Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141

Да, жена во години која претерано се грижи за ќерка и. И жена која нема друга работа, бидејќи е разведена и крајно незаинтересирана за dating.
    Од сите родители во серијата, Ешли најмногу се обидува да дознае што навистина се случува со Хана и останатите, па затоа и најмногу се алудира на тоа дека баш таа е во костумот на Black Swan.

На Maca-BT му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Мелиса или Џеки, јас сум за нив.

3. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    OMFG новата епизода -> :x :o
    Ела - срце најубо :inlove:
    Мона - creepy.
    Емили - Are you like always THAT hot?
    Спенсер - Ненси Дру во акција...
    Ариа - Поголем дефект од шо мислев.
    Хана - Душе...btw throwing chairs across the room is tottaly IN ;)
    Езра - пфф...
    Џена - WTF ?! :devil:
    :rofl: :rofl: :rofl:
    EPIC 8) :lol: :
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

4. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    ^^^Имало нова ЕП?

5. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
  6. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Ми го разубави денот ...фала
    утре коментирам за содржината ! :angel:

7. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Две епизоди веќе излегоа? Исто во понеделник ги даваат, а за нас во вторник на торент? :) Опаа си имам за гледање.

8. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Не е исто, сменат е терминот. Во Америка излегват во вторник, ние торент имаме во среда :)

9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Mене новава епизода по малку и ме збуни искрено.
    Тоа со менѓуштите ми даде уште повеќе до значење дека сите проблеми, скоро сите што ги имаат девојкиве се на некој начин президивикани од Алсон, т.е од лудата Кортни, и се повеќе верувам дека ќе биде така...
    Тотално ме збуни со мајка и на Спенсер, почнувам да верувам дека Мелиса има вмешано прсти тука.
    Ми текнуваат многу глупости на памет, ама ќе ги задржам за себе, да видиме оваа сезона што ќе ни донесе. Не сакам да биде последна, ама па ме убива љубопитноста ]:)
    Ариа опасна ептен :lol:
    Ме нервира оваа швалерката на татко и на Ариа, само џабе ја межаат да си мислиме дека има некоја фрка.
    И докторот,бившиот на Мелиса ми е најпарт со Спенсер. Јас не сум фан на Тоби ама ич.
    Само чуден е докторов, има нешто и тука.

10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.829
    Допаѓања:
    25.594
    Точно, се грижи, но зарем тоа е начин да дознаеш нешто од сопствена ќерка?
    Да се маскира,да ја прати? Не верувам дека постои такво нешто во реалноста.
    Се знае, родителот е авторитет - така и мајка и на Хана, ако толку се грижи, шо не постапи построго со неа и така да дознае се што и треба.

11. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Не сум нешто посебно воодушевена од последнава епизода.

Како прво, не сфаќам што се случи со ситуацијата Спенсер-мајка и-Гарет.
    Прво, дотичниов ја моли на Спенсер да ја убеди мајка и да му биде адвокат. Второ, Спенсер не се осмелува. Трето, од не знам каде мајка и дознава дека Спенсер му оди на посети и и’ забранува. Четврто, самата одлучува, поради непознати причини, да му биде адвокат, иако пред тоа стриктно и забрани на Спенсер да му се доближува, божем бил опасен. WTF?!

И зошто никој не кажува што се случи со Мелиса?
    Само викаат како можела да биде ок после тоа што и се случило. Го изгуби бебето или што?

Таа па Мона ми е многу гадна и вистина ме нервира. А, Џена е сосема друга приказна. Која лицемерка.

Како и да е, најмногу ме збуни тоа што се случи со Гарет.

И да, зошто на никого не му текнува дека можеби Алисон намерно ги подметнала убетките за да испадне како божем биле од Мередит?
    Не се толку глупави, досега сфатија дека и таа не е цвеќе за мирисање и дека е многу порасипана отколку што ја мислеле.

Исто така, мислам дека и Рен е замешан во тимот, бидејќи секогаш е таму каде што се девојките. И ако размислиме подобро, тој најмногу има пристап до СЕКАКВИ медицински досиеја, вклучувајќи ја и аутопсијата на Алисон. А, плус и беше вереник на Мелиса и во минатата сезона сите видовме дека уште контактираа.

И да, која сцена:

:lol:

Едит:

Такви работи и тоа како постојат во реален живот. Особено ако родителот премногу се грижи за своето дете и ако гледа дека нешто му се случува, а детето не сака да каже.

