Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Јас па незнам оти го хејтате вереникот на Хана, за разлика од Езра и Тоби кој воопшто не ми се убај, овај е врвот :D И Кејлеб ми е многу убав исто.
    Со душа го чекам Врен јас:inlove:
    Инаку незнам поќе шо да коментирам, од серијава се е можно, каде се Мајк, Џејсон, татко му на Алисон, Мона?
    На крајот сепак ќе испадни некој трет врска шо нема, Сара не ја можам ни во глас ни во стас, абе во ништо :envy: :doh:

На rhcpfan и JustFun им се допаѓа ова.
  2. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Што ако...

Се сеќавате на финалето кога Џејсон и Кенет беа дрогирани? Што ако и Шарлот земала од таа дрога и ја лажирала својата смрт и сите документи од аутопсијата се фејк?

3. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Не, јас мислам дека Шарлот е навистина мртва, позади ова стои некој друг.
    Што ако :!: Џејсон има некаква врска? Иако ми паѓа на памет не верувам и јас, но... Тоа што не беше на погребот на сестра му дали е уште еден пропуст или нешто има тука незнам... И посетата на гробот...

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  4. BayernKa

BayernKa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.106
    Мене воопшто не ме чуди неприсуството на Џејсон на погребот. И јас не би се појавила да дознаам дека мојот роден брат всушност ми е сестра и всушност ми бил девојка некое време :| Па уште и триста тортури му приреди :^) Има магла да фатам некаде во Индија да медитирам цел живот на некоја карпа и никогаш да не помислам на враќање назад :(

На Eli23 и JustFun им се допаѓа ова.
  5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Лично не ми е по вкус вереникот на Хана,но карактерот му е направен да не можеш да го хејташ бидејќи е премногу фин.:D
    Многу постаро изгледа од Кејлеб,а на иста возраст се глумците :^) Сепак Кејлеб и Џејсон ми се врвот од момците :inlove::inlove:
    Инаку и јас мислам дека Шарлот е исфрлена скроз од игра,и убиецот и новиот А не се иста личност..Така да мене се ми води накај Џејсон но тука ништо со сигурност не може да се тврди..

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.299
    На Спенсер и Кејлеб може да им дадат милион "секси" сцени и пак не се ни блиску до хемијата што ја имаа Хана и Кејлеб. На моменти се прашувам како им текна на сценаристиве да ги разделат и да направат ваков триаголник, ама па после ми текнува дека станува збор за PLL и нема зошто да очекувам логика...

На Adi888, 1209, rhcpfan и 2 други им се допаѓа ова.
  7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.012
    Допаѓања:
    51.884
    Мене Спенсер и Кејлеб повеќе ми одговараат како пар, и карактерно и мислам дека се послични.

Не знам дали само јас се згазив од смеење на маската на новиот А, ми заличе на лошите од Скуби Ду.

На 1209, calliope, Srckata28 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Мене не ми е јасно зошто толку хејт добиваат Спенсер и Кејлеб. Повеќе си одговараат, се разбираат и двајцата се баш паметни. Јас ги обожавам, и ми се допаѓаат уште од претходната сезона.

И веќе го нема -А, ама ова е исто само со друг знак. :D

На calliope и crimson им се допаѓа ова.
  9. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.327
    Допаѓања:
    18.222
    Отсега не го пишувајте новиот негативец А, ставајте - :devil:.
    Послично е. :rofl:

На Srckata28 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Дури и да си одговараат Спенсер и Кејлеб, иако не е така, работата е во тоа што Спенсер и го украде дечкото на најдобрата пријателка.
    Некој ќе рече, веќе беа разделени Хана и Кејлеб, но исто ти се фаќа.

И со сето ова најглупо е тоа што го упропастија ликот на Кејлеб.Што дека и беше премногу верен на Хана кога сега оди со нејзината најдобра пријателка.

11. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Мене па целиот овој концепт 5 years forward ми е живи глупости. Ај ќе сфатев навистина да се забележуваа некакви промени ама јас забележав само промена на фризурите, шминката. Ниту карактерно не гледам напредок кај девојките, уште се однесуваат како незрели тинејџерки,сами си ги прават истите грешки,сплетки па на крај ќе се фатат во сопствените лаги.
    А во врска со Спенсер и Кејлеб,поголема глупост не можеа да направат.
    До вчера беа само пријатели и така преку ноќ луѓево се заљубуваат значи. Еве јас не можам да се замислам да завршам со дечкото на мојата најдобра другарка па дури и да е верена за друг.
    Ама ПЛЛ и се` е можно,а Спенсер не можам да ја гледам од што ми е одвратна и плус шишките и се многу лоши.

