Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    ^^ @Mishela 2 вторник излегва третата :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  2. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    2 излегоа, утре 3тата

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  3. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Некаде на твитер прочитав, на акаунтот на Марлене дека од првин сакала Спенсер да биде -А ама подоцна се прeмислила. Шо хаос ќе беше да се оствареше тоа :D

4. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Не знам за вас ама јас се уште мислам дека
    Сара е нешто вмешана со -А. Колку е језива и страшна и не ми се верува дека е толку трогателно се околу неа како што опишува. Ако и Ендрју не е Чарлс кој е тогаш Во трета сезона не се појави никој посебно? Се наежив во делот кога Ариа ја најде сликата, па Алисон му ја покажа на Џејсон. И лоренцо ми е срцка.

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Мене Сара ми е ужасно језива и страшна и јас мислам дека има нешто врска со -A, факт дека со долга коса плава воопшто не ја личи арно и текна да ја истрижи. Ендру некако ми нема врска со сево ова ама нешто ми е сомнителен мислам дека нешто знај, Друго од епизодава неможам да искоментирам само освај чекам да видам шо ќе кажи татко и на Али.

6. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Јас мислам дека Сара всушност е Бетани. Зошто? We never saw Bethany's face, и кога прв пат ја видовме Сара дека црта нели ви доага на памет дека и Бетани сакаше да црта? Друга работа... во една епизода имаше вест дека некоја девојка избегала од Радли саниториумот, преголема случајност ова со вмешувањето на Сара? не знам, не би рекла. И кога ја најдоа во подрумот со несигурност двапати го спомна името на Сара Харви. Што ако вистинската Сара е мртва?

7. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Лани едвај ги чекав да излезат, а сега неам гледано скоро цела сезона и нз до кај сум... вреди ли да барам кај имам застанато??

8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Зависи што очекуваш од серијата, мене досегашниот расплет на настаните ми се допаѓа. До каде си стигната?

9. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Тек вчера видов дека има 6та сезона негде до 5тата ама ств нз која епизода нешо беше со хана и кејлб коа отидоа во тоа станот

10. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Продолжи, има добри епизоди :D

11. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Секоја недела се повеќе се навлекувам на серијата. Не знам како ке биде на крајот ама имам многу теории.

- Сара е Бетани.. јасно ми е од епизода во епизода. Нели мајката на Емили кажа дека ја нашла Сара на покривот од куќата гледајки го изгрејсонцето? Нели и Бетани сакала изгрејсонце?

- Ако Чарлс е мртов тогаш кој беше во старата куќа кога Џејсон отидел и ја видел мајка му чистејки ја и зошто не го пуштил да влезе? некои духови? :D

A и на фејсбук прочитав дека во вториот дел од 6та сезона ќе се покаже што всушност се случило со Сара Харви што ми дава дополнителен мотив дека оваа што ја глуми Сара е трчи лажи

12. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    излезе нова епизода? Ако е излезена не ми е гледана, ама во последнава јас што ја гледав помислив дека
    Сара е Чарлс, посебно кога се покажа со скратена коса и Емили ја гледаше така зачудено :) Тоа ми падна на ум, дека Сара е всушност Чарлс и дека можеби затоа татко и на Али го имаат дадено на посвојување или нешто слично, пошто сакал од мал да биде девојче :)

13. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Синока излезе нова епизода но мегутоа делот кој што го спомна
    го има и во оваа епизода е сега незнам дали е вметнат по грешка. Инаку и јас го мислам истото за Сара. Многу детали ме тераат да мислам така.

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.838
    Допаѓања:
    25.745
    Епизодава беше една од најужасни до сега, ужасно режирана, ужасна глума, се комплет катастрофа.
    Приказнава со Чарлс веќе безврска, мртов е, не е мртов, па плачење и жалење по него, а до вчера не знаеле ни дека постоел... Оф, бре...
    |(

15. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Навистина така е, пак ја тупат сега...Тоа па тоа сега истото прашање со Чарлс цела сезона ќе го „студираат“:/ Не мислите дека Алсисон е бремена? :) Скроз мие отечена цела.

16. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Не е бремена, имаше некое пореметување со организмот, но сега се е во ред.

Инаку не знам што очекувате од серијата, мене ми е сасвим ок. Одговорите мене ми се јасни уште сега, ги имам кажано теориите а и гледам дека Марлене на твитер индиректно дава некои одговори :D

17. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Последна сезона е?

18. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    29.415
    Не, ќе има и седма сезона :)

19. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Зошто Лесли не сака да се дознае дека била во Радли?

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Почетокот на епизодата ми беше прав хорор умрев од страв, Мона ми е сомнителна и мислам дека е дел од тој цел А тим или кој и да е веќе ,преку глава ми дојде веќе од сите информации, кои ми се лом сторени во главата :/ Марлене те хејтамм многу :D

На JustFun и crimson им се допаѓа ова.