Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. navyforever

navyforever Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Мислам дека пишав пред да заврши првиот дел дека Алисон носи бебе на Емили ама вие нее неможе нема шанси.

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Не ми е јасно кој се крие зад сите игри? Дознавме дека Сидни е дел од сите тие сплетки, но кој е позади неа и шо сака од девојките? И зошто Тед е вмешан? Сигурна сум дека и Лукас е нешто вмешан пошто му бил другарче на Чарлс уште во кампот.
    Страшно ме интересира кој е вмешан и како и зошто.

3. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Според Тед и неговата приказна, мое мислење А.Д е Лукас бидејќи се појави баш тогаш кога започна играта со А.Д Тој се одмаздува поради смрта на Чарлс/Шарлот а и поради малтретирањето од Алисон во минатото, почуствува вина кога Хана му кажа дека Кејлеб е во болница. И како така Хана доби порака од А.Д дека се и е пропаднато кога требаше Лукас да биде тој што ќе и помогне?
    Тед и Мери Дрејк се родители на Шарлот. Ова со кампот и мене ме заинтересира, ако Чарлс/Шарлот бил во Радли уште од мали години од каде Лукас со него на сликата? Или Лукас исто така бил во Радли, или биле на прошетка од Радли во некој камп кој е наменет за мали деца па Лукас се појавил. Или пак Тед лаже и тоа не е Лукас туку некој друг.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    А што мислиш за она со Ариа? Мислам си го извлече газот јас...

5. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Друга моја теорија е дека сето тоа е само книга на Езра или Ариа, дека сето тоа е во умот на Ариа затоа што била во Радли ( мислам дека таа не била во Исланд туку токму баш во Радли затоа што Еди Ламб ја праша од каде се сеќава неа и дали минатата година волонтирала во Радли од кога не можеше да се сети од каде ја познава а и ликот на Ариа беше чуден од кога го виде Еди и баш чудно следниот ден тој исчезна) или дека страда од некое ментално нарушување на двојна личност затоа што од секогаш беше чуден нејзиниот одраз во огледалото. 060315-pretty-little-liars-promo-1-750x522-1433365707.jpg Погледни ја сликата убаво, дали забележуваш нешто чудно кај Арија во нозете и кај другите девојки? Ариа носи лисици на нозе, нели? затоа што крие нешто или била некаде затворена. Од секогаш ја сметав за себична и сега со тоа што се спаси. Мисли само на нејзе и нејзината врска со Езра.. И да, мислам дека ќе ја прифати играта, и уште нешто, мислам дека Ариа ја започнала играта од кога беше во посета на Мона в Радли кога Мона си играше со картите и ја запраша Ариа дали сака да играат игра.

На theowndemon и Adi888 им се допаѓа ова.
  6. navyforever

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Девојки некој да не ја гледаше новата јас неможам никаде да ја најдам ја нема на замунда.

7. BayernKa

BayernKa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    1.106
    Оваа недела немаше епизода.

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Ариа е убедливо најлошиот лик во серијава. Коа мислам најлош мислам на карактерно најлабилна.

Колку треба да си себичен за после се што имаш доживеано да ги кикнеш другарките само за АД не му открие на твојот вереник нешто, што год да е..немој да не се омажи. Велам најчабилен карактер се плаши да биде сама.
    Не знам што ќе се деси понатака ама многу го комплицира девојчиштево. Спенсер е царица, нема бољи изграден лик мислам, единствена што вреди во целава приказна. На спојлерот за 15 епизода како му се извади на полицаецов, браво.
    За Хана некад ми е жал некад си викам освен што си убава ништо друго не си, глупа ко точак си.

На shooter.0801, Adi888, 1209 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.523
    Допаѓања:
    42.831
    Јас ја заборавив серијава бе, божем новата сезона ја гледав после предпоследна скокната, па сега кога прекинаа пак заборавив. Живо ме интересира како газ ќе извадат на крај со приказниве. Ако имам време ќе ја пуштам.

10. BayernKa

BayernKa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    1.106
    Ја мислам дека веќе е јасно што е работата. Спенсер има близначка. Дефинитивно она на аеродромот со Врен не беше Спенсер а и тогаш на Хана кога и се појави наводно во сон не беше таа. Читав теории на интернет за ова ама се до вчерашната епизода бев скептична. Сега сум прилично убедена во тоа, а и има смисла, Шарлот и е полу сестра-бара одмазда. Марлене има кажано дека А.Д настанува после смртта на Шарлот и го бара виновникот. исто има кажано дека А.Д е најинтелигентен од сите досегашни А, а близначката е сигурно интелигентна најмалку колку и Спенсер.

11. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Мене не ми држи вода оваа теорија со Спенс, пре би рекла Арјиа дека има близначка или дека Лукас е АД

12. navyforever

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    784
    Полоша епизода немаше до сега. Ја уништија серијата

На Hipster, pikachy, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. n0Limits

n0Limits Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2017
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    668
    Девојки, кој ден од неделата излегува нова епизода? :)

14. BayernKa

BayernKa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    1.106
    Вторник навечер се емитува во Америка, кај нас може другиот ден да ја гледаш, значи во среди.
    Јас на овој линк ја гледам
    http://watchseries.cr/series/pretty-little-liars

15. n0Limits

n0Limits Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2017
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    668

Фала многу :)

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Amin for that.

На navyforever му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Ја гледавте најновата?
    Полош лик од Ариа не сум видела, значи ужас од лик, себичњак, мислам дека Лукас и Сидни немат врска кој е главен туку дека и нив некој ги води, а стварно незнам кој би можел да е тој.
    Кој и да би бил многу паметен испаѓа како и да е,за да ја спој она цела игра.
    Мона ми е срцка и нз оти ама мислам дека пак некако и нешто ќе извлечи од сево ова.
    Емили и Алисон најлошиот можен пар и незнам зошто ги споија, преглупо е. Пејџ ми е сосем безпотребен лик.

18. n0Limits

n0Limits Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2017
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    668
    Хмм..што беше ова на крајот од последнава епизода? Има некакви шанси според вас Мона да е АД? Јас цело време мислам дека Спенсер има сестра близначка и таа ќе да е, а оваа Мона само помошник, ама не знам веќе во што да верувам :whew::whew::whew:
    Изгледа само јас со нетрпение ја очекувам секоја нова епизода :lol:

19. busavobebe

busavobebe Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2015
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    834
    јас мислам дека Мона не АД затоа што ќе биде премногу очигледно, мислам дека таа е или помошник или се труди да го разреши случајот и да открие кој се крие зад играта...
    А за близначка на Спенсер ми е малку неверојатно затоа што ако е имало уште едно девојче која е причината што не е земена од страна на Хејстингс и Мери не ја спомна никаде во писмото :?::smirk:
    и некако мислам дека Спенсер се сомнева во Ариа и мисли дека мати нешто 8-|

На n0Limits му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Не си само ти и јас со нетрпение ја очекувам секоја нова епизода а се ближи крајот :lol:
    Многу ми е заплеткана искрено :|

На n0Limits му/ѝ се допаѓа ова.