Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    ^Приказната со Сиси мислам дека е завршена, а и нема никаква логика тоа да биде нејзина близначка кога Сиси била прво Чарлс па нели го сменила подоцна полот.
    А дури и да била женско каде била цело време, како татко им не знае за тоа?
    Многу бесмислено ми е тоа.

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^Во серијава се' е бесмислено, имаше многу нелогични приказни... Па така ми текна на ова.
    Татко и' може да не знае, бидејќи видовме колку нешта Џесика криеше од него, како и за самата Сиси.

Како и да е, приказната со близначкава ќе е можеби најнелогична досега. И секако еден од родителиве ќе испадне дека цело време лажел...

3. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    10337755_1044408485597363_4473265471876478715_n.jpg
    Оваа слика беше ставена на официјалната инстаграм страна и од што ми беше досадно читав секакви теории и на некои умирав од смеење,иако се е можно во ПЛЛ.
    Според мене овие clues се намерно нагласени за да ги збунат фановите и да се ограничат на луѓе што носат очила..Како на пример Лесли (кој не се сеќава,тоа беше она другарката на Мона),Лиам после на Сара,Мона итн..
    Сара шанса нема да е,Лесли па воопшто не знам како им текна на таа девојка,ја заборавив дека постои.
    Читав една теорија за Лиам..Според мене е невозможно зошто тој нема никаква конекција со Шарлот за да сака да им се одмаздува на девојките и да го бара убиецот.Ама кога ке ми текне како Сара(нов лик)беше уфрлена во ова,се е можно.Ќе жалам за изгубеното време ако е некој нов лик.Според мене можно е Врен да го вметнат (тоа го мислам од последната епизода со флешбекот.. -.-) или Џејсон иако и двајцата ги сакам како ликови.

@tea4e Оваа со близначките не верувам дека Сиси има врска и мислам дека таа приказна е завршена со неа.Мислам дека Спенсер или Ариа,но повеќе мислам дека Спенсер ќе биде таа со близначка не знам зошто.Пак ќе кажам се е можно.
    @JustFun и јас чекам Џејсон да се појави и некако се надевам дека барем во некој флешбек ке го видиме затоа што ќе има такви во врска со убиството на Џесика,нешто повеќе за неговата врска со Сиси. А и во специјалната епизода имаше една сцена кога тој и Алисон ја посетуваат во болница па се надевам тоа ќе биде некој флешбек.

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И јас мислам дека Сиси е мртва, и не велам дека таа е близначката туку дека таа има близначка.

Инаку, за др. Ролинс не верував и мислев дека намерно го прават сомнителен, ама сепак има нешто со него... Тој и бил психијатар на Мона, што значи се знаат од претходно а не кажуваат.
    Во видеово на почетокот има слика.

5. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Се сеќавате ли на моментов?
    They Can hear but can't move. така нешто беше. tumblr_nsytyicYgR1sup6qfo1_1280.jpg
    Затоа сметам дека лудава го направила истото и ја исценирала нејзината смрт, а штета, омилен лик ми беше како Cece.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Не, јас не можам да ја трпам веќе The smart Spencer.
    Имаше анкета некаде, не знам кај беше со прашање која од лажливките би сакале да заврши трагично? Без сомнение,нејзе ја избирам.
    Флешбекот со раскинувањето на Тоби и Спенсер баш ме допре, иако сепак мислев дека е поради некоја друга причина нивниот раскин. Сепак мислам дека Ариа е таа што има близначка поради фактот дека ја повикаа зад линијата на осомничени. И кој виде Ариа во полицијата? Емили ми се допага повеќе со пеглана коса.

7. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Тоби од секогаш ми е бил еден од нај глупавите ликови во целата серија,просто не ми е вистински маж.Колку само глупаво изреагира во врска со Кејлеб,на некој начин ниско.Самиот Кејлеб беше толку очигледен со однесувањето дека тој го нема направено тоа,тој сепак му поверува на два збора.Дури и реакцијата на Спенсер не го допре..Ударот беше сосема непотребен,нели "возрасни" се.Флешбекот со раскинувањето не ми беше ништо посебно,дури конфузно беше.Хана е многу смешна искрено,ќе се мажи со некој што ни самата не го знае добро,толку игнорирање и ајде оп труп датум за свадба... :rofl: Емили најдобро ја облекуваат,не утнаа ни еднаш,а тоа карираното одело на Спенсер беше нешто најужасно во историјата на ПЛЛ:rofl: Ариа и Езра се екстра досадни со таа книга,Лиам е ептен срце го чекам моментот кога Ариа ке го шутне |(:doh: И најубав момент во цела епизода ми беше сцената со Ешли и Кејлеб.И да не верувам дека Мона има врска со Шарлот..
    @JustFun Ариа мислеше дека ја видела Сара Харви,демек таа била сведокот.

