Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    1.572
    ^^ Јас сум до 4-та сезона и таму Џена гледа после операцијата ама и кажале дека ќе има моменти кога ќе го губи видот и после неколку епизоди пак не гледа , значи операцијата и баш не била најуспешна.

На rhcpfan, Nellie и JustFun им се допаѓа ова.
  2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Се мрднав од читање теории. Најубедлива ми е за Ендру, ако го паметите. Има логика тој да е другото дете на Мери, знаеме дека е посвоен и тоа од фамилијата Кемпбел. А Џесика со Алисон, Џејсон и Чарлс била често на таа фарма, според сликите и видеата. Знаеме и дека второто дете на Мери е на иста возраст со девојките, Ендру е на иста возраст со нив.
    Andrew Drake - A. D

Ноел го направија премногу очигледно дека е А. Д. ,така да веќе не мислам дека е тој.
    Но, ова со Ендру теоријава ми има смисла.
    Што мислите вие?

3. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    И тоа би било премногу очигледно туку имаше вест за Ендрју дека ќе оди во затвор во приватниот живот, имаше некој скандал па така тој отпаѓа да биди A.D.
    Секој е сомнителен во Роузвуд, а не може да биде некоја од лажливките? Само да не е Спенсер оти ќе шизнам, не може да биде се околу неа. Или Кејлеб, слаткото и грижливо момче кое се заљуби во Хана па во Спенсер. Никој не се сети на него да не испадне како CeCe од нигде никаде таа да биде една од главните или пак Лукас? се врати многу изменет и успешен и сега никаде го нема, пак.

4. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    За Ролинс, не сум сигурна дали Арчер му е вистинското име и дали позади тоа име се крие некој друг, или пак само не наведуваат да мислиме дека Арчер Данхил е АД за изненадувањето да биде поголемо кога ќе излезе дека АД е некој лик што се појавил 5 пати во серијава. Има теорија дека Сабрина можно е да е дел од А тимот, очигледно знае многу за Емили и често им ги саботира акциите на девојкиве. А детето на Мери може да е Ендру, ама ќе видиме :D

5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Би било интересно да е некоја од лажливките ама сите знаеме како функционира оваа серија која верувам ќе заврши со среќен крај,нема да биде ниедна од нив. Ќе биде некој од споредни ликови или некој што едвај го имаме видено. Арчер Данхил наводно е Елиот ама знаеме дека тој не е А.Д туку тоа е ставено само да мислиме дека е.Да тој е помошник на А.Д,мислам беше,сега не сум сигурна дали навистина е мртов или не.
    A има шанси и Лукас да е,ама кој знае. Јас мислам дека е Врен,како и да е има време додека да се дознае така да може само да претпоставуваме :D

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    А теоријата Арија дека е АД мене ми е смешна, или дека е детето на Мери поради тоа што некогаш нејзин вујко, чичко престојувал во Радли. И ќе ми се руши филмот ако е некоја од девојкиве, ќе трреба да смислат продолжение за оправдување.

7. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Се е можно веќе верувај, ама ќе ми биде ептен глупо ако Спенсер е ќерка оти се е веќе околу нив- Хејстингс/ ДиЛаурентис.

На Nellie му/ѝ се допаѓа ова.
  8. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Мене па баш нема да ми е глупаво затоа што уште од првата епизода Мери кога дојде кај Спенсер и кажа дека нејзиното семејство крие многу тајни. Па нема да ме изненади татко и да ги има измешано неа и Џесика :rofl:
    А кога веќе се е околу нив,така нека остане.Мене поглупаво би ми било Ариа да испадне дека и е ќерка,од нигде ништо.Нејзиното семејство претставено како најмалку проблематично,баш никаква врска со Ди Лорентис и одеднаш да дадат некој флешбек и слично да објаснат во две минути.

На Nellie му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Имаш право, 7 сезони и уште се мислиме кој е А, АД :) Мислам дека на луѓево околу мене не им е јасно како може А да го бараат 7 сезони и пак да ја гледам, еее то е умешноста во серијава

10. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    1.572
    Јас како што кажав сум до 4-та сезона стигната пошто пред некое време ја почнав серијата,претходно само 2 сезони ми беа изгледани. И секој пат кога помислувам дека има дупка во приказната за неколку епизоди се се открива и зошто и како, и се восхитувам на режисерката (жена мислам дека беше) како толку многу сплетки,мистерии поврзала а приказната воопшто да не изгубе поента. Мене ми се свиѓа искрено, сум голем фан на мистериите може затоа :D.
    А дел од ова што сте го пишувале за најновата сезона го читам ама ништо не ми е јасно, така да си немам мака од спојлери секако додека да стигнам до новата сезона ќе заборавам што сум прочитала:D:D

11. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Ви кажува ова нешто? Според мене најверојатно Спенсер ќе дознае дека е ќерка на Мери, Ариа најверојатно бремена и Тоби или некој сосема небитен лик ќе умре...Мои претпоставки само :D

12. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    ееееееееее и една од нашиве ќе биди, од кај го најде ова дали да го сметаме за релевантен извор? :) и кога ќе заврши за две епизоди ?

13. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Да,ова е од Freeform што ја емитува серијата. А еве и самата офцијална страна на ПЛЛ обавезно мора да спојлне ...
    https://twitter.com/PLLTVSeries/status/765664477362712577

Интересна беше оваа епизода.Знаев дека тоа е некој сон или претпоставував дека визија на Грунвалд,нормално дека нема ништо да му се случи на Кејлеб барем не сега како што знам.Потсетија на старите сезони со вакви морничави елементи,визии и слично.Можно ли е Алисон да е бремена? А веќе сум скоро убедена дека Спенсер е ќерката на Мери. Ме нервира што скоро секогаш ја потценуваат интелигенцијата на Хана и кутрата сега сама ќе оди по Ноел...Наредната изгледа многу поинтересна,барем ќе откријат уште што се случувало со Спенсер во doll house.Плус флешбек од Џејсон и Ариа,хмм не очекував.:D

На JustFun и Nellie им се допаѓа ова.
  14. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Не ти го читам спојлеров , уште не ми е гледана епизодата нова денес после работа ќе ја гледам.
    Премногу отркиваат овие или некој тип на маркетинг трик е не знам што да мислам. Само да не го убиваат Тоби и женскиве нека останат како што си се, другите слободно можат да ги избришат од скриптата, а и за членката погоре нека го остават брат и на Али.:D

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    a.png

На PrettyDramaQueen му/ѝ се допаѓа ова.
  16. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Не е флешбек, кога се појави Џејсон Ариа прв пат го виде со долгата коса :D
    Инаку интересна епизода ама ќе беше поинтересно
    тоа да не беше сон. И сакам Езра да се врати со Никол. Алисон е бремена, гарантирам а враќањето на Пејџ само може да ги замрси работите.. Зошто мислам па дека Сабрина е ќерката на Мери? Не знам, се наведува дека Спенсер е ќерка а немој да испадне ко приказната со Шарлот, од никде никаде. Хана е единствената храбра меѓу девојките, нејзиниот лик е доста изменет

На rhcpfan и Nellie им се допаѓа ова.
  17. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Стигнав до 3та сезона, сериозно и во 7ма сезона не се дознава кој е А?

Ептен ја раздолжуваат серијава, интересна е, ама малку како да претерале.

18. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    523
    Ќе се дознае кој е А. Меѓутоа се појавува Убер А, т.е А.Д :D:D:D

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Прекрасно. :rofl:

На rhcpfan и 1209 им се допаѓа ова.
  20. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Океј беше епизодава, малку поинтересна ми беше од претходните.
    И јас мислам дека Спенсер е ќерка на Мери Дрејк. Читав доста теории има работи што се совпаѓаат и плус ова последнава сцена со фото албумот и сликата ко бебе малку ме замислија. А она што ми било оттсекогаш најчудно е фамилијата на Спенсер.
    Најповрзани се со Дилорентес, и имаат многу тајни така да нема да ме чуди ако Mr.Hastings ја помешал Мери со Џесика па спиел и со неа. :D
    И многу ми падна смешно со Алисон и децава во школово кога и правеа мали заебанции. Ехее Алисон кога беше во средно само сплетки правеше и уценуваше луѓе, некако многу брзо се заборавија тие работи.
    Ме изнервира Езра, до вчера требаше да одат во Италија со Ариа и да се земат, а сега тргна во Колумбија по Никол, а мислам дека нема да испадне дека е жива туку ова е само да пополнат време и да ја развлечат нивнава врска, поготово кога се верија толку брзо.
    Пејџ дефинитивно не очекував дека ќе се врати во Роузвуд по работа и мислам сосема непотребно ја вметнаа, добро и одеше на Емили без неа. Никогаш не сум ја сакала нешто многу.
    И дојде на Хана редот да ги спасува :D Моја претпоставка е дека ќе го киднапира Ноел и дека ќе го измачува да признае дека е А.Д.

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.