Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Леле ама сте се посветиле на тоа кој е А :lol:
    Јас Езра не верувам дека е, нема шанси, а и мислам дека не е некој што го знаеме ама ќе видиме.
    А што се случи со оној (не ми текнува на името) што Хана го бутна во езерото, пред некоја епизода?

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.242
    МацаБТ, добра ти е анализата и секако дека Мона има најмногу пристап до информации и до тајните на нив четири,ама па тоа е премногу очигледно, не би било шок а и не би било интересно да е Мона.
    Мора да испадне некој што ќе не шокира,да биде право изненадување...

3. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Во право си, би било очигледно. Ама никогаш немаш помислено дека во сите серии се шо ќе видиме дека е преочигледно да се случи, го негираме зато шо мислиме дека Продуцентите ке напрат нешто ново за да не изненадат, а на крајот завршва то „очигледното“ да се случи ? Можи и да не сум во право за -А, ама за ова другото со сигурност ти кажвам дека е така (од искуство) ама немора да значи дека и во овај случај така ке испадни :)

4. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Јас мислам дека нема шанси да е Мона. Ако е мона тогаш сериава е шит.
    Не се замарам со претпоставки кој е A ама некако многу ми е вмешана фамилијата на спенсер..:/

5. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    НАјдов некој коментари на официалната страна..

I told you guys Caleb isn’t A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I think Noel Kahn, Jenna Marshall, and Garrett are A. I don’t know about Lucas.
    I think that Caleb, Jenna, Noel, and Garrett are being used by A without them knowing. And I think A is Mona.

Некако многу ме измешаа.. :|

Извинете што пишувам коментари еден по друг :angel:

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.242
    ^
    А зошто би бил Кејлеб? Мислам, касно се појави,не ни живеел порано во градот,не ја познавал Алисон, нема од каде да им ги дознава тајните...
    Не дај Боже да е он,серијава 99% ја гледам заради него и не сакам да ме разочара. :)

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Најверојатно сте прочитале по интернет дека Мона е А. Таа е А во книгите а во серијалот е некој/а друг/а. Јас се сомневам на брат и на Алисон, и оној полицаецот како се викаше. Џена некако ми нема смисла да е А. :) Едвај ја чекам новата епизода и да видам кој/а е А. :rock:

8. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Ах ах ја оплескав работата со одговор на пост на маца бт, не сум го ставила во спојлер, ама ете избришано ми е мислењето, па се надевам не предизвика штета :( Сакав во врска со телефонот што и го даде Мона на Хана да искоментирам дека кога го доби Хана телефонот, не доби порака само таа од А, а додека на другите им стигна порака....

9. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    OMFG епизодатааа ! :x Цели 45 минути :o овај израз го имав на лицето...

Сега официјално знајме дека Герет и Џена ја убија Алисон. И официјално ми се докажа теоријата дека Мелиса не е -А (иако изгледаше дека е преку цела епизода) :)

10. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Ееее кој ќе издржи да си појдам дома, па да ја симнам па да ај гледам ако сум слободна ц,ц,ц,

11. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Извињавам се шо коментирам вака набрзо али нешто забележав во епизодата, па морав пак да пишам :)

Mona: Guess who got hexed again?
    Hanna: What?
    Mona: "Break up Hanna and her hottie or you go back to being junior high nottie. Don't test me -A"
    Hanna: -A just sent you this?
    Mona: Why are you confused, this is typical -A behavior...right? Pushing me to break you guys up

Сите знајме дека -А не се занимава со глупости како тие, а и дека не му е таков стилот на пишење СМС.
    ....
    Mona: Did you get a text too?
    Hanna: I'm phoneless, remember?
    Mona: Here check and see If you were hit
    Hanna: I didn't got any since the fire, and today Jenna came in this morning all sorry...
    Mona: Hold it. Jenna Marshal is sending this?

До таков заклучок мојш да дојдиш само ако знајш кој е, или ако си ти а се прајш на будала и тврдиш дека не си.
    ....
    Mona: So did you guys get the text?
    Hanna: No, not yet.

И после речете ми дека Мона, не е -А. Btw Џена е гениј, алал да му е, со сите изманипулира и + Герет го предаде.И баш ми е мило шо успеа операцијата, макар шо претпоставував уште од првата епизода дека е лажно слепа, или има сосем мало оштетување па ги дупи сите :devil:

12. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Мене ништо не ми е јасно сега па.... Едвај ја чекам следната епизода

13. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Ама чекај
    Од кај знаеш дека е Герет? Тоа што го приведоа не значи ништо.

14. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Маца не те сфаќам нешто. Велиш дека Мона е А , а даваш докази дека А не се занимава со такви глупи пораки. , како еве на пример оваа двете имаат најмногу причини да ја мразат Алисон. А и поголеми манипулаторки од нив двете нема. 99% сум сигурна дека се тие две...а 1% оставам да се изненадам во следната епизода скроооз ..ух цела недела е пред нас

15. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    1. Значи вака Dulceee,
    Герет и Џена делумно го признаја убиството во 12 епизода од 2 сезона, кога девојчињата беа во станица, и кажаја дека тие ја украдоја page5 од аутопсијата оти има многу докази кои одат против нив. И сето то сега се докажа (барем за Герет).
    2. d.Darla за ова со пораката, муабетот ми беше дека
    Мона сама си прати порака (како да е -А) само за да искористи гужва да извлечи информаци од Хана, и дружината.
    Али ете можи грешно си ме разбрала прибидејќи ( :rofl: ) неубо се изразив. :)

16. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    ОК е , нема везе, се разбираме нешто :)))ах колку мислам повеќе толку се бунам. или мелиса и џена или мелиса и мона или мона и џена или мона и мелиса или сите три хахах се А. а си убиството, да во право си

17. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Јас сепак мислам дека некој сосема друг е А што не ни текнал до сега, ама како и да е за една недела ќе дознаеме :)
    И со ова дека Алисон е демек жива малку збунија
    а нели во книгите А е Алисон, а убиена била нејзината сестра близначка :wasntme:

18. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Епа дефинитивно
    една од сестрите е жива, штом и на Емили и изгледала како многу реална, а еве и на Спенсер. Башка зошто потсетија дека Алисон била и со кафеава коса (нели рече се обидувала да биде некој друг), можеби се преправала дека е сестра и. Од оваа епизода некако убедена сум дека една од близначките е жива и дека е А, е сега не знам дали е Алисон или сестра и.

19. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Знаев, знаев, знаев дека Џена гледа!!! И јас мислев дека е лажно слепа од почеток, ама сега бев сигурна дека гледа ]:) ]:)

20. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Леле ако сестрата е жива, ќе се разочарам. Ги немам читано книгите, ама се надевам да не испадне така. Јас не сакам А да биде некој прв пат што го гледам ..пфф а зошто дрѕгарот на Хана како се викаше, го занемарија скроз, па исто и Ноел ?Ах Езра си замунва :( Дали знаете дали ќе го има во следната сезона?