Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Абе девојче спушти си ги и најарно е така незнам зошто онлајн гледате јас си го расипав компјутерот така, секакви вируси има.
    @JustFun на епизпди мисли не сезони :)

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mariaamarija

mariaamarija Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2015
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    83
    Хахахаха на епизоди мислев :D

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mariaamarija

mariaamarija Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2015
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    83
    Од каде да ги спуштам?

4. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Јас најчесто симнувам од zamunda или од kat, само треба да ја симнеш претходно програмата
    μTorrent , преку нејзе оди целото симнување.

5. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.096
    https://popcorntime.io/ Можеш и програмава да ја симнеш,веднаш ги ставаат,имаш доста серии и филмови :)

6. summersunset

summersunset Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    25
  7. Мис Стоун

Мис Стоун Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2014
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    359
    jас ја симнав и не ми ја отвара прицкам и врти постојано а не отвара... некој друг линк за спуштање имаш?

8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Ај вака. Ќе се потрудам детално да пишам што очекувам во следниот дел од финалето, до финалето, вториот дел од сезоната, кои се моите теории. Нема да ставам спојлери зошто очекувам дека дел од вас знаат веке што се случува.

Многу работи за мене се случија неочекувани до сега... како на пример Кларк - шо побогу знае Кларк ? Мислам дека е брат на Нејт, дечково што и се нафрлаше на Емили - што сакаше да ја убие и сака да дознае нешто. Не може тек така да се појави и да шара наоколу? И да и се нафрли на Ариа као ај ќе се муваме ми се допагаш. Во серијава секој има скриени намери. Дури и Кларк.

Следува типот кај што Хана и Спенсер отидоа за школарината на Хана, типот што многу наликуваше на Џејсон иако Џејсон е далеку позгоден. Дали е тој Чарлс? Што ако е? Ако добро знаеме Џејсон има брат кој наликувал на него па затоа и девојките го сликаа и беа изненадени од тоа колку личат еден на друг.

Сара не е Сара - she pretend to be Sara but she isn't, why?
    Ако -А сака да и наштети и на Сара зошто немаше и кај нејзе вградено чип? Зошто кога Емили сакаше да го провери тоа, Сара магично се претвори во лезбејка само за да и ги замачка очите на Емили а оваа од љубов будала нема да примет и ќе заборави?
    Сара е Бетани или Чарлс (ова го земам како крајно решение) или работи со нив а не е вистинската Сара а ако добро пратите од гробот кај што старата госпога Гренволд ја спаси Алисон беше извадена и друга личност.. Ако добро знаеме Бетани беше "жива запалена нели?" И баш кога Џејсон требаше да се види со Чарли Сара мораше да замине од домот на Емили и да отиде кај Клер, преголема случајност?

Red Coat - повеќемина се изненадија дека Red coat работи со - А, а јас воопшто не сум изненадена. Red coat се три девојки Алисон CeCe и Сара, Мелиса не е, Мелиса е Black Widow ИАКО МНОГУ СМЕТАА ДЕКА ТАА E RED COAT. Aлисон не беше Red Coat туку повеќе ми оди кон Сара, и веке ја кажав причината зошто мислам така.

Врен Врен Врен - Многумина мислеме дека Врен е всушност Чарлс од многу причини, работеше во Радли, се нафрлаше на сите девојки. Мислевме и за Ендрју ама испадна дека не е. Што ако и Врен не е? Што ако е еден од партнерите на девојките? Тоби? - заслепен од омраза кон девојките за тоа што и го направија на Џена и за смртта на Марион?

Кејлеб - Не може да биде толку добар како што се прави. Премногу добро не е на добро. На стартот го покажаа како хакериште, опасен тип до кој едвај се доага, и не знам уште што успеа да се доближи до девојките, да ја освои Хана па сега толку многу сака да ја заштити Хана за да не се случи нешто повторно, абе ај.

Следува уште нешто што не ми е јасно. Што ако Џена има сестра близначка? Не ви беше чудно што Џена беше слепа, па не беше слепа па наеднаш прогледна и на крај пак слепа? Па наеднаш и таа беше во врска со Шана или грешам?

И за крај... некаде прочитав дека некоја од девојките имала сестра близначка, и дека вистинската сестра близначка е мртва од "таа ноќ" и е заменета.

Не знам, не знам.. веќе ништо нема да ме изненади во серијата. Се е можно.

На 1209 и crimson им се допаѓа ова.
  9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.015
    Допаѓања:
    51.984
    Малку ми беше чудно што Ариа првпат во целата серија спомна нешто за престојот во Исланд. Исто така, фустанот што го носеше, балерини, уште една Black Swan reference?
    И зошто сакаше да го скрие фустанот за матура?

Многу сакам да испадне дека Ариа е некако замешана со А.

Читав некои теории дека Кларк и е брат на Шана, па затоа доаѓа да им се одмазди на девојките.

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.096
    https://eztv.ch/search/ Можеш и од тука,односно јас до пред програмава само од тука симнував бидејки става само добри снимки,и тоа многу брзо ги става,ако веќе не ти ја отвара таа програма пробај од тука :)

11. Мис Стоун

Мис Стоун Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2014
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    359
    јас мислев за popcorn time

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Искрено јас ич не мислам на то дека Ариа е вмешана со -А а и ми нема никаква логика да е вмешана, мислам дека никаква логика ми нема една од девојките да е е со -А
    Јас повеќе нема да годам ништо, ќе чекам да видам шо ќе прикажат во следните епизоди кој со нетрпение ги очекувам.
    Промо за 9та.

Интересно ќе биди, осеќам :D

На JustFun и Мис Стоун им се допаѓа ова.
  13. littlevampire

littlevampire Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    699
  14. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.096
    Не се разбравме хах,http://popcorn-time.se/ еве пробај овде можеби тука ќе ти ја отвори откако ќе ја инсталираш :D

15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Затоа што целава ситуација со А е поврзана со семејството ДиЛаурентис,ме интересира само каква врска имаат Емили,Ариа,Спенсер,Хена со Чарлс кој што никогаш во живот го немаат видено.Незнам зашто тие скоро 6 години се малтретирани од него,а не таткото на Алисон на пример затоа што тој е крив за состојбата на Чарлс.(wtf)

На JustFun и crimson им се допаѓа ова.
  16. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Читав теории дека Чарли ги малтретирал девојките beacuse they take his favorite - мислејки на Алисон, или пак стои некоја темна приказна или уште една будалештина направена од нив 4те.

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Емили е убедливо најпроста и најглупава од девојкиве. Не ми се верува колку е наивна и заслепена од Сара,а мислам дека Сара има голема улога за -А, не е можно две години да била затворена и Чарлс да не и го испрал мозокот.
    Кларк и тој новиот тип мислам дека работат за Чарлс и ептен ќе испадне глупо ако Врен е Чарлс,мислам не се појавил воопшто во последните две сезони и од нигде никаде испаѓа он е -А.
    Ред Коут што работи за него е или Џена или Мона,многу ми е сомнителна во последниве епизоди.

На Mishela, Adi888, JustFun и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    ^^
    Ова за Мона во право си и јас истото го мислам, отсекогаш ми била сомнителна :|

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  19. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Вероника Хејстингс badass исто како Спенсер, многу ми беше интересна.:D Ајде следната епизода ќе добиеме конечно одговори и стварно верувам дека ќе му ја видиме фацата на Чарлс.

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    ^^
    Биди сигурна дека пак нема да го видиш Чарлс, ќе заврши епизодата пред да се сврти :D
    СТАНДАРД!

На Srckata28, d.Darla, Mishela и 2 други им се допаѓа ова.