Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Добро, беше очигледно цело време, само што нели сите мислевме нема да биде интересно вака, па си велевме дека не е
    Мона
    ., и сите останати исто ги сметавме за сомнителни.
    Ма да, чим се дозна дека е цел тим, значи и некои од другите што ни беа сомнителни се секако вмешани.
    Ама како и да е,
    Мона
    е само мал дел,само алат кој е искористен од страна на 'главниве' од тимот да добијат информации.
    Има некој над неа.
    Е кој, здравје Боже, на крај на серијава ќе се дознае, а секоја наредна сезона ќе се дознава по уште еден член.

Туку, епизодава. Ми трепереше срцево цело време од возбуда, што од хорор елемените,што од трогателните моменти,како на пример крајов.
    И преубави сцени имаше меѓу паровите, посебно Тоби и Спенсер, јухуу!!

И уште нешто.. да се вратам на тимот А.
    Сигурно се вмешани Лукас, Џена и таа девојката што беше облечена како црниот лебед, тоа сигурно, бидејќи нивната улога беше да ги задржат девојкиве на забавата,додека Мона е со Спенсер.
    Е,која беше девојката-црниот лебед?

Ааааа и дали ја забележавте девојката во црвен фустан што дојде на балот,со долга плава коса, ептен ја покажаа во кадар. И на крај некој во црвено дојде кај
    Мона во лудница
    [​IMG]?

На vanessa.k и Maca-BT им се допаѓа ова.
  2. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Аууу знаев дека вака ќе испадне.
    Мона е само марионета на А, значи сепак ќе биде како во книгата играта на Мона ќе ја продолжи некој друг, со оглед на тоа дека А е еден тим и другите ќе играат како таа сивири и на крај ќе испадне дека -А е сестрата близначка, бидејќи само таа Алисон и сестра и Кортни ми делуваат како ептен извртени и доста способни за ваква игра вклучувајќи ја и Џена.

Значи Мона ја фаќа Алисон како некого шпиунира и за да ја чува нејзината тајна од неа побара помош како таа да стане популарна и дава број но никогаш не и се јавила, КАКО НЕ! Мижи Хасо да ти бајам! А Мона така наивно не видела кого шпиунира! :D Гарант Алисон за да ја замолчи и се јавила и така ја вклучила во својот А тим.

Баш ме интересира која е мистериозната лепотица... само ако не е тоа Мелиса.

Одлична епизода воодушевена сум оуууу јеа епизодава беше чисти трилер. АЈ ЛАВ ИТ!

Да токму така и Алисон кога е масикрана во Вивиен Даркблум носи црвено палто, се се поклопува. Нели?

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  3. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Многу итнересна епизода.

Прво ми беше чудно што Мона уствари сама си се издаде, ама работава било да мислат другите дека она е А, а уствари А е некој друг. И Џена отиде да се види со некој и му даде нешто и рече дека едвај чекала да го види пак, кој е тоа? Веројатно ќе испадне дека Алисон е жива па она си е А.

А кого ли најдоа во куќата на Емили? Нели некој имаше пишано дека ќе умре
    мајка и на Хена
    ама она што би барала таму

4. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.356
    Леле епизодава! :o
    Глупаво ми беше што сепак испадна дека Мона е А, иако нели стој некој зад неа, или пак се група луѓе.Него какви моменти имаше, ептен крипи.И на крај така си пуштив по некоја солзичка.Моќна епизода.

5. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    Најдобра епизода до сега!
    Искрено не знаев дека А е Мона!!!! Ама објаснува многу работи, ама нели не е само еден А туку повеќе, така да сите имаат вмешано прсти. А која е таа во црвениот фустан и кој е црниот лебед баш ме интересира.

6. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Јас имав напишано за мајка и на Хана, само шо немав нагласено дека 100% ке биди така, пошто беше само претпоставка по неколку ситни детали шо ги кажа Marlene King. Иначе телото шо го најдоја е изгледа
    Маја.

7. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Леле леле !
    Значи логично беше дека повеќе луѓе се А зошто не е возможно еден цело време се да прати и се да знае.
    Мене таа црниот лебед мнооогу ми личеше на Мелиса,ама ај да не зборам пред време,се некако ми мириса дека на крај А ќе испадне или Алисон или дека стварно постои таа некоја си Вивиан Даркблум.Како и да е,дефинитивно Лукас и Џена се вмешани.За Џена одма знаев уште во минатата епизода кога видов дека може да гледа кучката :@

На vanessa.k му/ѝ се допаѓа ова.
  8. vanessa.k

vanessa.k Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    15
    Само не знам што ќе правам со мојот живот до почетокот на третата сезона..
    ЦЕЛИ ТРИ МЕСЕЦИИ :(

9. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Мене ич не ми се допадна како испадна се
    Не бил еден, туку цел тим, ајде глупости :fubar:

10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.945
    Допаѓања:
    4.629
    Јас мислам и Ариа е вмешана

11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Хахаха... Ништо јас мислам да западнеш во пролетен сон и да се разбудиш за 3 месеци. ц ц ц... трагедија сега. А не можам да замислам што ќе биде со твојот живот ако воопшто не излезе трета сезона. :o

Инаку читав нешто на нет, од сега „Црвената боја ќе била новата црна“, па некој спомна дека Арија нели носеше црвен фустан, а и во првата епизода била во црвено, па нешто као и она да е сомнителна.

12. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Хаха сега за тимот може до бесвест да си нагаѓаме :) А МАндуЛане ми ја зеде мислата „Добро, беше очигледно цело време, само што нели сите мислевме нема да биде интересно вака, па си велевме дека не е
    Мона

До крајот на серијата се надевам да испадне некоја од девојките, за да биде врв хехе. Исот и јас имав пишано во спојлер дека прочитав црвенокоса дека ќе умре и мајка , па логично тоа да е мајка и на Хана, само еве нешто такво не дадоа ...лажен спојлер :)
    Како и да е, мене лично многу ми се допадна епизодата, во тоа лежиштето на „А’ ама беше крииипи и со кукли и со слики хахах хорор ..

13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Ариа е сигурно вмешана според мене, од повеќе причини.
    И на маскенбалот вчера носеше црвено-црн фустан, а на филмот Black Swan,на еден од постерите, таа девојката е облечена во црвено-црн фустан.
    После, Хана,Спенсер и Емили,сите ја 'видоа' Алисон,само Ариа не.
    Трето,на сите девојки им се случи нешто сериозно,нели Хана ја удре кола, Емили исто заврши во болница,а Ариа скоро ништо,само по некоја закана со пораките,ништо страшно.

Ај не ставам во спојлер,пошо не е, ова се само мои претпоставки.

Јас сама си ја правам серијава поинтересна со моиве теории... :)

14. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    СЕ согласувам и плус тоа, на повеќе веб страни што имам читано, се се врти околу тоа да е Ариа вмешана :)
    Интересно би било, за мене барем, а-тимов појма да нема кој е главниот, т.е. и нив некој да ги контролира, организира бла бла, а да не знаат кој ги влече конците ...

15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Ништо чудно и така да испадне :lol: А зошто мислиш така?

16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.945
    Допаѓања:
    4.629
    Од истите причини што ги кажа MandyLine, а и од причината што единственото нешто што и се случи на Ариа беше писмото на татко и на кој што на крај замина на турнир. Плус згора над се, и одговараше да и пушти индиректно писмо на мајка и кога татко и имаше афера. Никогаш не мислев дека девојкиве ќе беа А ама се заправивме со другарка ми муабет вчера и истите причини како Мендилајн ги споменавме.

А да, и незнам зошто тоа блек свон ми личи на мајката на Хана. Која е конекцијата незнам. Мелиса неможе да е, многу е ниска.

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Ама чудно ми е малку да е Ариа, таа е секогаш со нив кога им стигаат пораки, како ги пишува? А и сама ли би напишала писмо на мајкаи, а и порака кога му прати на Езра од А, некако тешко за верување ми е ова.

18. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Моми,ќе моше убав Торент од новата епизода? :wasntme:
    3 пати ќурук симнав. :(

19. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.945
    Допаѓања:
    4.629
    Па досега зборувавме дека има луѓе кои и помагаат. А и годи на мајка и да пушти анонимно писмо затоа што неможеше во лице да и кажи, а вака безболно.

20. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.