Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Незнам како се вика филмов, али сцениве се исти.

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    ^ Филмот е Psycho.
    Ама не е случајност, пишуваше на интернет дека е намерно направена цела епизода да има слични сцени со тој филм.

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
  4. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Искрено, ме разочара епизодава.

Очекував многу поголем пресврт и не бев толку напната и воодушевена. Ок, нека биде Мона А, но мислам дека требале да бидат покреативни и да вметнат понапнати сцени, настани. CSI, Ghost Whisperer и слични серии имаат поголем пресврт на крајот од секоја епизода. Што знам, може малку претерувам, ама имав ПРЕГОЛЕМИ очекувања и ова ми е малку.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Џена. Прекрасна е.
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    Мене Џена воопшто не ми е убава. Страшна ми е :sweat: :sweat:

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MarijaIB

MarijaIB Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Може ли некој од вас да ми каже дали можат да се најдат книгите во некоја од книжарнициве низ градот?? Дали се издадени воопшто??

8. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    јас лично бев и сум се уште сигурна дека не е само еден А !!!
    и оваа само го допотврдува нештот ...
    Се мислам дека блацк сњан е Али .... но ке чекаме да видиме
    мислам дека нема потреба да го скријам текстов секако нисхто вазхно не сум открила од вистинските нешта 8)

9. principesa

principesa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    101
    Јас мислам дека Black swan е мајка и на Хана, по конструкцијата и устата многу ми личи на нејзе, а и косата :)

На andromedae и Maca-BT им се допаѓа ова.
  10. lovemebaby

lovemebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    174
    Дечки ако не ви е тешко ке може линк за online втора сезона.Си пратев како што излагаа нови епизоди ама ми ја укинаа страната.И така си застанав на средина на втората :worried:

[​IMG] :D

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  11. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    некоја сликица

12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Синоќа се заинтив и ги догледав последните неколку што ми останаа за гледање до 4ипол сум останала, ебре секогаш вака во ниедно време ги гледам, ептен ми е creepy :worried:
    И ве читам и не ми се верува Ариа бог да чува милион посото не е, па јас мислам дека ни мајка и на Хана не беше black swan, и мене ми личи на Мелиса, но сепак стомакот ме става во недоумица :?:
    Ме изненади тоа со маја, искрено јас не си сумјав дека Маја има нешто со А, ама па и дека ќе умре и ќе исчезне така претходно, нешто смрди...

Што им е, не ми се верува ај што се А тим, има логика неможе се да знеа А и сегде да биде, вака има логика А да има помошници што сите ги шпиунираат па затоа и се знае, ама па во секоја сезона да откриваат по еден, не се нормални, овие до 10 сезона ќе гураат вака :tmi:
    Нема да можам да издржам да дочекам да видам кој е главниот, т.е Кој е А главниот, другиве му/и се пиуни.
    Инаку мене смешено ми беше когa Мона и лупна шамар на Спенсер, ајде бе прцлу мал, а Спенсер едно 2 глави е посвисока од неа, како се струпли као кула од карти. Не иде :D
    Се на се, кој ќе чека до 5јуни за само да не залажат со првата епизода,а тек па цела 3 сезона за да видиме кој е другот помошник.

13. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
  14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Мене многу ми е интересно ова со теоријава дека Ариа е дел од А тимот, би сакала така да испадне.
    Еве што најдов, ако не ве мрзи читајте:

*In the Pilot, scene one, with Alison and the girls in the barn, Aria wears a long pendant with a glittering "A" on it. As they creep towards the open door in the dark, Aria's flashlight beam highlights the "A.

*Aria was texting throughout the masquerade ball and was talking to an unknown person that the viewers were unable to see.

*Aria cancelled on her plans with Ezra to stay with Holden because it was her plan. She sent her dad the note from ‘A’ and planned to not be caught with Ezra.

*A didn’t start terrorizing the girls until Aria got back from Iceland.

* In the doll shop in ‘If these dolls could talk’ the little psychic boy mentions how the Woman after Alison had ‘long brown hair, like yours’. Now even though the shot cuts to Spencer, he could mean Aria, as the lady then tells him to stop talking. Coincedence? Maybe.

