Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас мислам дека го убација Ендру во серијата само да не збунат и затоа и дават сомнителни сцени со него,така беше и за Езра па на крај испадна сосема друго.Иначе ова теоријата за Чарлс дека е Бетани држи вода,ама зашто па би им се одмаздувал на Ариа,Спенсер,Емили и Хана кога они не ни го познаваат.Сепак,мислам дека семејството Хестингс се вмешани во сето ова.Иначе читав интервју со Мерилин Кинг(како и да се викаше) и рече дека Чарлс е вистинскиот -А,следната сезона ќе се откривало зашто го правии тоа,кој е Чарлс.Исто кажа дека се мислела помеѓу Чарлс и други двајца ликови за кој да биде -А и дека ова е почеток на нова приказна.(facepalm)

2. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    А што ако Ендрју е тој вистинскиот близнак на Џејсон? Всушност тој да е Чарлс Ендрју / Бетани? Од кај тој се вклучи во разговорот мегу Мелиса и оваа Ребека (мислам дека се викаше Хејстингс? Многу теории а само едно име. Кој ќе чека до Јуни.

И чекајте, јас не сфатив зошто Мона се прави дека е Алисон? Некој ако ја сфатил фората да ми објасни?

Edit.
    Ова сега го прочитав кој сака нека прочита ако е заинтересиран кој не нека чека до следната сезона

Всушност вистинското лице вистинскиот Чарлс се појавувал од 3-5 сезона и е поврзан со red coat,

Последна измена: 25 март 2015
  3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Јас не е бунам и ова беше доволно големо откритие. Реално за тоа како серијава функционира ова беше богами хит.
    Ете со анагарамот го погодивме ние гледачите уште пред 2-3 епизоди, ама сега ептен го открија.
    И уште нешто, убаво рече Марлин дека и претходно го има откриено делумно А. Откри дека The great Charlemagne е хиnтот за Чарс, тој бил крал во среден век на Фанките на гермнаско-италијанско и француско поднебје. Затоа и јазиците беа ангиски, германски и италијански. Уште пренцурски фалеше. Има голема логика според мене, добра метафора.
    Ете го моментот со пантомимичарот во 4та сезона во Рејвенсвуд-
    Сакавте лице, еве ви лице:D
    Еве и клоусап

Ако е тој тој, ама може да биде тој мене не ми личи на никој од доега покажаните. Имаше теорија дека е Езра, може да е ама може и да не е. Тука малку ми се поделени мислењата.

Океј ми беше епизодава морначава како и секогаш.
    Се пречувствуваше дека некој е жив, ете се докажа дека има 9 смрттни случаи не 10 како што навистина имаше. Мило ми е што Мона е жива не заслужи да умре на таков начин.
    Да Ендру има нешто со Чарлс ама не е он. Конструкцијата на телото ми е тотално другачија. Ендру е повисок, поразвиен, и со пократка коса и плава.Ајде може има некоја перика ставено, ама ремењата и мускулите како ќе ги замаскира да изгледа послаб и помал? А го видовме гол кога се соблече^_^:mm::nod:

Само премногу работи се имаат случено, премногу личности имаат вмешано да на крај они сами се збунат кога ќе почнат да откриват. Каде е Врен и зашто правеше некои нејасни работи, Корнел језивката бабичка што ја спаси Али, зашто? Некои луѓе се веќе мртви а не е докажно баш јасно што правеа иашто го правеа тоа?Тука имаат премногу проспусти, Пред да заплеткаш една работа, расчисти ја претходната. Многу лапуси имаа низ сезониве.
    Да де јасно е дека сакаме да знаеме зашто А е А, не само кој е. Тоа е побитно и од тоа кој е А во ситуацијава. Зашто мора нештоо страшно да го потикнало да стане класичен психопат.
    Али фала богу што ни ја трнаа сумјата дека не е некоја од жентурачиве. Колку ќе немаше смисла тоа само еј. Дури ни Тоби не е, скоро сум сигурна. Само за Езра не сум баш, многу е сомничав на моменти.
    Али пресмешен беше коментарот на Емили за косата на Мона:rofl:
    [​IMG] [​IMG]
    Али ова ми ВРВ од досегашните глупости на нет ова ми е најјако:rofl::rofl::rofl:
    [​IMG] [​IMG]