По промото мислам дека 6x19 ќе биде доста интересна и полна со драма.Хана кога ја видов како му ја грабна раката на Кејлеб си помсилив дали е нормална што прави :o,но ми текна дека ова ќе биде дел од планот да го надиграат новиот А.Сепак планот им е прилично незгоден,барем Спенсер не изгледа среќна,нормално.И некако мислам дека Елиот ја турна Алисон,се повеќе ми е сомнителен...

8. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Во промото за 19 епизода Емили на кого го виде? На Вилден некако ми личи...

A и нели, треба во следната епизода да се појави некој што наводно "умрел".

Последна измена: 3 март 2016
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Мене онај на Алисон мажот и некако многу ми е сумлив, неуба фаца ми има и ич не ми е мил, сега се ми е измешано и незнам кој е кој поќе, а Мона мислам дека нешто има врска, како и секогаш и отсекогаш криеше нешто, ја бидува за то, Кејлеб и Спенсер ич не ми се пар, нити па Ариа со Лиам,нема хемија меѓу нив како шо имаше со Езра, кој патем во очите на двајцата им се гледа дека уште се сакат :D
    Одвај ја чекам наредната епизода.

На Eli23 и JustFun им се допаѓа ова.
  10. dietalka97

dietalka97 Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    49
    А зошто раскинале Тоби и Спенсер?
    Не го сфатив баш флешбекот.

11. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Гледав на фб спојлери, не верувам дека е тој но имаше теории дека тој всушност е близнакот а Марлене не кажа дали близнакот е машко или женско.
    Јас колку што разбрав дека Спенсер не можела да издржи во тие лоши услови и дека заслужува подобар.

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    ^^
    Јас сфатив дека мислеле дека е бремена пошто нели ова шо се случи со Ивон со кампањата, оти како да разбрав дека тогаш ко влезе во собата праела тест, и демек како ќе продолжеле понатаму.
    Ако не е ова ќе се упуцам :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

А Вилден на кој близнак? Логика ми нема :?:

На rhcpfan и JustFun им се допаѓа ова.
  13. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Каша попара :D Но знам дека ја спомнаа професијата на Тоби.
    Па Вилден и Шарлот ако не грешам.
    Шарлот гарантирам дека не е Чарлс, не знам зошто.

14. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Спенсер во флешбекот правеше тест за бременост и како што рече на Тоби дека за малку ќе ја донела истата одлуката како Ивон,што значи дека не била бремена и не абортирала.Сето тоа само им ја отежнало врската.

Мене во промото тој ми личи на Холбрук а не на Вилден ке испадне на крај некој трет..

@JustFun на ова ли мислиш? И јас го видов..Кој знае што ке испадне сега.

На JustFun и Adi888 им се допаѓа ова.
  15. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Да, на тоа мислев туку дали приметивте нешто на погребот на "Шарлот"?
    Нешто чудно, не знам. Како Шарлот и CeCe Drake да се две различни личности?
    Погледнете ја сликата на погребот на дотичнатата и Шарлот и ќе сфатите за што ви зборам.

12800209_707279466080622_4011316776990532245_n.jpg 12814317_707310716077497_9141289758225527818_n.jpg

16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Јас сум сигурна дека има уште нешто некажано и поврзано со Шарлот, а се' некако ми оди дека таа има близначка.

Еве зошто :
    Ноќта кога Алисон исчезна, Џејсон кога ја видел Сиси била облечена исто како Алисон. А подоцна видовме дека таа ноќ Сиси беше облечена во црно, баш како "А" што одеше.
    Е сега ако Сиси е едната тогаш другата е нејзината близначка. Зошто Џејсон беше сигурен дека ја видел таа ноќ, а ако тоа не беше Сиси...

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Мислам дека тоа е Бетани, исто била облечена како Алисон, пошто нели во последната епизода од првиот дел од 6тата сезона Сиси кажа дека почнала исто како неа да се облеква и сакала да им наштети на фамилијата нејзина, ако ја имап последната епизода види пак, баш некни цела ја гледав.

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  18. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    А јас мислам дека Џејсон мислел дека ја видел Сиси пошто нели беше пијан.Ама нели Мелиса стоеше со неа ако се сеќавам добро,сигурно не би стоела со Бетани пошто се испостави дека нели таа ја има закопано.Не знам можеби е некој пропуст а можеби е била Сиси,а дејството со Алисон да се случува покасно.
    Само едно не ми е јасно,дали Алисон и Бетани беа закопани на исто место? Тука е малку конфузно и не можам да сфатам.И на моменти мислам дека Сара е всушност Бетани.
    Во 19та ке има флешбек во врска со Џесика,веројатно ќе дознаеме кој ја убил.И Марлин на твитер кажа дека близначките/близнаците ќе ги видиме во иста просторија така да не верувам дека е некој што е мртов веќе со близнак евентуално ако мисли на флешбек..

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. navyforever

navyforever Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Ме збуни новава епизода. Ќе напраат некоја беља пак све ќе се исповрти, пак ќе биде нешто лошо.

20. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Ќе шизнам ако Џесика Ди Лаурентис е близначката.