Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Оу јеах, Езра ке го има и то не само него, туку и брат му ! ;)
    А за -А не се секирај, не е некој шо прв пат ке го видиш, продуцентите кажаја дека беше претставен уште во првата епизода :)

2. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    За Езра сакав да знам оти по некоја логика си велам ако се откри А, (прво што ќе гледаме поантаму и второ би требало да го/ја нема во следната сезона во серијата. А инаку се изначитав на фејсбук и повеќето претпоставки се дека А е Ариа и/или Езра (Езра со прити ајс, и демек како се сретнале во барот случајно, дека Мона не треба да биде пошто во книгата била Мона А и ред други претпоставки. И замислете А да испадне Кејлеб :o ..Мене најмногу ме буни со пораката за бакнувањето на Кејлеб и Мона. Сепак мислам дека Мона ја прати, не Мелиса.

3. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Мене конечно ми се насемеа фацава ко видов дека Мелиса и Гарет се заедно- некако таа лошотија секогаш оди едно за друго .... Мислам дека сите имаат врска со убиството на Али пошто е и навистина била луда „кучка“!!
    малку ми се стегна срцево ко отидоа во продавницата со куклите и се прашувам дали навистина тоа детето има некој натприродни способности или и тоа беше само уште еден план на А?!(кое испадна за вистиниото ко појдоа таму по 2р пат)...
    Плус како МАЈА знаеше дека ЕМА им се јавила на нејзините родители? и како помина таа средба не кажаа воопшто?!
    ....Јас навивам да си оди ЕЗРА за да дојде некоја нова лепота на негово место , а плус мислам дека ја претера војнава која ја води со родителите на АРИЈА
    И јас ко Дарла се прашувам каде отиде и го снема другарчето на Хана и зош толку лесно го направија фактот со Калеб и МОНА??
    1000зоштооо без 10000 затоаа

4. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Ок многу сум збуета.Кој ја напиша пораката на Хана и шо е тоа што џена му го даде на тоби?
    Ииии ако во оваа сезона се открие кој е А тогаш зашо кје има и трета сезона? :?

5. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    После ова епизода сум убедена дека Мона е А. :@
    Премногу очигледно направија..

6. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Претпоставувам нешто ќе се открие и пак ќе остане некој клучен двигател инаку што би гледале во трета сезона...
    А за Мона не сум сигурна, сеуште ќекам изненадување :)

7. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.945
    Допаѓања:
    4.627
    Follow me and end up like me :)

хаха

8. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Да, ја украле 5тата страна од аутопсијата, но тоа не е доволен доказ дека ја убиле Алисон. Можеби од друга причина го зеле. Се е тука многу испомешано, и на секој можен начин се обидуваат да не збунат. Затоа не верувам дека се тие. Вмешани може се, но на некој друг начин.

9. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Мајката на Спенсер ми е многу сомничава и дрска. Нешто мислам дека е таа вмешана а за убиството на Алисон мислам дека не е само една личност.

10. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    слики4ка

11. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Додека ја гледав епизодава, ја симнав од замунда, на сцената кога Мелиса и се заканува на Спенцер за видеото, доле лево, во ќошот пишува ...
    #is mellissaA

12. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Па тоа најверојатно, за фановите на Твитер, да може да си коментираат на таа тема... # се користи баш за такви работи ;)

13. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    А е уствари сестрата на Алисон, во последната епизода, незнам дали забележавте дека имаше кафеава коса.
    Прочитав на интернет дека, некако ке си ги заменат местата пред да ја убијат Али. И Сестра и на Али заборавив како се вика, ке го најде дневникот на Алисон и се ке дознае, и така сите ке почне да ги вознемирува со смси, писма...

Btw кај се изгуби Холдем лажниот дечко на Ариа, мн убав ми беше :inlove:

14. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Ајдее и Холден стварно го снема овие епизоди. Дали за да не збуни или не не знам, ама тоа со сестрата и дневникот било така во книгите. Дали и во серијава ќе испадне така не знам, иако јас ќе се разочарам ако е така :(

15. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
  16. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    СО маската е Џена, ама не е таа А мислам. Можно е А намерно да намести Џена да ја носи маската за да ги залажи девојките хехе :)) АЈде не остана многу време, ама после ќе ми недостигаат овие наши „тумачења “ :D

17. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    На Maca-BT му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    И такаа уште 3 дена останајаа до -А Day :) али тогаш покрај то шо -А ке „умри“, ке умри и еден друг лик... Во чест на то Marlene King објави неколку clues на твитер (овај пат официјално):
    “mum’s the word”, red is a key color, and think of the movie psycho
    И така изгледа најзаконското створење во серијата ке оди па-па ;(

Али стварно незнам како ке се преживеј и то. Прво во „The Secret Circle" ми го убиват лепотанот Ли

Сега изгледа ке умри и..

То е премогу ! Мислам разликата е само 4 дена, а овие само шокој ми прат... а остај то и др. четврток уше некој од „The Secret Circle" ке умри ;( . The Producers are killing a lot of characters lately ! :@

19. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

И јас приметив кога ја симнувам новата епизода (уште дента кога е ставена на интернет) има по 30 - 40.000 сеедс

Баш ми е криво што ќе умре мајка и на Хена. Инаку да, таа со маската е Џена, ама не значи дека таа е А.

Аххх не можам да дочекам :lol:

20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]
    Теории за Wren
    A has been in it since the pilot, Marlene King has notified us she has known who A is since the pilot.
    Nosey Bitches Die was written on the wall in Dr. Sullivan’s office in the usual red colour. The only thing noticeable in this scene was that Nosy was spelt with an E, Nosey is the British spelling of the word Nosy.
    We know Garrett stole page 5 from the police station, but it hasn’t been said who stole it from the morgue. Wren works in the hospital.
    When Ian was dangling Spencer over the bell tower, someone saved her, Wren seems to like Spencer, of course he would never let her die.
    Out of all the girls relationships Spencer’s has been targeted the most, Wren likes Spencer, but it is clear that Spencer is in love with Toby, making Toby Wren’s biggest rival. One of A’s challenges was Keep Toby Safe. The only was she could keep him safe was by breaking up with him, Wren was there the second after she did so.
    In the interview with A they ask about A’s New Years Resolution, A’s answer is more cardio. Cardio refers to heart, cardiology is heart surgery. Wren is a doctor.
    Wren has access to the security cameras in the hospital therefore he was able to print off a picture of the girls.
    As we all know, in the pilot, Wren gave Spencer a massage for her bursa sac and she enjoyed it. In episode 2x10 A gives Emily a massage, and they are good enough to make her believe it was the masseuse.
    In the A interview again, A was asked who is now the weakest link, A’s reply was “I’m more interested in the strongest liar.” Spencer is generally considered the strongest liar, A was also asked which of the girls boyfriends are you most interested in, A’s reply was Toby.
    Peter Hastings hates Wren, and Wren seems scared of Peter. By letting Spencer know that she was related to Jason, he was pushing her away from her family and making her vulnerable. Wren seems to always be around when Spencer is vulnerable.
    When Spencer was arranging to meet Melissa at the bar, Wren just happened to be there. Coincidence or was he Melissa’s decoy?
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]