ги уапсија? Има некој објаснување? Затоа што малку ми беше претерано, а и не знам какви докази имаат против другите.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Смешки беше епизодава. Полицијава во Роузвуд ко наша МВР, апси кој ќе стигне, без ни еден доказ, на база рекла казала. Глупости.
    Таа со цвиките се знаеше дека ќе направи некоја беља, за убајни не ја вметнаа 5 за 12.

Јас се изнервирав заради помирењето на Тоби и Спенс. Не го поднесувам органски, ко педер ми беше кога се смирија. Јас мислам дека тоа ми беше плански, му фуфкаше дека ќе го избркаат од полиција и оп одма одма дотрча во скутот на Спенс да испадне мачо мен. Сакав да му влезам и да ми ја расплакам мамицата од тепање во тој момент.

А и теоријата за Џејсон и овој Андру дека се близнаци е толку глупава, Џејсон е минимум 4-5 години постар од него, а он врсник со гускичкиве. Нешто мути, ама А не е. Нема да има смисла.
    Тероријата дека некоја од жентурачиве е А исто паѓа во вода.
    Ајде уште 7 дена ќе знаеме, чекавме со години, за 168 часа....:emo:

Туку се пресмеав на коментарите на Емили кога Спенс и кажуваше колку пати имала романси после Тоби, само да најдам гифчиња на тамблр:rofl:
    Тоа ми беше врврот епизодава, се друго, поише или помалку очекувано...

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Мис Стоун

Мис Стоун Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2014
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    359
    знаев дека ќе ги стават овие 3 во затвор се очекуваше само беше прашање кога.
    иначе ендру многу е сомнителен а и плус кога ја фати арија за рака имаше гребнатинка нешто мати тој.
    танер почна на нерви да ми гази само уапсува кој ќе му текне.
    а промото за наредната епизода стрварно е морничаво.

12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Што вика Тумблр заедницата за последнава епизода и за финалната
    [​IMG] [​IMG]

Во врска со тоа што пишуваше 9 смрттни случаи за промото на следната
    WOAH WOAH WOAH 9 deaths?

Call me crazy but weren’t there 10 deaths on the show?
    1) Mona V.

2) Bethany Y.

3) Darren W.

4) Jessica D.

5) Ian T.

6) Shana F.

7) Lyndon J.

8) Garret R.

9) Marion C.

10) Maya St. G

…. We never saw the body….

За Ендру
    IF ANDREW IS A I SWEAR TO FUCKING GOD I WILL DROWN MYSELF IN MY OWN BATHTUB I HAVE NOT WASTED 5 YEARS OF MY LIFE FOR SOME IRRELEVANT ASS FUCKING CHARACTER TO BE A
    [​IMG] :rofl::rofl::rofl:

Најдобриот момент во 05х24
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

И она кога мајка ти ќе ти го спопика

A ги кидапира жентурачиве и ги носи во некое место кое е копија на нивните соби, вајда и затоа е вика добродојдовте во куќата за кукли, ги је*е во здрав мозок, ги третира ко кукли, ги затвара во куќа вајда некоја која е копија на нивните соби.
    [​IMG] [​IMG]

Оrаnge is the new black

Последна измена: 18 март 2015
    На RiRii, sanja.burgundy, MissSpark и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Да и мене ме изнервира тоа.На почетокот кога влезе во полицијата толку се прецени што не сакаше и да им открива нови докази дури за малце ќе ја уапсеше и Спенсер а сега кога виде дека оваа Танер го користи само за кафе, како потрчко нејзин му текна дека ја сака.И Спенсер не требаше да го прими така, после се.

Јас уште мислам дека Мона е жива.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Некој е жив, штом викаат 9 убиства, а се регистирани 10(од некој гледач вајда е погоре спојлерот тој пребојал 10) значи некој не е мртов, само не знам кој!

15. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Мона не е мртва и мислам дека тој што правеше кукли и маски е нешто поврзан со нејзината "смрт". И помага, или пак Маја. А што ако на крај никој од овие не е мртов туку се кријат само за да се заштитат? Не би ме изненадило :D
    Да дозволеше Ариа да кажеше Majk што знаеше работите ке течеа поинаку.
    This show makes me freaking out :D А мислам дека и Ендрју не е А туку само сакаат да не поведат на погрешен пат исто ко што беше со Мајк кога се сомневавме.

Последна измена: 18 март 2015
  16. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас мислам дека некоја од овие не е мртва.
    9) Marion C.
    2) Bethany Y.
    10) Maya St. G

17. rumeniobrazi

rumeniobrazi Нов член

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Не, не. Таман се. 9 убиства се. Мерион јесте да е мртва ама ниту некоја од девојките (освен Али) ја запозна, ниту некој ја има видено како умира, ниту ни е покажан флешбек затоа нема за неа бидејки сите други беа видени, додека за смртта на Мерион дознавме од Тоби и од цртежот на Бетани, сигурно нема да стават цртеж таму на промото побогу :lol: а и немаме многу податоци за неа, значи засега е како стара болна мајка која умрела одамна ништо повеќе (за нас гледачите не е секако)

А ако веќе ги набројуваме сите спомнати смртни случаеви тогаш каде е и Сара Харвеј? па и таа умре бе:) Затоа ви викам. Нема флешбекс? ја нема честа на промото! Но тоа не значи дека некој е жив.8-|

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Многу ме нервира целото ова навестување дека МОЖЕБИ Ејндру е А. Колку пати се има појавено во серијава? Вкупно 5-6 пати? Ма ајде.
    Исто, зошто побогу завршија во затвор? Не не. Вистинското прашање е зошто побогу ништо не кажаа за А? Уште од самиот старт серијава е понереална од Фринџ, Вампајр Дајарис и слични. Како тоа четири девојчиња ќе трпат 5-6 години еден психопат кој ги знае СИТЕ нивни тајни.
    И по не знам кој пат, ја откажувам и по не знам кој пат ја гледам, и пак ми нема логика и пак ми е интересна и ако у среда не кажат нешто што ќе ме остави подзинета, не знам више шта речи.

На MandyLane, crimson, sweet-cherry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Мене една работа ме интересира,отидоа ли девојкиве на колеџ,или уште средно се? :D :D

20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Во следната сезона ќе бидат на колеџ, ако не се лажам. Или ќе ја тегнат четвртава година уште цела сезона.

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.