Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Discussion in 'Серии и емисии' started by American.Woman, Apr 7, 2011.

1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

the.vampire.girl likes this.
  2. black-angel

black-angel Domina Umbrae Staff Member

И нареднава ќе откријат кој е А ? Или ќе чекаме уште 7 сезони ?

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

4. JustFun

JustFun Истакнат член

Се мрднав јас веќе. Слободно пратете ме во Радли :D Си мислев цело време за теориите. На крај ми дојде на памет што ако некоја од девојките го сонува ова а всушност ништо од тоа не се случува или пак Езра пишува книга во која ѓи опишува овие луди сценарија а на крај од кај памет ми дојде дека дечкото на Хана, оној од стартот на серијата Шон всушност е главниот -А?

5. black-angel

black-angel Domina Umbrae Staff Member

све је могуче :D

JustFun likes this.
  6. JustFun

JustFun Истакнат член

Патем кога сме веќе кај следната 6та сезона да напоменам дека Chad Lowe односно Бајрон(таткото на Ариа) ќе ја режира следната сезона.

7. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Кој е слободен денес повелете :) Јас ги изгледав првите 3 неделава ама пак ќе ги прегледам вечерва ако имам време. Нервоза ме фаќа од серијава ама и инат да дознаам што побогу се крие зад сите овие глупости :@
    11082541_1396619107321925_4031999707364312848_n.jpg

8. JustFun

JustFun Истакнат член

http://prettylittleliars.alloyentertainment.com/season-5-finale-canadian-promo-32315/#4

Канадското промо за вечерашново финале. Не знам што да очекувам.

Ај вака. Размислував и дојдов до некоја теорија што не мора да значи дека е вистинита.

На никој тек така нема да му дојде на памет да ги малтретира девојките.
    Што ако девојките направиле нешто страшно ноќта кога Али исчезна?
    Спенсер и Емили, и двете имаа халуцинации дека убиле некоја плава девојка мислејки дека е Али. Погодете кој има друг плава коса? ХАНА.
    Сите знаеме колку Хана се промени од кога исчезна Али. промена во гардероба, во тежина и на изглед.
    Што ако вистинската Хана ако постоела некаде е убиена и нејзината наводна близначка ако постои се преправа дека е Хана? Значи да разјаснам, не верувам дека девојќите беа запознаени со тоа дека вистинската Хана е мртва. Тие беа дрогирани се сеќавате?
    Девојките знаат многу повеќе отколку што кажуваат.
    Не мислам дека Хана е А туку мајка и кога дознала дека била убиена.

Еве и зошто мислам дека Ешли е -А.

-Таа постојано зборува за нејзиното мрачно минато. Како да крие нешто.
    - Таа ги украде парите од старата баба во банката па набргу потоа умре, чудно зар не а парите исчезнаа.
    - Мислам дека и мајка и е многу вмешана во ова. Значи прво се сплетка со полицаецот да спие само заради едни украдени очила од страна на Хана?

Хм

Last edited: Mar 24, 2015
  9. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

“In a certain way, you will know who ‘A’ is by the end of the episode. I don’t want fans to feel like, ‘Oh, they’re just being dodgy again.’ We’re not. You will get a very big piece of the puzzle. It’s like I’ve said all along: The who is important, but the why and the how are also important. You will be left with a question to answer, but you will also be on the path to 100-percent discovery. It’s, by far, the biggest reveal we’ve ever done in an episode, and it’s done in a way that’s just so beautiful.”
    — Marlene King

Ајдее едвај чекам.Се надевам дека вистински нешто ќе се открие.

И ова случајно излета..

Marlene King: “Welcome to the Dollhouse,” was inspired by ‘A’s idea of playing with his dolls.
    SHE SAID HIS DOLLS! IS THAT A MISTAKE OR DID SHE REVEAL THAT A IS A MAN?

10. JustFun

JustFun Истакнат член

Ајдееееееееее ако на крајот на епизодата се открие кој е А уште толку ке се разочарам и ке мора неколку месеци да размислуваме поради кои причини? Ах бе Марлене, косата ми побеле од тебе. Не сакам дел од слагалката. Сакам да знам кој е -А и причините зошто ги малтретира девојките. А не дел од слагалицата.
    Друго, ако веќе е маж и ако се појавил во пилот епизодата тогаш тоа ќе биде никој помалку туку Врен.

11. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Во промото за финалнава епизода и мене А ми изгледа како машко, ама нешто ме буни, не знам која епизода беше од 5та сезона, Али е сама дома и ја напаѓа А наводно, ја дави ама Емили ќе ја спаси. Во таа ситуација ги покажуваат Али и А во профил еден спроти друг и А е со иста висина како и Али, плус делува во телото како женско...

12. JustFun

JustFun Истакнат член

Има шанси Пејџ да се врати во шеста сезона

the.vampire.girl likes this.
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

И минатата сезона за крајот најавуваа се и сешто и се сеќавам тогаш пишав дека имам некое чувство дека ќе се разочарам и да не очекувам многу... Сега имам ист таков филинг, дека џабе сум возбудена, како и секогаш ќе откријат некој глуп и безвезен лик, кој не придонесува ништо за приказната и чии мотиви ќе бидат апсурдни.
    Искрено се надевам и сакам да сум грешка, ама... имам веќе 5 сезони искуство со серијава и сценаристиве, така да... Ќе бидам среќна ако The Big A е редовен карактер, а не некој што се појавил само три пати до сега...
    Сепак едвај чекам утре.
    :D

Mishela and the.vampire.girl like this.
  14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Јас прочитав некои теории и мислам дека Ликас е -А.Ајде само чекам утре :D.

15. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

А јас со сликава се пресмеав :D

6tag-48343872-947958520416601434_48343872.jpg

Adi888, RiRii, Marossa and 7 others like this.
  16. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Не ви личи Ендру со Али? Мене многу, дури сега на оваа слика заприметив :?: Чудно.
    Како и да е, ги изгледав сите овие епизоди од листата и во едно сум прилично сигурна-Бетани, фамилија ДиЛорентес и фамилија Хејстингс се одговорот на се'. А можно е и таа исчезнатата девојка од другиот град, Сара Харви мислам се викаше, нели другарките нејзини се сретнаа со овие на Али во некоја епизода...

11069392_10152739171990233_5452818847317414864_n.jpg

17. prettyliar

prettyliar Популарен член

Кој е бре овој Чарлс,прв пат се спомнува во серијава.Добивме неколку одговори ама барем да го покажеа,ме интересира дали сме му ја виделе фацата до сега во серијата незнаејќи дека е тој.Некако не ми се верува дека му е близнак на Џејсон зашто дечињава на снимката не се како близнаци.Имаше теории дека Чарлс му е брат на Тоби односно син на Марион што не ми се верува,Ендру многу е сомнителен мора да знае многу за -А ама не верувам дека е тој Чарлс.

18. JustFun

JustFun Истакнат член

^
    Не се еднојајчени близнаци :D

Ок, гледав 5 сезони за да откријам дека некој чкљ лик е -А? Па подобро да го влечеа сценариото уште ќе издржев отколку ова. Свашта. Никогаш овој Чарлс не беше споменуван ниту пак покажуван. Јас сепак мислам дека ова ни е да ни замачкат очи и дека всушност некој друг е А. Кој кур мотивација има тој некој си Чарлс да ги малтретира девојкитее?
    Или пак Ендрју е всушност тој Чарлс?
    Теории некој?

:D

Attached Files:

Last edited: Mar 25, 2015
    Adi888 and prettyliar like this.
  19. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

@JustFun и јас баш ја читав оваа теорија сабајлево со Чарлс/Бетани :)
    Јас очекував дека ликот ќе му го видиме конечно, не само да кажат - Чарлс, го пишав јас тоа за анаграмите уште пред 2 епизоди :(
    Епизодава не ми беше до толку запрепастувачка, ми беше малку морничав само моментот со куклите на балот, а Емили ми беше пресмешна кога ѝ го фаќаше праменчето за коса на Мона :D

JustFun likes this.
  20. JustFun

JustFun Истакнат член

Ако се секааваш имаше една епизода за фустаните на Алисон. Е ако дознаам која беше епизодата ќе ја изгледам пак. Јас вчера од ново почнав да ја гледам. Луда ли сум?
    Знаев за Мона, знаев.

sanja.burgundy likes this.