Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Леле ама сте се посветиле на тоа кој е А :lol:
    Јас Езра не верувам дека е, нема шанси, а и мислам дека не е некој што го знаеме ама ќе видиме.
    А што се случи со оној (не ми текнува на името) што Хана го бутна во езерото, пред некоја епизода?

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775
    МацаБТ, добра ти е анализата и секако дека Мона има најмногу пристап до информации и до тајните на нив четири,ама па тоа е премногу очигледно, не би било шок а и не би било интересно да е Мона.
    Мора да испадне некој што ќе не шокира,да биде право изненадување...

3. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Во право си, би било очигледно. Ама никогаш немаш помислено дека во сите серии се шо ќе видиме дека е преочигледно да се случи, го негираме зато шо мислиме дека Продуцентите ке напрат нешто ново за да не изненадат, а на крајот завршва то „очигледното“ да се случи ? Можи и да не сум во право за -А, ама за ова другото со сигурност ти кажвам дека е така (од искуство) ама немора да значи дека и во овај случај така ке испадни :)

4. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Јас мислам дека нема шанси да е Мона. Ако е мона тогаш сериава е шит.
    Не се замарам со претпоставки кој е A ама некако многу ми е вмешана фамилијата на спенсер..:/

5. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    НАјдов некој коментари на официалната страна..

I told you guys Caleb isn’t A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I think Noel Kahn, Jenna Marshall, and Garrett are A. I don’t know about Lucas.
    I think that Caleb, Jenna, Noel, and Garrett are being used by A without them knowing. And I think A is Mona.

Некако многу ме измешаа.. :|

Извинете што пишувам коментари еден по друг :angel:

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775
    ^
    А зошто би бил Кејлеб? Мислам, касно се појави,не ни живеел порано во градот,не ја познавал Алисон, нема од каде да им ги дознава тајните...
    Не дај Боже да е он,серијава 99% ја гледам заради него и не сакам да ме разочара. :)

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Најверојатно сте прочитале по интернет дека Мона е А. Таа е А во книгите а во серијалот е некој/а друг/а. Јас се сомневам на брат и на Алисон, и оној полицаецот како се викаше. Џена некако ми нема смисла да е А. :) Едвај ја чекам новата епизода и да видам кој/а е А. :rock:

8. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Ах ах ја оплескав работата со одговор на пост на маца бт, не сум го ставила во спојлер, ама ете избришано ми е мислењето, па се надевам не предизвика штета :( Сакав во врска со телефонот што и го даде Мона на Хана да искоментирам дека кога го доби Хана телефонот, не доби порака само таа од А, а додека на другите им стигна порака....

9. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    OMFG епизодатааа ! :x Цели 45 минути :o овај израз го имав на лицето...

Сега официјално знајме дека Герет и Џена ја убија Алисон. И официјално ми се докажа теоријата дека Мелиса не е -А (иако изгледаше дека е преку цела епизода) :)

10. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Ееее кој ќе издржи да си појдам дома, па да ја симнам па да ај гледам ако сум слободна ц,ц,ц,

11. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Извињавам се шо коментирам вака набрзо али нешто забележав во епизодата, па морав пак да пишам :)

Mona: Guess who got hexed again?
    Hanna: What?
    Mona: "Break up Hanna and her hottie or you go back to being junior high nottie. Don't test me -A"
    Hanna: -A just sent you this?
    Mona: Why are you confused, this is typical -A behavior...right? Pushing me to break you guys up

Сите знајме дека -А не се занимава со глупости како тие, а и дека не му е таков стилот на пишење СМС.
    ....
    Mona: Did you get a text too?
    Hanna: I'm phoneless, remember?
    Mona: Here check and see If you were hit
    Hanna: I didn't got any since the fire, and today Jenna came in this morning all sorry...
    Mona: Hold it. Jenna Marshal is sending this?

До таков заклучок мојш да дојдиш само ако знајш кој е, или ако си ти а се прајш на будала и тврдиш дека не си.
    ....
    Mona: So did you guys get the text?
    Hanna: No, not yet.

И после речете ми дека Мона, не е -А. Btw Џена е гениј, алал да му е, со сите изманипулира и + Герет го предаде.И баш ми е мило шо успеа операцијата, макар шо претпоставував уште од првата епизода дека е лажно слепа, или има сосем мало оштетување па ги дупи сите :devil:

12. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Мене ништо не ми е јасно сега па.... Едвај ја чекам следната епизода

13. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    2.256
    Ама чекај
    Од кај знаеш дека е Герет? Тоа што го приведоа не значи ништо.

14. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Маца не те сфаќам нешто. Велиш дека Мона е А , а даваш докази дека А не се занимава со такви глупи пораки. , како еве на пример оваа двете имаат најмногу причини да ја мразат Алисон. А и поголеми манипулаторки од нив двете нема. 99% сум сигурна дека се тие две...а 1% оставам да се изненадам во следната епизода скроооз ..ух цела недела е пред нас

15. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    1. Значи вака Dulceee,
    Герет и Џена делумно го признаја убиството во 12 епизода од 2 сезона, кога девојчињата беа во станица, и кажаја дека тие ја украдоја page5 од аутопсијата оти има многу докази кои одат против нив. И сето то сега се докажа (барем за Герет).
    2. d.Darla за ова со пораката, муабетот ми беше дека
    Мона сама си прати порака (како да е -А) само за да искористи гужва да извлечи информаци од Хана, и дружината.
    Али ете можи грешно си ме разбрала прибидејќи ( :rofl: ) неубо се изразив. :)

16. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    ОК е , нема везе, се разбираме нешто :)))ах колку мислам повеќе толку се бунам. или мелиса и џена или мелиса и мона или мона и џена или мона и мелиса или сите три хахах се А. а си убиството, да во право си

17. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Јас сепак мислам дека некој сосема друг е А што не ни текнал до сега, ама како и да е за една недела ќе дознаеме :)
    И со ова дека Алисон е демек жива малку збунија
    а нели во книгите А е Алисон, а убиена била нејзината сестра близначка :wasntme:

18. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Епа дефинитивно
    една од сестрите е жива, штом и на Емили и изгледала како многу реална, а еве и на Спенсер. Башка зошто потсетија дека Алисон била и со кафеава коса (нели рече се обидувала да биде некој друг), можеби се преправала дека е сестра и. Од оваа епизода некако убедена сум дека една од близначките е жива и дека е А, е сега не знам дали е Алисон или сестра и.

19. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Знаев, знаев, знаев дека Џена гледа!!! И јас мислев дека е лажно слепа од почеток, ама сега бев сигурна дека гледа ]:) ]:)

20. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Леле ако сестрата е жива, ќе се разочарам. Ги немам читано книгите, ама се надевам да не испадне така. Јас не сакам А да биде некој прв пат што го гледам ..пфф а зошто дрѕгарот на Хана како се викаше, го занемарија скроз, па исто и Ноел ?Ах Езра си замунва :( Дали знаете дали ќе го има во следната сезона?