Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. septemberinparis

septemberinparis Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    56
    На the.vampire.girl и JustFun им се допаѓа ова.
  2. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Не знам за вас ама мене ми се допадна повторно епизодава.
    Кенет ми е едноставно ЦАР ! Сиот избезумен од пораката на Чарлс не може да се помири па го откопуваше гробот. Интересно одиграно од негова страна иако до сега мислев дека навистина знае дека Чарлс е мртов. И чекај не сфатив еден дел од серијата. Па нели имаше многу теории дека Бетани всушност е Чарлс а овде Мона кажува нешто сасвим трето? Што ако навистина Бетани и Чарлс се две различни личности и дека според Мона ако Лесли навистина ја мразела бетани, што ако Лесли ја убила Бетани? И да, наидов на интересен спојлер дека две личности беа извадени од гроб. Ако едната е Алисон извадена од таа старата Гранвулд кој е другиот?

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
  4. BezglasnaBukva

BezglasnaBukva Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2015
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    1.952
    Не верувам дека Бетани е Чарлс, тоа е само уште една теориjа што нема смисла. Мислам дека Бетани стварно умрела, а Чарлс ке биде некоj од тие што колку толку сме ги гледале.. Wren, Jason, Toby, Mike, Lucas, и за detective Wilden читав добра теориjа.
    Исто така после епизодава сум сигурна дека Сара му помага на Чарлс, не знам зошто и како, ама она нема чип и знаеше дека Емили сака да провери

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  5. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Ooo за Џејсон не сакам лош збор да слушнам :D Колку што знам Марлене изјави дека А е некој кој го видовме во првата епизода, а Џејсон тогаш не се појави.
    Инаку нели Мелиса ја закопа Бетани ? Па тогаш кој е другата личност од гробот која излезе ако Бетани е мртва?

6. BezglasnaBukva

BezglasnaBukva Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2015
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    1.952
    Јас не знам дека има и друга личност што излегла :) може е Сара :D

7. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас дефинитивно се откажав од читање теории и погодување кој е , ќе си ја гледам серијава и ќе си чекам.Само ќе кажам дека мислам ќе биде некој лик шо го нема многу во серијата како Врен пример.
    Спенсер и Хана многу ми се интересни заедно кога истражуваат многу се смешни,Ариа досадна ги скокам нејзините сцени,Емили многу се напна со Сара и воопшто не си одговааат глупо испадна.

На Мис Стоун и Eli23 им се допаѓа ова.
  8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    25.324
    Само што ќе помислам дека веќе не можат да се надминат во глупите сцени, ете ти сега чип имаат вградено во нив, а они бараат ДОКАЗ за пред полиција.
    :rofl:

На Tiki-lolipop, the.vampire.girl, Adi888 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
  10. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Леле, ако се погоди пак 10тата теорија не знам како би реагирала, ама се е можно во серијата.
    Во врска со останатите теории...
    Интересна ми е теоријата за Шон - дечкото на Хана кој исчезна и баш личеше на тоа дете од видеото кое го дадоа на крајот на последнава епизода ама пак ако добро се сеќавам и Емили имаше дечко Бен и него го нема.
    Но нај ми држи вода за теоријата на Сара. Не и верувам од стартот.
    За некоја девојка која поминала две години затворена делуваше многу смирено кога ја најдоа. Плус не ви беше чудно кога Клаир и кажа на Сара да отиде кај нејзе на гости? Оваа се премислуваше па не сакаше, и на крај одлучи сепак да ја прифати понудата и оп, Џејсон доби порака за вракањето на Чарлс и да се сретнат -преголема случајност?

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Мене Сара и Мона ми се многу сомнителни, не знам зошто Мона ама мислам дека знај нешто поќе и дека се прај дека ништо не знај, пошто нели во последната епизода Мајк кога отиде кај неа му рече те молев да не одиш, мислам дека знај нешто плус незнам зошто така. Лесли одма ја смена и то ми е нешто сомнително.
    Инаку во врска со статијата што ја поставив, најмногу се сложвам со број 2 и 3
    2. Мислам дека Чарлс е некој нов, и дека лажат е дека некој друг кој сме го виделе во 1 епизода, некако не ми е верливо то, а и кој би можел да биди од 1 епизода?
    3. Сара ми е премногу одвратна и неможам да ја поднесам,органски не ја варам и мислам дека и таа знај нешто, а увек се прај дека не е спремна да збора за се шо се дешавало во куќата.
    Во Шон Ендру и тој Алекс чисто сумљам дека се тие -А, врска ми немат со ситуацијава искрено.
    Сега ме прат првата епизода скроз да ја гледам :D иако имам вишок на слободно време :D

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mariaamarija

mariaamarija Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2015
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    83
    Серијава ми е најомилена, и сите епизоди ги изгледав во 1ипол месец, ми остана уште последната што излезе 7мата, сакам да ја гледам со превод ама многу му е лош на gledajsaprevodom и ќе си почекам на друга страна да ја објават, ако ја имате гледано со превод кажете ми каде да ја гледам.
    И да, мое мислење за А дека е Чарлс, мислам дека е стварно Чарлс, нема никој позади тоа име друга личност ама сепа плл е ова ништо не се знае, а и Marlene кажа пред да го дознаеме идентитетот на А ќе сме ја дознаеле причината зошто тој е А и ќе ни било жал за него. Мада, не верувам дека ќе ми е жал ама чим така вика сигурно е некоја голема работа дека нешто големо имаат направено ова лажгиве. Ајде уште малце остана да ни се одговорат прашањава па ќе видеме.

13. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490

Сега и ова откако го изгледав, целосно сум убедена дека Врен е А.

На theowndemon, Adi888 и JustFun им се допаѓа ова.
  14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    ^^
    Не би можело да значи,не заборавајте дека во серијава е се можно :lol:

15. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Еве што ќе сме дознаеле во финалето на 11. Август

This is what you will find out on the PLL summer finale August 11!

- Who killed Toby’s mother?
    - Who hit Alison in the head with the rock the night she went missing?
    - Who is Red Coat?
    - Who killed Bethany?
    - Who is the Black Widow?
    - Why has A been targeting the PLLs all this time?

After years of torture, Alison, Aria, Emily, Hanna and Spencer finally come‪#‎FaceToFace‬ with A!

На Adi888 и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  16. RecklessGirl

RecklessGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2015
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    75
    Гледај на kinoteka.ba :D @mariaamarija

17. mariaamarija

Се зачлени на:
    7 јули 2015
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    83
    Ми бара јава, а и да инсталирам нема фајде.

18. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    filmovizija проба?
    Јас сум шокирана од вчерашната епизода.
    Не сум изненадена што -А и Red Coat се заедно во ова. Ме изненади постапката на Кларк кога отиде во напуштеното место. Ме изненади момчето што наликува на Џејсон иако Џејсон е далеку подобар :D и се повеќе мислам дека Сара е вмешана во ова. Како баш школото на Сара прави матура ноќта кога праваат и девојките од Роузвуд и баш кога треба да се сретнат со Чарлс?

19. mariaamarija

Се зачлени на:
    7 јули 2015
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    83
    Пробав, и таму бара јава а кога ќе инсталирам нема фајде пак а на onlineserije.org не се објавени и не знам што да правам ни 7ма ни 8ма ги немам гледано. Оф

20. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Нема ни да ги најдеш затоа што 7ма сезона се уште нема, во тек е 6тата.