Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
  2. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Можеби, но јас сепак мислам дека тоа е тактика на сценаристите да ги залажат гледачите и да ги натераат да мислат баш на ова - дека и Спенсер е вмешана.
    Јас сепак останувам на тоа дека главниот А на крај ќе биде Кортни, односно вистинската Алисон.

3. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Абе дечки нели кога го најдоа телото на АЛисон, сигурно и правеле аутопсија. Ќе се знаеше ако не е Алисон. Можно е да испадни сестра нејзина да е „А“, и да ја има уценувано и Алисон уште од самиот почеток. Мислам дека нема да е интересно ако им текне Али да е жива...Шпанска серија ќе испадне :) :)
    Едвај ја чекам новата епизода. Има промо за третата некој?

4. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
  5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Промо за новата епизода
    http://www.youtube.com/watch?v=-03y6iNi ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=ESzJSYlS ... ure=relmfu
    http://www.youtube.com/watch?v=omrw8IlX ... ure=relmfu
    http://www.youtube.com/watch?v=M3IwPkkg ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=579fPeKL ... ure=relmfu

И дефинитивно мислам дека се живи глупости дека А е Спенсер. Нема логика ни поента...
    Уште вечер, т.е утре рано сабајле во 3-4 ја има новата на thepiratebay за оние на кој не им се спие навечер ;)

6. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Детективите за серијава, видете споилер. Кој сака да знае нешто повеќе за серијава и тоа кој е А, нека отвори споилер. Кој не, нека не чепка. Marlene King ја го напишала сценариото за серијава, она знае се. Ова се извадоци од нејзиниот твитер.

Ова е за сите што ја гледале 2 епизода од 3 сезона.
    Ако ги извадите првите букви на зборчињата ќе добиете Black Swa. N ја нема. Збор на Н што ми текна како последен е Ноел, но неможе да биде тој, машко е. Женско име на Н ?

7. SharllettGirl

SharllettGirl Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    http://forum.femina.mk/posting.php?mode=quote&f=53&p=1158011#

Хмм интересно за ова со буквата Н никој лик од серијате(женско) името не му започнува на Н,но гледав како се викаат и еднистевен лик кој сто име започнува на буквата н е Natalie Hall или Kate Randall(тоа е полусестата на Хана или полу ќерка на нејзиниот татко) мислам дека можно е таа да има врска со ова ;)

Инаку новата епизода ме остави ваква :o :o
    се понапната и понапната станува

8. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    :( :( :( Јас проверив на замунда вчера и немаше трета епизода. Мислев дека не се емитувала :( :( Ах кој да чек асега 5-6 саатот : )

9. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    шлики :lol:

10. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Океј, ова дефинитивно беше нај морничавата епизода од сите.... :( особено крајот :whew: :worried:ilent:
    - Емили душе најубо :inlove: , сите му поможват ко бебенце го третират, ама во право е не треба цел живот да ја жалат :)
    - Тотално го засакав Езра, па алал да му е за то шо го напрај за Емили а и за Ела :clap:
    - Мона е пострашна од кога и да било... ПСИ-ХО-ПАТ !
    - Кејлеб ко по обичај го пика носо кај шо не треба
    - Лукас бетер од Мона...
    - Спенсер и целокупната нејзина фамилија - поќе тајни од ЦИА имат....
    - Мелиса претпоставував дека ја лажира бременоста некое време, ама незнаев дека толку долго
    - Џена знаев дека можи да гледа, и то уште пред операцијата и дека само делумно му беше оштетен видот.... али алал да му е толку време шо ја истера лагата - РЕКОРДИ РУШИ.
    И од денес официјално мислам дека black swan е Мелиса.

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Јас арно реков дека Мелиса не е бремена ниту била, а Црниот лебед не е црната девојка со која зборуваше Лукас во училиштето, црниот лебед е ултра згодна девојка како што е Мелиса, која е таа девојка да има нешто лично спрема девојките за да тера таква игра, сите во А тимот се повредени од Алисон/Кортни и нејзиното друштво, а Мелиса лично од сестра си. Сите тие заедно со Мелиса имаат мотив да го тормозат ова друштво.

