Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Јупсии ја прегледав пак епизодата, и мислам сватив кој ја уби или кој е вмешан во убиството на Маја...* drum-roll*

Paige McCullers прибидејќи:
    - Се врати околу времето кога Маја исчезна
    - Пејџ ја сака Емили - „I wish I fought harder for you"
    - Paige: I care about you. So I'll be here for you, for whatever you need.
    Emily: I think what I need now is a friend.
    -> Она „for whatever you need. “ ептен ми привлече внимание, шо да му треба? Рамо за плачење од кога ке дознај дека Маја ја убија?!
    - Пејџ е љубоморна на Маја, многу. Зато шо му ја „превзеде“ на некој начин Емили, и има мотив за да ја убие.

А можно е и Пејџ наша да е и во -А-тимот, зато шо едно време ја мразеше Емили зато шо избра друга преку неа, а знајме дека Емили за малце не умре во првото финале, кое шо беше на средина од сезоната.

Ептен се надевам дека нема да испадни така, зато шо ликот ми е СУПЕР и еден од поомилените во серијата.

А за The Black Swan, јас претпоставувам дека е сосем друга личност од таја сегде шо ја наведват. Јас мислам дека е:
    Ashley Marin а.к.а Мајка и на Хана зато шо:
    - The Black Swan беше висока, слаба и size 2; Ешли е висока, слаба, size 2 и доста слична по конструкција на тело со The Black Swan.
    - The Black Swan носеше црвен кармин. Црвениот кармин е заштитен знак на Ешли (го носи во 96% од епизодите.
    - По се шо се издешава со Хана, -А и досието во предходните епизоди, и според фактот шо Ела и Ешли беа загреани да најдат кој е -А голема е можноста Ешли да се маскира и да оди на балот, само за да ја пази Хана да не и се случи нешто лошо.
    - И моја претпоставка, збораше со Џена,Лукас и не ми текнува кој друг за да дознај дали нешто се деси до сега со Хана и дали е во ред...

И за ова ако испадни така, чупалево тешко ке наеби.... :(

2. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Прибидејќи :) оваа Пејџ ми е како машко малку :), едно време помислив дека е таа со дуксерот.
    А и обично кога го даваа тој (во случајов испадна таа- Мона, ми изгледаше повисока личност а не Монушка :D )

3. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Да да има некоја логика. нели и кога почува серијата на делот two can keep a secret if one of them is dead ја даваат Ариа како нели вели шшш, а и А, почетната буква на нејзиното име, а и на неа најмалку закани и пораки и стигнуваат.

4. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Не верувам Ариа да е А.
    Нема логика. Ем е главен лик,ем нималку не е логично сама да си го уништи животот и семејството.
    Зошто да сака на татко и и мајка и да им каже се за Езра? Не верувам дека Ариа е вмешана. :)
    А за Мона...
    леле колку добро глуми ретардирана,ахахаха. А и цело финале кога откачува е многу добро.
    А ова со црвениот капут на крајот.
    Вивиан Даркблум? :^)

5. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Ne e Aria no way :)

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Ааа зошто да не? И јас би сакала на нејзино место. Не можат да се кријат цела вечност :)
    И воопшто не си го уништува животот,неа ништо лошо не и се случи од страна на А.

Абре .. убаво прочитав на некоја страна пред некој ден.
    Нашите мозоци се покреативни,а нашите претпоставки и теории се поинтересни од оние на продуцентите.

Додека ние овде пробуваме да сфатиме кој е А,анализирајќи го секој детал, продуцентите ја одбираат најочигледната варијанта - Мона.
    Така и на крај, ќе испадне Али е жива и толку.
    Никаква филозофија.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
  8. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Кога се снима трета сезона? Или веќе снимена е? Ако не е , продуцентите имаат шанса да го сменаат сценариото по потребите на публиката :)
    Нормално, никој не е сигурен дека Ариа е вмешана, ама тоа дека е главен лик не е причина за да не биде вмешана. ...Бај д веј, сето ова со маја што се случи, има некаква врска и поврзаност. Инаку би било бессмислено продуцентите да ја исчезнат, да избега од дома, па мртва па не знам што.Ако е убиена , мора да е со јака причина, а не колку за да е снимено нешто.

9. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Чеееекајте малце.
    Која е Вивиан Даркблум?Нели на крајот се покажува човек со црвен капут кај мона у болницата?!
    и не разбрав ова со д блек свон! :?

10. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Вивиан Даркблум е уствари алтер-егото на Алисон.
    Името е фактички анаграм од Владимир Набоков,писателот.

А за Маја верувам дека е убиена и декаво 3та ќе се обидуваат да откријат кој беше Black Swan а сигурно ќе има и некаква конекција измеѓу Маја и Алисон.

А за Ариа
    Нема шанси да е вмешана. Еднаш реков,нема шанси да стигне толку далеку па да си го ризикува односот со семејството за ништо. Сеа Бајрон и Ела неможат у очи да ја погледнат.

Инаку 3 сезона ќе почне сега да се снима ама премиерата ќе и биде на 5ти јуни.

А само мене ли ми е убитачно убава Џена Маршал?! ]:)
    Какви очи... :inlove:

11. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    Третата сезона започнува на 5 јуни и мислам дека во секоја наредна сезона ќе се открива по еден од А тимот ;)

На maja8 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    И мене ми е преуба Џена т.е. Тамин Сурсок..... Ехх да можам очите да му ги имам :inlove:

13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Black Swan e
    Мелиса. Ја познав по устата кога влезе. Мора да е она.

14. vanessa.k

vanessa.k Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    15
    А стомакот?
    не може само така да и исчезне :/

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Еве некоја слика од Black Swan, и мене ми личи на Мелиса.

И да, прочитав дека во трета сезона ќе се дознае тимот А,поврзаноста на Џена и Лукас и која е девојката во црвениот фустан.
    Останува да чекаме. :)

16. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Шо зборате луѓе, теоретски шанси нема Black Swan да е Мелиса... Види ги рамената, конструкцијата на телото и усните и после ке прајме муабет.

17. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Случајност.

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  18. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Стомак? од каде сме сигурни дека бременоста на Мелиса нe е лажна? :?:

19. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Поради фактот шо на крајот од првата сезона ,кога Мелиса и Спенсер напраја сообраќајка и мајка и беше со неа на боница, докторите пред нив (сите !) рекоја дека имаат голема среќа и дека бебето е во ред. Покрај то и: честите посети на гинеколог (некогаш со Спенсер, некогаш со мајка и, некогаш сама), сликата на бебето од ултразвукот а и + фактот шо јади ко коњ, и шо расположението му се менва 732180371 пати во секунда :)

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Што е ова, кој филм?