На rhcpfan, JustFun и MandyLane им се допаѓа ова.
  12. johnnys.girl

johnnys.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2016
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    83
    искрено мене ми се згади од кејлеб.. на почетокот најмило нешто ми беа двајцата со хана, едвај чекав да дојде онака некоја сцена со нив.. жално мн жално навистина е упропастен ликот на кејлеб

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  13. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Јас од Спенсер воопшто не сум изненадена, кога ги украде дечковците на сопствената сестра мислејќи на Иан и Врен што ве зачудува ова со Кејлеб? Малку фали да заврши и со Езра или со некоја од девојките на Емили на пример Пејџ :D
    Никогаш не сум ја сакала неа, сега па уште повеќе не ја сакам.
    Туку се зборува дека Марлене размислува да врати некој од мртвите ликови.
    Сакам тоа да биде Маја.

14. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Оваа Спенсер/Кејлеб работа нормално дека не ја одобрувам и не ми се допаѓа.И да поминат 100 години според мене не е океј да одиш со дечкото на најдобрата другарка.Но вината според мене не треба да се префрлува на нив двајца само.Помеѓу Спенсер и Кејлеб нема никаква љубов,тие како што нагласија се имаат зближено од порано како другари и тука има само некое двострано тешење.Сега што сето тоа се претвори во секс и слично е друга работа..Кејлеб не е никаква сопственост на Хана нити пак Спенсер на Тоби,претставени се како возрасни луѓе кои можат да прават што сакаат бидејќи животите им се комплетно сменети.Одобрувањето на Тоби и Хана беше на некој начин глупаво,одобруваат а после им го плескаат во лице тоа а демек и двајцата имаат среќен љубовен живот.Иако Хана и Кејлеб не се заедно имаат многу повеќе хемија во сцените отколку Кејлеб и Спенсер.Едвај чекам да ги видам флешбековите,која е причината за нивното раскинување и како после се што Кејлеб направи за Хана се обидуваат да направат дека свршеникот на Хана е подобар во се..:^)
    Во секој случај не знам како им паѓаат вакви идеи,веројатно бидејќи нема што ново да се смисли.Но после Ешли и Џејсон мене ништо веќе не ми беше чудно:rofl:
    И јас читав дека Марлин веќе има вратено некој од мртвите,19та епизода се вика Did you miss me и читав дека тогаш се враќа некој...

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Rirri

Rirri Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    181
    http://livetvcafe.net/video/D7Ns4sy7b6r5/abc-family Вечерва од 2 часот овде има лајв стрим на новата епизода. А од 1 часот ја даваат претходната ако сте ја пропуштиле.

На MiloMalo му/ѝ се допаѓа ова.
  16. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Се радувам за Ела и Бајрон а јас си мислам кој знае што ќе и признаат на Ариа. :D Кејлеб на крајот мадафакер испадна, и многу лошо се однесуваа тој и Спенсер кон Хана кога беа заедно
    Добра епизода инаку.
    Каде се Мајк, Џејсон и остала багра? многу недостигаат.

17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Многу кратко ми траат епизодиве и се`околу едно исто се плеткаат.

Сара никогаш не сум ја поднесувала,а сега пак воопшто.Многу лоша глума има,дури откако се појави па и сега,премногу се лигави.Сака да дознае нешто за Сиси или што таа веќе знаела,ама што се надевам дека ќе видиме.

Се очекуваше одамна дека некој од “мртвите“ ќе се врати,и онака ничија смрт не беше сигурна,особено ако го немаше телото.Само да не е Маја,многу антипатична ми беше.
    Инаку што е со Емили?

18. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Се очекував ама Ела и Бајрон дека ќе се смират,ни на крај памет.:D Се очекува нивна венчавка во наредните епизоди..Не ми се верува како се повторуваат со некои сцени,потполно исти се.Не очекував дека Кејлеб до толку ќе ја игнорира Хана кога Спенсер е во иста просторија..:|Ми беше сомнителен кога го гледаше тој фајл за кампањата,мислам дека ќе вмеша прсти тука (facepalm)
    Секси badass во секој случај:inlove:
    Се надевам дека Џејсон ке се појави брзо,многу глупаво така го изоставија околу Шарлот..

19. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    И на Али и беше наводно пронајдено телото нели, исто и на Мона.
    Инаку @rhcpfan Џејсон мислам дека е изоставен бидејки е во снимање и серијата Devious maids :D кај што и таму ќе глуми.

20. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Па да наводно на сите им беше пронајдено,како и на Маја.И се потврди дека ако не се види телото тогаш личноста е жива.

А што и се случува на Емили? Што и е?