Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    ^^ @Mishela 2 вторник излегва третата :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  2. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    2 излегоа, утре 3тата

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  3. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Некаде на твитер прочитав, на акаунтот на Марлене дека од првин сакала Спенсер да биде -А ама подоцна се прeмислила. Шо хаос ќе беше да се оствареше тоа :D

4. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Не знам за вас ама јас се уште мислам дека
    Сара е нешто вмешана со -А. Колку е језива и страшна и не ми се верува дека е толку трогателно се околу неа како што опишува. Ако и Ендрју не е Чарлс кој е тогаш Во трета сезона не се појави никој посебно? Се наежив во делот кога Ариа ја најде сликата, па Алисон му ја покажа на Џејсон. И лоренцо ми е срцка.

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Мене Сара ми е ужасно језива и страшна и јас мислам дека има нешто врска со -A, факт дека со долга коса плава воопшто не ја личи арно и текна да ја истрижи. Ендру некако ми нема врска со сево ова ама нешто ми е сомнителен мислам дека нешто знај, Друго од епизодава неможам да искоментирам само освај чекам да видам шо ќе кажи татко и на Али.

6. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Јас мислам дека Сара всушност е Бетани. Зошто? We never saw Bethany's face, и кога прв пат ја видовме Сара дека црта нели ви доага на памет дека и Бетани сакаше да црта? Друга работа... во една епизода имаше вест дека некоја девојка избегала од Радли саниториумот, преголема случајност ова со вмешувањето на Сара? не знам, не би рекла. И кога ја најдоа во подрумот со несигурност двапати го спомна името на Сара Харви. Што ако вистинската Сара е мртва?

7. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Лани едвај ги чекав да излезат, а сега неам гледано скоро цела сезона и нз до кај сум... вреди ли да барам кај имам застанато??

8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Зависи што очекуваш од серијата, мене досегашниот расплет на настаните ми се допаѓа. До каде си стигната?

9. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Тек вчера видов дека има 6та сезона негде до 5тата ама ств нз која епизода нешо беше со хана и кејлб коа отидоа во тоа станот

10. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Продолжи, има добри епизоди :D

11. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Секоја недела се повеќе се навлекувам на серијата. Не знам како ке биде на крајот ама имам многу теории.

- Сара е Бетани.. јасно ми е од епизода во епизода. Нели мајката на Емили кажа дека ја нашла Сара на покривот од куќата гледајки го изгрејсонцето? Нели и Бетани сакала изгрејсонце?

- Ако Чарлс е мртов тогаш кој беше во старата куќа кога Џејсон отидел и ја видел мајка му чистејки ја и зошто не го пуштил да влезе? некои духови? :D

A и на фејсбук прочитав дека во вториот дел од 6та сезона ќе се покаже што всушност се случило со Сара Харви што ми дава дополнителен мотив дека оваа што ја глуми Сара е трчи лажи

12. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    излезе нова епизода? Ако е излезена не ми е гледана, ама во последнава јас што ја гледав помислив дека
    Сара е Чарлс, посебно кога се покажа со скратена коса и Емили ја гледаше така зачудено :) Тоа ми падна на ум, дека Сара е всушност Чарлс и дека можеби затоа татко и на Али го имаат дадено на посвојување или нешто слично, пошто сакал од мал да биде девојче :)

13. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Синока излезе нова епизода но мегутоа делот кој што го спомна
    го има и во оваа епизода е сега незнам дали е вметнат по грешка. Инаку и јас го мислам истото за Сара. Многу детали ме тераат да мислам така.

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    25.325
    Епизодава беше една од најужасни до сега, ужасно режирана, ужасна глума, се комплет катастрофа.
    Приказнава со Чарлс веќе безврска, мртов е, не е мртов, па плачење и жалење по него, а до вчера не знаеле ни дека постоел... Оф, бре...
    |(

15. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Навистина така е, пак ја тупат сега...Тоа па тоа сега истото прашање со Чарлс цела сезона ќе го „студираат“:/ Не мислите дека Алсисон е бремена? :) Скроз мие отечена цела.

16. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Не е бремена, имаше некое пореметување со организмот, но сега се е во ред.

Инаку не знам што очекувате од серијата, мене ми е сасвим ок. Одговорите мене ми се јасни уште сега, ги имам кажано теориите а и гледам дека Марлене на твитер индиректно дава некои одговори :D

17. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Последна сезона е?

18. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    Не, ќе има и седма сезона :)

19. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Зошто Лесли не сака да се дознае дека била во Радли?

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Почетокот на епизодата ми беше прав хорор умрев од страв, Мона ми е сомнителна и мислам дека е дел од тој цел А тим или кој и да е веќе ,преку глава ми дојде веќе од сите информации, кои ми се лом сторени во главата :/ Марлене те хејтамм многу :D

На JustFun и crimson им се допаѓа ова.