Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Јупсии ја прегледав пак епизодата, и мислам сватив кој ја уби или кој е вмешан во убиството на Маја...* drum-roll*

Paige McCullers прибидејќи:
    - Се врати околу времето кога Маја исчезна
    - Пејџ ја сака Емили - „I wish I fought harder for you"
    - Paige: I care about you. So I'll be here for you, for whatever you need.
    Emily: I think what I need now is a friend.
    -> Она „for whatever you need. “ ептен ми привлече внимание, шо да му треба? Рамо за плачење од кога ке дознај дека Маја ја убија?!
    - Пејџ е љубоморна на Маја, многу. Зато шо му ја „превзеде“ на некој начин Емили, и има мотив за да ја убие.

А можно е и Пејџ наша да е и во -А-тимот, зато шо едно време ја мразеше Емили зато шо избра друга преку неа, а знајме дека Емили за малце не умре во првото финале, кое шо беше на средина од сезоната.

Ептен се надевам дека нема да испадни така, зато шо ликот ми е СУПЕР и еден од поомилените во серијата.

А за The Black Swan, јас претпоставувам дека е сосем друга личност од таја сегде шо ја наведват. Јас мислам дека е:
    Ashley Marin а.к.а Мајка и на Хана зато шо:
    - The Black Swan беше висока, слаба и size 2; Ешли е висока, слаба, size 2 и доста слична по конструкција на тело со The Black Swan.
    - The Black Swan носеше црвен кармин. Црвениот кармин е заштитен знак на Ешли (го носи во 96% од епизодите.
    - По се шо се издешава со Хана, -А и досието во предходните епизоди, и според фактот шо Ела и Ешли беа загреани да најдат кој е -А голема е можноста Ешли да се маскира и да оди на балот, само за да ја пази Хана да не и се случи нешто лошо.
    - И моја претпоставка, збораше со Џена,Лукас и не ми текнува кој друг за да дознај дали нешто се деси до сега со Хана и дали е во ред...

И за ова ако испадни така, чупалево тешко ке наеби.... :(

2. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Прибидејќи :) оваа Пејџ ми е како машко малку :), едно време помислив дека е таа со дуксерот.
    А и обично кога го даваа тој (во случајов испадна таа- Мона, ми изгледаше повисока личност а не Монушка :D )

3. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Да да има некоја логика. нели и кога почува серијата на делот two can keep a secret if one of them is dead ја даваат Ариа како нели вели шшш, а и А, почетната буква на нејзиното име, а и на неа најмалку закани и пораки и стигнуваат.

4. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Не верувам Ариа да е А.
    Нема логика. Ем е главен лик,ем нималку не е логично сама да си го уништи животот и семејството.
    Зошто да сака на татко и и мајка и да им каже се за Езра? Не верувам дека Ариа е вмешана. :)
    А за Мона...
    леле колку добро глуми ретардирана,ахахаха. А и цело финале кога откачува е многу добро.
    А ова со црвениот капут на крајот.
    Вивиан Даркблум? :^)

5. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Ne e Aria no way :)

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    Ааа зошто да не? И јас би сакала на нејзино место. Не можат да се кријат цела вечност :)
    И воопшто не си го уништува животот,неа ништо лошо не и се случи од страна на А.

Абре .. убаво прочитав на некоја страна пред некој ден.
    Нашите мозоци се покреативни,а нашите претпоставки и теории се поинтересни од оние на продуцентите.

Додека ние овде пробуваме да сфатиме кој е А,анализирајќи го секој детал, продуцентите ја одбираат најочигледната варијанта - Мона.
    Така и на крај, ќе испадне Али е жива и толку.
    Никаква филозофија.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
  8. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Кога се снима трета сезона? Или веќе снимена е? Ако не е , продуцентите имаат шанса да го сменаат сценариото по потребите на публиката :)
    Нормално, никој не е сигурен дека Ариа е вмешана, ама тоа дека е главен лик не е причина за да не биде вмешана. ...Бај д веј, сето ова со маја што се случи, има некаква врска и поврзаност. Инаку би било бессмислено продуцентите да ја исчезнат, да избега од дома, па мртва па не знам што.Ако е убиена , мора да е со јака причина, а не колку за да е снимено нешто.

9. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Чеееекајте малце.
    Која е Вивиан Даркблум?Нели на крајот се покажува човек со црвен капут кај мона у болницата?!
    и не разбрав ова со д блек свон! :?

10. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Вивиан Даркблум е уствари алтер-егото на Алисон.
    Името е фактички анаграм од Владимир Набоков,писателот.

А за Маја верувам дека е убиена и декаво 3та ќе се обидуваат да откријат кој беше Black Swan а сигурно ќе има и некаква конекција измеѓу Маја и Алисон.

А за Ариа
    Нема шанси да е вмешана. Еднаш реков,нема шанси да стигне толку далеку па да си го ризикува односот со семејството за ништо. Сеа Бајрон и Ела неможат у очи да ја погледнат.

Инаку 3 сезона ќе почне сега да се снима ама премиерата ќе и биде на 5ти јуни.

А само мене ли ми е убитачно убава Џена Маршал?! ]:)
    Какви очи... :inlove:

11. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    Третата сезона започнува на 5 јуни и мислам дека во секоја наредна сезона ќе се открива по еден од А тимот ;)

На maja8 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    И мене ми е преуба Џена т.е. Тамин Сурсок..... Ехх да можам очите да му ги имам :inlove:

13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Black Swan e
    Мелиса. Ја познав по устата кога влезе. Мора да е она.

14. vanessa.k

vanessa.k Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    15
    А стомакот?
    не може само така да и исчезне :/

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    Еве некоја слика од Black Swan, и мене ми личи на Мелиса.

И да, прочитав дека во трета сезона ќе се дознае тимот А,поврзаноста на Џена и Лукас и која е девојката во црвениот фустан.
    Останува да чекаме. :)

16. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Шо зборате луѓе, теоретски шанси нема Black Swan да е Мелиса... Види ги рамената, конструкцијата на телото и усните и после ке прајме муабет.

17. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Случајност.

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  18. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    Стомак? од каде сме сигурни дека бременоста на Мелиса нe е лажна? :?:

19. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Поради фактот шо на крајот од првата сезона ,кога Мелиса и Спенсер напраја сообраќајка и мајка и беше со неа на боница, докторите пред нив (сите !) рекоја дека имаат голема среќа и дека бебето е во ред. Покрај то и: честите посети на гинеколог (некогаш со Спенсер, некогаш со мајка и, некогаш сама), сликата на бебето од ултразвукот а и + фактот шо јади ко коњ, и шо расположението му се менва 732180371 пати во секунда :)

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Што е ова, кој филм?