Последна измена: 25 март 2015
    На MissSpark, sanja.burgundy, the.vampire.girl и 4 други им се допаѓа ова.
  4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Татко и од Спенсер рече дека фармата со јаболки е од семејство Кемпбел, а Ендру се презива Кемпбел...
    Можеби Ендру е всушност брат близнак на Џејсон ( што го прави и полубрат на Спенсер ) и после бил даден на посвојување на семејството Кемпбел...
    Е сега да има нешто лично против фамилијата од Спенсер и Алисон ќе разберам, ама Хана, Емили, Ариа... немаат допирна точка со него за да ги малтретира сите групно...

И после епизодава, еве ја Марлин со легендарна изјава:

https://twitter.com/imarleneking/status/580610121178439680

|(

На sweet-cherry и JustFun им се допаѓа ова.
  5. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Да бе Вероника се викаше а не Ребека :D
    Марлене, на душа ќе ме носиш иако ми се допадна епизодава.
    Мене едно нешто не ми е јасно друго.

Ако Чарлс е брат на Џејсончето ми мило кој кур и што кур добива малтретирајќи ги Емили,Ариа ? Ако се водиме по теоријата веќе дека сакал да биде женско (веке сме запознаени со теоријата) зошто се однесува психопатски кон сите девојки а не само со Али??
    И што побогу знае Мелиса?

Titles for 6x01 & 6x10:
    6x01 : Game on, Charles
    6x10: Game over, Charles

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Ендру не може да биде брат близнак на Џејсон зашто он е врсник со жениве, а оние се 6 години помали од Џејсон. Џејсон 24, Ендру 18, поред ова плл вики.
    http://pretty-little-liars.wikia.com/wiki/Jason_DiLaurentis
    http://pretty-little-liars.wikia.com/wiki/Andrew_Campbell
    Но има некоја поврзаност со него, само не знаеме каква. За Чарлс зборувам.

7. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Знаев, знаев дека Мона е жива! На почетокот кога видов со тоа маската мислев дека е близначката на Алисон.
    Колку беше смешно, се појавува татко и на Спенсер и прави работи и дава идеи кој никој не ги направи цели 24 епизоди.Исто и Танер, одеднаш им поверува и ајде веднаш во потрага.
    Малце нема смисла ова со Чарлс, баш ме интересира која е неговата причина да ги малтретира сите пет?
    Мислам дека Ендру не е Чарлс, тоа е преочигледно.Се сомневам во Лукас, тој секогаш ми изгледал дека мати нешто.Или Врен.
    Конечно можам да кажам дека е добра епизода и фала богу, се откри нешто.

На Elena69221, JustFun и Hipster им се допаѓа ова.
  8. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    :D:rofl::rofl:

Јас искрено ова и го очекував,убедена бев дека Мона е жива и дека цело време не мавтаат. Сигурна сум дека и другата сезона нема да се открие кој е Чарлс,иако на неколку портали прочитав дека е Чарлс ДиЛорентес.. Не ни читам ништо веќе зашто со сите овие теории и хинтс преку главава ми се.

На sanja.burgundy, Elena69221 и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.041
    Допаѓања:
    52.410
    Тоа со Чарлс и Бетани ми е единствената теорија која би била кул да испадне, ама веројатно Али би знаела дека брат и има брат близнак, ако не таа, тогаш Џејсон сигурно се сеќава. Глупаво е на никој да не му текне на тој лик со години, иако има некој мистериозен што ги малтретира сите ликови.

Друга работа, од кај нашол дечково толку пари за да го изгради сево ова, не се работи за ситница, туку за цела куќа.