*The episode was called ‘unmasked’ and the only person who was unmasked was Aria as Ezra asked to see her whilst they danced.

И уште нешто,сега ми текна да прашам.
    Во последната епизода, нели кога веќе Спенсер сфати дека Мона е А,ја праша дали и пишала смс на Хана во врска со black swan,дека треба да ја следат на балот, и Мона и негираше.
    Е сега, ако Мона не и пратила порака на Хана за тоа, зошто овие три ваму на балов ја следеа таа црниот лебед,од каде знаеја дека треба да го прават тоа, кога јасно се кажува дека Мона не ги известила?

На Maca-BT му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    А се емитува негде серијава, на некој телевизиски канал или...?! :)

16. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Не :) На нет можеш само да ја гледаш .

17. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    сликици

Прикачени фајлови:

• 1 (21).jpg
      1 (21).jpg
      Големина на фајлот:
      112,3 KB
      Прегледи:
      181
    • 1 (33).jpg
      1 (33).jpg
      Големина на фајлот:
      252,5 KB
      Прегледи:
      181
    • 1 (34).jpg
      1 (34).jpg
      Големина на фајлот:
      203 KB
      Прегледи:
      181
    • 1 (37).jpg
      1 (37).jpg
      Големина на фајлот:
      143,3 KB
      Прегледи:
      181
    • 26.png
      26.png
      Големина на фајлот:
      288,3 KB
      Прегледи:
      181
  18. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.358
    Теории околу тоа која би можела да биде блек свон.

Многу мислат дека мајка и на Хана е Блек свон, и најдов нешто...
    Причини Ешли Марин да биде Блек свон.

She could have wanted to spy on Hanna and see if anybody was bothering her
    She was already suspicious about -A, so she may have wanted to see if -A was there
    It was Hanna who picked up the feather after the Black Swan ran out of the door (Could set us up for Season 3, if Hanna finds another black feather in her house)
    She spoke to Lucas and Jenna. She could have seen Lucas and asked him where Hanna was, because she knows Lucas and likes him. Jenna was speaking to Lucas, so she didnt have a choice not to talk to him
    She could have confronted Mona about going to the dance, and Mona could have helped her with her costume (Remember, this is before they knew Mona was -A)
    She might have just wanted to go to the dance and enjoy herself, without Hanna knowing (What normal teenage girl would want her mom at a dance with her?)
    She might have wanted to watch Hanna and make sure that nobody would hurt her
    She could have ran out after seeing the girls chase her, because she didnt want Hanna or the girls seeing her spy on them
    Mona could have had the drawing in the Lair because she helped Ashley pick out the costume or design it
    Mona could have taken the sketches and placed them in the Lair to try to throw them off
    Mona may have put the sketches in the lair to make the girls find out Ashley is there
    Mona could have made the costume and sold it somewhere knowing Ashley would buy it, thats why she has sketches
    Ashley could have seen one of the messages from -A telling the girls to go to the dance, and she could have gone to protect Hanna

Кој не би можел да биде Блек Свон
    Its not Mona (She was with Spencer in the Lair)
    Its not Spencer (In -A's Lair with Mona)
    Its not Hanna, Aria, or Spencer (They all saw the black swan and then chased her)
    Its not Jenna (The black swan was talking to her and Lucas)
    Maya (Dead... Yeah)
    Melissa (Was outside of Maya's house wearing the same thing she wore in the morning. Also, her hair and makeup was identical so she couldnt have changed hair and makeup so fast. Also, there is no baby bump. Some may argue she isnt really pregnant, but I think she is)
    Jackie (Marlene said Jackie was done for season 2)

И да можна ми е некако теоријава мајка и на Хана да е, башка некако многу личи со Блек Свон.

На Maca-BT му/ѝ се допаѓа ова.
  19. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Нели на крајот Мона го коментира карминот, Toffie Tango, а сладоледот од Ариа, тој што го зеде Мелиса беше Toffie исто. Можеби звучи глупаво, но зошто и би нагласувале сценаристите толку чудни детали?
    Околу А тимот, сигурна сум дека се Ноел, Џена, Лукас и Герет.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Сите девојки се многу убави.Многу ми се допаѓаат. :)