Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Немаше нешто посебно епизодава, не ми се верува да е жива Никол, а за дете на Мери типувам на Сабрина, Ноел и Пејџ, не знам зошто би ја внесле инаку. Спенсер ако е ќе биде ептен очигледно, плус следната епизода е режирана од Троиан па да видиме дали има нешто поадреналинско внесено.

2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Мрднаа од место малку со епизодава,а секогаш вака прават ,последните епизоди се најинтересни и ги претрупуваат со премногу случки и тоа во последен момент.Следниве две епизоди ќе бидат интересни,ама мислам дека пак нема ништо да се открие за А.Д.
    Сè повеќе e можно Спенсер да е ќерка на Мери,посебно со ова во новава епизода кога го разгледуваше албумот.А и читав нешто дека ќе има тежок период за Спенсер,така да...

И не мислам дека ќе умре некоја од девојкиве,ќе биде некој лик како Џена,Пејџ...
    А каде е Мона??

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  3. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    @Nellie многу лошо е што откриваат се,и многу ме нервираат. Пола и повеќе работи ги откриваат во промо, како на пример дека Џејсон се враќа,Џена па потоа дека една од лажливките ќе биде верена,па Елиот кога го убија само тој трчаше во шумата и да не редам уште колку само работи така спојлнуваат. Многу повозбудливо ќе беше да не откриваат ништо од ова,да не знаевме дека одредени ликови се враќаат...
    Е сега замислете уште кој ќе се врати,ако се сеќавате на другарот на Ариа што ги прикриваше со Езра во втора сезона - Холден и онаа на Џена другарката или што и да и беше - Сидни, Синди не се сеќавам :D
    Не знам што им е поентата со враќање на овие сосема небитни ликови,додека оние битните и интересните како Мона ги ставаат во 2-3 епизоди за пола сезона :@ За Врен прочитав дека во 10та епизода се враќа ама не знам колку е точно.
    Инаку Троиан(Спенсер) ја режира 15та епизода која ќе ја гледаме догодина,ама верувам дека ќе биде поквалитетна за разлика од другите, девојката е врв !
    @JustFun верувај ми и јас би сакала да биде реалност,ама нема шанси да е, не верувам. Езра и Ариа омилен пар на Марлин дури оваа со Никол беше премногу за нив :rofl: Плус местото не изгледа како Розвуд ама кој знае..А мислам дека Никол е жива ама Езра ќе и каже се таму и ќе се врати |(

Инаку потенцирано е дека една од лажливките ќе дознае нешто за нејзиното минато,а потоа од страната постираат за детето на Мери,мене сето тоа ме наведува да мислам дека Спенсер е нејзината ќерка.Плус рековте сите за албумот,тоа како да беше некој хинт..
    А во финалето или Тоби или Ноел ќе умре..Што е до мене Тоби може да го решат,непотребен ми е во серијава моментално...

На Tiki-lolipop, JustFun и Nellie им се допаѓа ова.
  4. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Стигнав до 4та сезона и ништо не ми е јасно! Што си мислеле режисерите со серијава?! Интересна е, и сe' ама ич не е реална. Ептен ја преувеличиле работава и ја „разиграле“ серијава. Games, games, only games. Некои делови се стварно смешни и немаат смисла. :?: Не можам ни да замислам што се' ќе се случува во наредните сезони. Ќе ја оставам серијава за тепање време кога ќе имам.

5. P.SIloveyou

P.SIloveyou Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    392
    Денеска ја изгледав 8мата епизода и некако за разлика од претходните оваа ми беше досадна.Кога директорон на Емили и кажа има уште еден кандидат јас реков-Пејџ и така и испадна.Некако се се враќа наназад и фали уште да се појави Мелиса и комплет ќе бидеме :^).Дајте нека откријат што е поскоро кој е ,,A.D'' и да ги спојат Спенсер и Тоби,Езра и Арија нека се венчат,нека ѓи вратат Хана и Кејлб и крај на серијата.Веќе ја претераа се истото во едно место стојат и се случе нешто и па назад.Интересна е не викам не ама малку здосадија..А мислам дека една од девојќите ќе ја наместат дека има врска со Мери Дрејк и најверојатно е Спенсер некако кога ѓи гледаше семејните фотографии.

6. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
  7. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И јас ќе пишев за Врен, ме претрка. :D
    Сигурно има некаква поврзаност, а ете може и како што кажа да се браќа со Арчер. Јас мислам дека Марлин го има повторно вметнато заради барање од фановите, доста го бараа да се врати.

Инаку, се враќа и Тед, некогашниот свршеник на Ашли.

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  8. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    И Бјонсе добила инспирација од А.

На PrettyDramaQueen, Mahidevranfan, JustFun и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Добра беше епизодата,мене ми се допадна.Открија барем нешто во врска до doll house,дека Ноел и бил соучесник на Шарлот.Но мислам дека тој не е дете на Мери.Хана убаво им покажа на другиве,дека сепак била во право :D Баш ми беше bad ass. Џејсон и Ариа :inlove::inlove::inlove: Ах бре штета голема што ти е не се пар, преубави ми се и баш си одговараат.Сабрина ми е потполно непотребна во серијава.Емили и со неа и со Пејџ па и со Алисон (facepalm) Наредната изгледа добро,конечно Хана и Кејлеб ќе се смират ама Тоби и Спенсер...не ми е јасно како,глупости.Колку само нема логика да се смират чудо е,ама веројатно ќе му се случи нешто на Тоби па се е ова заради фановите |(:@

На Tiki-lolipop и JustFun им се допаѓа ова.
  10. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Пар од соништата ми се Џејсон и Ариа, толку исти а сепак ѕтолку различни, и двајцата секогаш кријат нешто. Се изнервирав, мислев дека Никол ќе се врати ама не... сега пак Ариа и Езра сцените. Јас сепак мислам Сабрина крие нешто, знае нешто, не знам зошто но многу ме потсетува на CeCe Drake кога се појави.. За Ноел Кан знаев, претпоставував дека тој е вмешан во нешто, не можеше тек така да се појави, без некоја посебна причина.

Не го гледам промото за следната епизода, сакам да се изненадам.

11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Колку промашен пар ми се Ариа и Џејсон (facepalm)
    Иако веќе премногу очигледно, голема веројатност има Ноел да е детето на Мери, зошто инаку би и помагал на Шарлот ако не `и е брат?! Освен ако е до толку психопат.
    Хана цело време ја тупат, ја прават глупава на некој начин, а сега презема акција сосем сама. Односно со Мона, се знаеше дека не може сама.
    Пејџ од никогаш не сум ја поднесувала, а сега ми е премногу сомнителна и ми изгледа дека е замешана во нешто, а и глупаво е тоа што ја вратија, мора да има некоја причина.
    Спенсер многу страни држи, и таа кутрата не знае што сака. Ама мислам дека нема да ги вратат со Тоби, чисто заради фановите ова следнава епизода ќе биде.

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  12. twilight123

twilight123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    498
    редовно ја пратам серијава и многу ми е интересна, само што многу работи имам заборавено бидејќи имале многу пресврти, сезонава е стварно чудна и многу мистериозна, а најголема мистерија ми е лекарот со лажен идентитет што и беше маж на алисон дали е жив бидејќи заминал негде, така кажа тој полицаецот

13. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Јас верувам дека А.Д користи негова маска за да не се посомнева полицијата дека е мртов, нели услуга за услуга иде тоа ке среди да не ги фатат девојките и после ке бара од нив нешто, затоа што нели Спенс и Хана откопуваа и го видоа дека е таму кај што го закопале .

14. twilight123

twilight123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    498
    A da jas go zaboraviv toj moment
    Golema misterija mi e koj e A D

15. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Инфо :
    7Б ќе започне дури во април (facepalm):@ а финалето ќе трае 2 часа.
    Потврдено од Марлин и девојките што ги глумат лажливките.

На oblace1 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    4та сезона при крај сум, сериозно е ова дека Езра е А?? Како и зошто по ѓаволите. Е тек сега не сфаќам ништо. Мислев дека само Сиси е. :^)

17. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Не е А, без гајле :rofl: Гледај понатаму да не ти откривам.:D

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  18. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    А што побогу прави будалава? Ја стварно се надевам дека има добро објаснување за ова. (facepalm)

19. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    1.205
    Во серијата ништо не е како што изгледа. :D

На rhcpfan и kjukli им се допаѓа ова.
  20. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Нешто што воопшто не требаше да го оправдаат и да се однесуваат како тој да е светец во наредните сезони ама ајде |(|(|( Според мене требаше во затвор да заврши...

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.