Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. teddi

teddi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    202
  2. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Мене ми се допадна новата епизода но се разочарав малку, мислев дека Алисон и Лоренцо ке бидат заедно, така ветуваше претходната сезона барем.
    И не мислам дека Cece/ Шарлот e мртва туку е исценирана нејзината смрт, како онаа со Мона, Али, па нели еднаш наводно беше исценирана смрта на Чарлс па дури и гроб имаше :D И дека Сара Харви е овде вмешана.
    Почнувам да мислам дека Сара е всушност сестра близначка на Шарлот која не е Чарлс всушност :)

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  3. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Не ми беше нешто посебно епизодата поради фактот што се многу брзо се случи.Мене ми е жал за Сиси и мислам дека е стварно мртва бидејќи нема смисла пак да ја вртат неа во приказната а и не верувам дека ќе ја вратат.И на нејзиниот погреб повеќе беше фокусот на Сара Харви како да беше толку чудно што таа се појавува..Се зачудив малку за Џејсон,како тој го немаше на погребот?..
    Спенсер и Кејлеб ептен чудна спојка ми се,100% се има нешто случено со нив а допрва ќе се случува.Се видеше малку љубомората на Хана кога Кејлеб и го спомнуваше името..Баш ме интересира каде оваа глупост ќе води.И баш ми падна жал за Алисон..
    Немам намера да се замарам со никакви теории бидејќи тука може да биде и онаа најнеочекуваното.

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Мене па ич не ми е жал за Сиси и Алисон.
    Покрај цела она тортура шо ја поминаја сите, а и како Алисон ги третираше нив уште додека беше присутна и не исчезна, па и уште услуга му бара,мислам немља смисла, и јас би реагирала како Ариа, незнам па како се согласија да лажат овие 4те другите.
    Измешано ми е се, мислам дека и покрај се имаше некој над Сиси и дека тој ја уби.
    Ќе видиме дали многу ќе тупат во новите епизоди иако увидовме дека во ПЛЛ веќе се е можно..

5. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Без разлика дали смртта на Сиси е исценирана или не, тоа е единствената причина да ги вратат девојките дома и да ја продолжат серијата, сега со пак со Сара ќе има некои случувања секако. Искрено моментот дека Сиси е А им беше најголемото промашување и тие моменти, ама сега по години позрели се, попаметни и позаплеткани случувања ќе има :D

6. navyforever

navyforever Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Незнам зашо али цело време мислам дека Сиси не е А, дека некоја местенка е колку само да се смири малку ситуација со девојките. Многу ме збуни прозорот на колата на крај. А сигурно не беше Сара тоа. Едвај чекам вторник да дојде.

7. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Јас имам теорија дека Сиси не е А и дека всушност е во игра заедно со Вилден кој всушност тој е Чарлс.. А тоа во колата да биде Вилден, овде веќе се е можно.

8. navyforever

navyforever Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Хаха, истото со другарка го мислиме. :D

9. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.602
    Допаѓања:
    48.967
    Мислам дека Сара е уствари А, а СиСи само е дел од играта. Сега мислам пак ќе се вратат на старата игра.
    Спенсер и Кејлеб исто мислам дека имале нешто.
    Како и да е, ќе видиме во епизодиве што доаѓаат.
    Отупеа веќе.
    Не ми се развиваат теории.

10. P.SIloveyou

P.SIloveyou Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    392
    Само што завршив со гледањето на 11та епизода.Конечно се одкри кој е "А" и сега ќе испадне дека има и друг "А" и не разбрав како СИСИ може да биде и Чарли и Шарлот од машко да стане женско.:D
    11 епизода ми се допадна ама многу се и изнервирав оти Хана не е со Кејлб,Арија со Езра,Спенсер со Тоби:@:@.И сега како ништо да не им се десило ќе останат само пријатели...Можеби ова 5години напред го направија за да го избегнат факултетот на девојќите но мислам дека на крај сите ќе бидат заедно и ќе си останат паровите како што си беа.А ја жалам Емили најубава од сите а секогаш има некои чудни девојќи би сакала на крајот и таа да си најде некој убав и згоден дечко:inlove:.Сепак малце ми е глупо со ова 5години напред,многу се исподешавало за овие 5години.:wasntme::wasntme:Ме интересира слушнав дека ќе има 6А сезона и 6Б знчи ќе има и друга сезона,точно е тоа????

11. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    :rofl::rofl::rofl:

Прикачени фајлови:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Чарли си го има сменето полот,затоа е сега Шарлот всушност Сиси.Ќе има многу флешбекови и објаснувања за многу работи како се имаат случено за време на тие 5 години и ќе има објаснување зошто имаат раскинато оригиналните парови..6A и 6Б евсушност 6тата сезона бидејќи ја делат на два дела затоа се вика така нема ништо ново :D

Јас мислам дека Сиси е скроз испадната од игра и беше вистинскиот А.Сега има нов убер А што е некој карактер што го имаме сретнато веќе.Според мене тоа не е Сара а и во последната епизода се враќа некој лик што сме мислеле дека умрел така да кој знае кој може да биде новиот А..

13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Новава епизода иста како и првата од 1 сезона.

Премногу глупаво е тоа што сите парови се разделени,а дури Хана за 5 години си нашла и свршеник.|(
    И Спенсер и Кејлеб? Стварно? |( Ама спојка...
    Сите ќе се спојат повторно, сигурна сум.

Ова со Сара нема никаква врска,намерно се става акцент на неа за да се мисли дека е А,а всушност нема никаква врска.
    Инаку следната епизода Арија ќе биде обвинета дека ја убила Сиси.

Последна измена: 17 јануари 2016
    На Nellie му/ѝ се допаѓа ова.
  14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас не знам значи не гледам причина зашто ја продолжија серијава. Мислев дека ќе биде поинтересно ама не е, се чувсвувам како -А никогаш да не била откриена. Нејќам сега да се откажам од серијава,ама па веќе сум видела доста заканувања и глупости и веќе се ми е исто, како да се враќаме на 1 сезона.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Излезе нова епизода? Неделава?

16. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Да, вчера ја гледав и многу е интересна епизодава.
    Дефинитивно Емили крие нешто, во книгите едно пишуваше а во серијата се однесува како да има рак. Не, Езра не е виновен за смртта на Чарлот а Сара ми е одсекогаш била фрик, според теорииве таа не може да ги користи рацете бидејки и се оштетени во експлозијата по бомбата во финалето. Алисон ме разочара.

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Емили најверојатно е болна, ама нејќи да ја сожалват изгледа, измеѓу Спенсер и Кејлеб имало нешто или нешто ќе има допрва, божеее каков е само вереникот на Хана, лепотан :inlove: фалеше некој ваков во серијава, јас мислам дека Езра ја нема убиено Шарлот ама сигурно има видено нешто, Алисон одникогаш не ја варам, нити пак Сара.(facepalm):puke:

18. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Епизодата не беше лоша но сепак дејството многу споро се одвива.Овој новиот на Хана воопшто не ми се допаѓа и воопшто не си одговараат.Премногу ми е фејк среќна.Дефинитивно има сеуште чувства за Кејлеб,во промото е ептен вознемирена кога дознава за Спенсер и Кејлеб.Езра ми се допаѓа ваков суров,не ми е досаден како порано и дефинитивно според мене нема врска со убиството на Шарлот.Лиам ми е баш симпатичен:inlove: Инаку да за време на епизодата неколку пати нагласија дека на Сара и се оштетени рацете а и Џанел ( Мона) убаво објасни на Твитер дека таа не може да ги користи рацете од несреќата со бомбата..Емили мислам дека е болна од нешто..И последната сцена со гробиштата кога некој остави цвеќе на гробот на Џесика,шоферот рече Сир..Се надевам дека тоа не е Џејсон и дека тој нема врска со убер А

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Конечно некој да има исто мислење како мене со врска со ова.
    Мене и овој Лиам не ми се допаѓа и воопшто не ми одговара со Ариа.Значи тотална утка имаат со овие новиве дечковци.Спенсер ми е одвратна веќе и дефинитивно имало нешто меѓу неа и Кејлеб таму во Мадрид.

Сезонава некако се знае дека нема да е како претходните,ама заслужува да се изгледа заради сите одговори што ги бараме.

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  20. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Разочарана сум.
    Кејлеб и Спенсер? Кај е лојалноста на Спенсер спрема Хана? Мелиса ми е освежување во серијата исто така и Лукас. И дефинитивно серијата се поклопува со книгите.

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.