А, за строгоста. Ешли не може да биде строга кон Хана. Го проба еднаш тоа и Хана си замина од дома. Хана воопшто не ја слуша на Ешли кога станува збор за такви работи, си прави што сака.
    Па, затоа Ешли нема друг избор и мора да ја следи и контролира под маска. :)

12. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Мона ми е супер во Лудница... некако баш и стои таа позиција.. интересно ми е колку само Хана се труди за да ја врати или да дознае нешто повеќе/....
    Зош не прикажаа кога одлучија родителите на Арија да се разведат? мнн ми е интересно зош го скокнаа тој дел!
    Спенсер и Тоби се пак на старо ш то ми е мнн убаво но од др страна некако ме чуди она кое се случува со Тоби некако изгледа и незаинтересиран толку како што беше..
    Езра и Арија веќе и не ми се фаворити ... некако Езра почнува да ме нервира...
    Мислам дека ке има уцена и за мајка и на Ариа сега - откако го напиша тестот...
    !
    Не е лошо како за почеток но да видиме како ке се развиваат понатаму нештата!

13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Добра е епизодава.
    Мислам дека Мередит има замешано некои прсти во се, не би се појавила она наеднаш. А пак татко и што сака ? Нормално дека Ариа би направила нешто, бесно било девојчето. А Мередит како гадно ми се испонаша кога Ариа се извинуваше.
    Ептен збунка имам со обетките сега. Можно ли е да ја варал и со други ? Зошто бре, Ела е срце :inlove:

На Џена лошо и се пишува, штом овие дознаа дека гледа. А и мислам дека од посетите на Хана, кај Мона има некој напредок. Сепак мислам дека Хана не требаше да го лаже Кејлеб, оти сега е полошо.

Гарантирам дека Врен има некои прсти замешано во се. Нели Герет рече * луѓето лажат, но медицинските податоци не*

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

14. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Добри беа епизодиве, ама можеа да бидат и подобри :)
    Еве некои моменти јас што ги забележав:
    Прво што се изнасмеав беше сцената со Кејлеб и Хана во првата епизода, првата појава на Кејлеб, косата му беше избурочкана абе шооо, како на перница да лежел дотогаш :) Второ сцената со Ариа и Езра кога се бакнуваа мислиш ќе падне секс, пошто имаше музика и како демек буум, ама ништо, се погалија со образите :D И мене исто не ми се фаворит тие двајца повеќе..Мередит таква фаца има , засега супер и стои улогата. Мислам дека глумицава ја глумеше умрената жена Клејтон Еванс во Уан Три ХИл, исто и психопатката тенисерка :) Најсветла точка беа Спенсер и Тоби, е во тие сцени се осеќаше хот хот хот момент, а не со Ариа и Езра |( Емили добро одглуми во сцената со гјерданот со заби. Бај д веј, што сака да каже поетот со Мртвите не се смеат?И уште нешто, моментот со фрлањето на столицаа на Хана ми беше неочекуван. Не ми се створи таква тензија па за да излези од такт Хана па да фрла столици. Како исфорсирано ми беше....

15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Герет сигурна сум дека ја уценувал со нешто мајка и на Спенсер,па затоа она се согласи да му биде адвокат.Само немој на крај да испадне дека и она е дел од А-тимот зошто нели Герет и рече на Спенсер се договоривме со адвокатот да не кажувам ништо.

Фала богу дознаа дека Џена гледа.Инаку мое мислење за тоа кој е Black Swan-Или е Мелиса или новата девојка што се појави во првата епизода со Лукас.

Испадна дека оваа Алисон повеќе лошо им правела,него добро.И како што поминуваат епизодите така се повеќе сум убеда дека е жива и дека она стои позади се. Cause two can keep a secret if one of them is dead ;)

16. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
  17. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Се мислам дека на некој начин и Спенсер е вмешана во А-тимот.Како тоа во првата сезона кога исчезна Али она беше станата и ко демек ја бараше? И како тоа сега во третата сезона кога ја немаше Емили она пак беше станата и ја барапе и уште некој звонел од кај неа од мобилен.Абее ајдееее -.-

18. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Леле најбоља сцена во цела серија до сега :rock:

Инаку јас се мислам дека Алисон е всушност цело време жива и таа ги праи овие сплетки, но од друга страна А-тимот постоел и пред да дознаат овие четири. Нели во таа епизодата на ноќта на вештерките кога откриваа дека тие ја прогонуваат Али од пред тоа.
    Новиве случувања наведуваат да се сомневаме во Герет, кој бара од Спенсер мајка и да го застапува, за да не биде сомнителе, но тој сигурно на крај ќе испадне како една од клетките на -А.
    Многу ми е сомнителна Џена од самиот старт, таа сигурно гледа од почетокот. Според многу докази таа би била А, ама тоа е премногу очигледно, за серијава ќе биде неизвезна со самиот почеток, и сигурно некој што најмалку очекуваме ќе биде А.
    Само да се надевам дека барем ќе се окрие -А на самиот крај,
    а не како Госип Грл (заврши и никој не дозна) :^)

Прикачени фајлови:

19. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Јас ја ги има книгите читано а и серијава ја гледав и ми беше супер.....

20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Да да во право си.Не е никаква случајност што и во двата случаи Спенсер беше станата.