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Торент за новава, anyone?

13. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
  14. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Најчудна епизода досега. Мона што крие? Претходната епизода со пинцетата се бодеше, сега картата..Мора да има нешто.. :!:

15. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Оооо господе боже ке се превртеф од стол коа почна мона Да се дере.ПСИХОПАТКА!!!
    важно е шо се ми се испомеша...
    Шо беше фората со Џена коа отиде у таа продавницата?И несватиф кај ја нашла она Емили и кај ја однела?

http://watchseries.eu/serie/pretty_little_liars ~Кој Сака да гледа онлајн.:)

16. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Страшна епизода. Се по напнато станува, неможам да ја дочекам следната среда.

Незнам зошто Џена би била таргет на А, сепак она живееше со Мона. Ако се сеќавате, епизодата со Ноќна на вештерките, Мона рече дека не е исплашена од Алисон, а и Џена потврди исто. Многу ми беше срцкаста кога зборуваше со другиве, а и убава ми е, покрај се. Од толку многу што лажела, не ми се верува да ја зборува вистината за Емили, сигурно има некоја работа. А Ем, толку беше пијана, како го ископала гробот ? Или сепак А го ископал а Џена ја однела само за да се мисли дека она го направила тоа.

Мелиса ја мразам од почетокот и знаев дека лаже за бременоста. Мајка и ме чуди зошто го брани Герет, а татко и на Спенцер каде е ? Го снема човекот, а и он и мајка и се сомневаа дека можеби Мелиса ја убила Алисон. Колку само беше воодушевена кога мајка и и кажа дека бесплатно го брани Герет.

Мона толку ми е чудна, незнам што планираат со неа. Си лежам мирно само и кога списка наеднаш, уплав добив. Не ми се веруваше дека толку време лажела дека е луда. Лукас има право, подобро е во лудница, посигурна е. Картата мора да има некакво значење, не би ја дале во кадар.

А тоа пак на крајот, со вреќата од мртовечница. Уфф, :|

Официјално мислам дека Мелиса е Black Swan или типката со Лукас. Таа ми е ептен сомнителна.
    А што е со девојката во црвениот фустан ? Баш во кадар ја дадоа.. :?:

17. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Промото и кратките сцени за др. епизода, во која официјално ке се дознај кој е The Black Swan :) :
    бтв сега ми текна...Како успеа Џена толку брзо да излези од таја зградата (кај шо ја следеа) и да влези в кола? :?:

18. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Сигурно колата и била паркирана на другата страна. Па кога влегла, испаднала од другата страна и дојде со колата.

19. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

Како јас сватив Емили ноќта кога се журкаа кај Спенсер, се испијанила и одела по улица и ѝ се попречила на патот, наводно неможела да ја тргне нензам што и ја прибрала во кола и ја однела дома, сцена која ние најверојатно не сме ја виделе, баш ја прегледав последната епизода од сезона 2 не сретнав некоја таква сцена, :?: како и да е цело време додека го кажуваше тоа гледаше во земја не гледаше право во нивните лица, вртеше наоколу, тоа укажува на неискреност, што значи нешто гадно крие.

Типката со црвен фустан или црвен дуксер е шефицата на тимот А, најверојатно е Алисон, бидејќи во последната епизода на маскенбалот нели се појави една плава девојка со црвен фустан и носеше маска, погоре некој постираше слика од тој момент, потоа истата таа се појави кај Мона во лудница.

20. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Види, во епизодата со маскембалот дадоа една со црвен фустан, ама не е истата што се појави кај Мона во лудница, барем јас мислам така.
    Потоа нели Мона ја виде Алисон на столот со црвен капут. Две различни девојки се.
    Мислам дека таа од маскембалот можно да е полусестрата на Хана, таа што сакаше да ја зафркне.