На sanja.burgundy, 1209 и Hipster им се допаѓа ова.
  10. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Глупости епизодава :^) А јас пак од нестрпливост уште вечерта во 3 некаде ја спуштив (facepalm) За мене воопшто не беше некое огромно откритие како што го најавуваа, само го потврдив тоа во кое бев 98% сигурна, дека во центарот се ДиЛорентес и Хејстингс. А со врската Чарлс-Бетани ќе видиме што ќе испадне, ама сигурно нешто се поврзани, за џабе не кренаа толку галама околу Бетани :!:

11. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Стварно немам што да кажам за епизодиве... цела сезона гледаме глупости и на крај им текнува да откријат доста информации, ко на пример - Мона е жива, полицијата дознава за А, А ги киднапира девојките, А е машко... Скроз без врска ми е. :headbang:
    Кога правам муабет со некој за кои серии ги гледам, PLL обавезно ја скокнувам, срамота е да знаат.. :D

[​IMG] [​IMG]

На Tiki-lolipop, MandyLane и sweet-cherry им се допаѓа ова.
  12. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.530
    Не сум ги гледала последните 3-4 епизоди а,читам ништо посебно не е откриено.
    Бев убедена дека Врен е -А но,на pll страната објавија „Coud Wren be -A?" и се убедив во спротивното.

Ако испадне -А дека е личност што не ја знаеме тогаш навистина може да се даде титула на серијава за најлоша серија на сите времиња.|(

13. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.041
    Допаѓања:
    52.410
    Ај некој да ме потсети што беше муабетот со Врен и зашто е сомнителен?
    Најискрено не се сеќавам на ништо со него.

14. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.530
    ^Тој нели е британец,маж на Мелиса.Имаше афера со Спенсер.Мене одсекогаш ми беше сомнителен.Има некои пораки што -А им ги праќаше на девојките и се спелувани на British English.Бидејќи тој живее во Лондон,има логика тој да ја ставил крвта во торбата на Спенсер (освен ако не сум пропуштила нешто).
    Во една епизода се сеќавам и дека личност со црни ракавици односно некој што работи за -А праќа писмо адресирано до Врен.

Нелогично би било тој да е -А бидејќи цела серија го нема но,сепак мислам дека има мала можност тоа да се случи.

И,еве ова,одамна е.Има уште еден лик-британец,но тој е нов и не верувам дека е тој.

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.041
    Допаѓања:
    52.410
    Па уште да испадне дека тој новиот тип на Спенсер, британецот е А, за да го прогласам гледањево на серијава за најзалудно потрошено време во животот. :D

Инаку многу ми беа убави матурските фустани во последнава епизода, а особено убава ми беше Хана, како цела појава, заедно со фризура и шминка.
    Мислам дека не се важи за откривање на А, ако го кажат името на некој рандом лик за кој немало апсолутно никаков хинт дека ќе се појави.

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
  17. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Мона како Алисон ми е многу грда. Нека си ја врати црната коса.
    Друга работа да кажам... ке го вметнам како спојлер.

Во шеста сезона ќе има приказна за друга девојка која е исчезната. веројатно за таа Сара.
    Така да ако планирате да се откажете размислете уште еднаш.
    Јас не мислам дека Врен е А. Ако би бил тој кои би му бил мотивот?
    Повеќе ми држи теорија за Ендрју.

18. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    29.393

Јас претпоставував дека нема да го покажат ликот на -А, ама конечно беше интересна епизодава, барем малце се мрднаа работиве, иако очекував дека барем нешто повеќе ќе се открие за Чарлс. Најинтересна ми е теоријата дека Чарлс е Бетани. И да, фустаните за prom-от им беа преубави. На тамблр се изнасмеав читајќи постови за Big A Reveal, посебно на ова: plot twist: Dan Humphrey is -A.

На crimson, the.vampire.girl и Hipster им се допаѓа ова.
  19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.407
    На моменти мислев дека гледам некоја нова, извитоперена верзија од The Maze Runner.
    Пукнав од смеење. Инаку да, прекрасна беше Хана во матурскиот фустан, а „Али“ беше како оние мермерните фигурини од рококо, ко онаа овчарката со розе фустан. :lol:
    Многу се смеев. :D

П.С. Погледнете го видеото под текстот. Прејако. :D
    http://www.zap2it.com/blogs/pretty_...entis_punishes_liars_trying_to_escape-2015-03

На prettyliar и crimson им се допаѓа ова.
  20. Alison.Di

Alison.Di Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    81
    А се знае ли официјална дата за новата сезона ?