Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    Da,navistina.Dojdi vo lp ako sakas ke si kazuvame teorii,kje zborime za serijata

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Кога излегува епизода?

3. Rirri

Rirri Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    181
    На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. navyforever

navyforever Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Не требаше вака да се деси, не требаше Хана да напраи вака стварно многу лошо направи. Уше да отиде Алисон и многу досадна ќе стане серијава. И онака ја направија со триста чуда, требаше да си остане -А не убер А па Мери Дрејк излезе па незнам ти што. Многу лошо, многу!

5. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Да, немаше смисла ова со Хана па и близначка од мајка и на Алисон, па и докторон нешто меша прсти.
    Последна сезона им е , се надевам крајот ќе го краси делото.

6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    Вчера ја гледав првата епизода од 7ма сезона.И искрено од 1 до 10 би ја оценила со 4 највеќе.Глупости живи.Де Алисон спобудалува, де Мери се појавува ова она.Само не сфатив со кој соработува маж и на Алисон шо сака да ја спобудали.
    Иначе една другарка ми кажа можно е да има и 8ма сезона.сте чуле/прочитале за вакво нешто?

7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.012
    Допаѓања:
    51.884
    Со Мери.

Јас ко што знам, ова е последна сезона.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    и ти си до 7ма сезона?

9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.012
    Допаѓања:
    51.884
    Да, вчера ја изгледав првата епизода од сезоната :)

10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    п.с
    ако некој не знае 2та епизода искача на 29ти јуни а 3та на 6ти јули

На Nellie му/ѝ се допаѓа ова.
  11. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Ама многу глупаво ми испадна стартот на новата сезона, додека истекува времето да ја спасат Хана овие си седат во куќата на Спенсер и демек планови прават. И кој ја затвори Хана? Убер А? Инаку, не мислам дека Алисон би ја убила Шарлот, затоа што таа се бореше да излезе Шарлот од болницата па сега да ја убие? Низ интернет кружат теории дека Спенсер има близначка после она што го сонуваше Хана, што мислите вие ? Јас мислам дека Спенсер не е ќерка на Хејстингс, не знам зошто

12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    Pa na net pisuvase deka edna od lazlivkite ima bliznacka, mozno e da e Spencer.Mislam deka e mozno Alicon da ja ubila Charlotte.Sea ne pamtam dali so maz i se zema po ili pred smrtta na Charlotte.Ako bese posle smrtta znaci toj znael deka e ona i zatoa sorabotuva so Mary Drake i saka da ja poludi.Inaku zasto Mary i Eliot bi sakale da ja poludat Alison i sorabotuvaat zaedno?Ima nesto sigurno
    Iskreno ne sfativ zasto CeCe ja prezemala igrata od Mona?Jas sfativ za da ja zastiti Alison,a vsusnost gi povredi site nejzini bliski...nemaat logika nekoi raboti a mozebi i ja ne gi sfakam ko so treba.

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Која 8ма сезона?
    Мозокот ни го побркаја со овие 6 сезони, не па уште 8ма сезона да има, ја претераја и со сестри и полубраќа, сега па уште и Спенсер да има близначка а откаде ќе ја напалкат незнам,...

14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    Tака ми кажа другарка ми.Арно шо не го изгубив разумот со серијава..незнам кој со кој е роднина више.Кој кого му е момче/девојка. Хаос е ама си ја гледам сепак.Интересна е

15. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

И онака се работи постојано за Ди Лаурентис и Хејстингс фамилијата. Па не би ме изненадило и тоа со Спенсер.
    Едвај чекам да се врати Џејсон.

16. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Како девојкиве веднаш знаеа дека Сиси и е ќерка на Мери (или како и да се викаше). Нели работава беше дека и е сестра на Алисон, дали ја сум пропуштила нешто или серијава е дупка.

17. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Уште фали и Спенсер да има близначка..
    Како ја изигнорира Кејлеб цела епизода, па уште и кога и спушти телефон:D
    Ако Спенсер, пак трчај по дечкото на најдобрата другарка, а се виде дека Кејлеб уште ја сака Хана.
    Иначе некои работи ми немаа смисла.. зарем никој друг не ја побара Хана, како мајка и или свршеникот?
    Некако имам чувство дека сакале да ги убрзаат работиве па решиле и нешто да прескокнат.
    Ништо посебно не се случи, цела епизода тоа, бараат план како да ја спасат Хана, и оди Емили кај Алисон која патем е на триста лекови и дроги, во несвесна состојба, случајно Емили и поставува прашање и од едно "извини" заклучуваат дека Алисон ја убила|( Малку како да нема смисла, ама кога ќе видиш што во серијава имало смисла па и ова сега.

На JustFun и Nellie им се допаѓа ова.
  18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    Мери е сестра на Џесика.Сиси/Шарлот/Чарлс родено дете на Мери а посвоено од Џесика и маж и.
    Ја вака знам

19. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Имате право, доста работи ко да се прескокнати, и ко мајкиве уште да се во подрумот заклучени така излегува :D

20. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Значи првата епизода беше многу смешна,на друг начин не можам да ја опишам :D
    Она што следам по Твитер,Инстаграм глумците, Марлин и друго, толкава промоција удрија на тоа Save Hanna и сите интервјуа се од тип ,,не знаеме дали е жива '':D а ја има во промото :rofl:.Прво серијата има многу лоша промоција односно бидејќи е некој тип на мистерија треба некои работи да не се откриваат пред време, за да биде интересно.Пример да не кажаа дека има близначка,баш ќе не шокираше, така да ако има друга близначка ќе кажат :D. Не знам зошто почна таа теорија да кружи,според мене бесмислена, веројатно поради сонот на Хана. Мене некако ми е нормално што Хана ја сонуваше неа,плус веројатно имала некое чувство на вина поради бакнежот со Кејлеб па мислам тоа е причината што ја сонуваше. И да Спенсер немаше шишки,бидејќи 5 години не биле блиски,сега се среќаваат после толку време и логично е да ја сонува како во средношколските денови. Единствени што навистина беа загрижени за Хана и нејзино спасување беа Кејлеб и Мона. За другите немам коментар,жали на тој што има такви пријатели :rofl: Ариа тогаш наоѓа да мисли на Езра и на нивната ситуација |( Емили исто,баш тогаш и дошло да ја посетува Алисон и само таа да и е во паметот. Спенсер барем малку мрдна.
    И од толку што го правеа убер А најопасен,Хана ептен лесно му избега.Очекував повеќе измачување. Е сега кој ли ке биде тој што ке го копаат,и тоа би требало да биде грешка што ќе ги чини живот.
    И многу ми беше избрзана целата епизода.
    Инаку ова е последна сезона,потврдено е.

@prettyliar eве како дознаваат

Еве ви една теорија,кој не го мрзи да чита мене ми е многу добра и баш затоа не очекувам да се случи такво нешто во ПЛЛ :lol:
    http://www.teenvogue.com/story/pretty-little-liars-fan-theory-a-d-tumblr

На Feminka22, prettyliar и 1209 им се допаѓа ова.