Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Абе грешно свати |(....муабето ми беше дека и кога требаше да се открие -А пуштија промо (значи НЕ ИСТОТО! *фала богу*) според кое изгледаше како Мелиса да е 100% -А, и 100% ист трик прат и сега.

П.С. реков „Исто..“ а не „Истото..“ промо во предходниот пост :!:

2. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    па да видиме како ке е во 4тава еп па ке збориме пак ,,,...,,,, како и да е и што и да решат да споделат со нас е подобро него да погодуваме ...
    Сите ама, според мене, Сите до еден, имаат некоја поврзаност со А директна според мене ... но баш ме интересира која би била ГЛАВНАТА „А“ 8)
    сликици [​IMG]

3. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Аааа, извини, грешно прочитав и сфатив. :)

На Maca-BT му/ѝ се допаѓа ова.
  4. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Утре ќе си читам спојлери, бидејќи бавен ми е нетот нема да можам до во недела да ја гледам епизодата.
    Пишувајте обавезно, едвај чекам да дознаам кој/а е The Black Swan. :D

5. SharllettGirl

SharllettGirl Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Другата недела дема да има нова епизодаааа ;( ;( ;( ;(

Прикачени фајлови:

6. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Во колку часот отприлика ќе има торент за новата епизода?

7. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645

На The.Complicated му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Ќе ве замолам кога ќе има торент од новата епизода да го ставите тука.
    Фала,однапред. :)

9. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  10. The.Complicated

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Преинтересна беше епизодата.
    Што мислите, можно е ли Хана да се сплетка со Врен?

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Можно е, зошто да не, ако нешто научивме од америчкиве серии,тоа е дека секој може да биде со секого,без разлика дали тој до вчера и бил дечко на најдобрата другарка.
    А се си мислам дека Кејлеб ќе има нешто со Спенсер. Уште кога се појави он у серијава, прва помисла ми беше дека ќе има нешто меѓу нив двајца,многу ми одговараа некако, и се изненадив кога он заврши со Хана, ама пак затоа они двајца ми станаа најмил и омилен пар.
    Што знам,до крај ништо чудно и Езра со Ела да биде. :lol:

12. The.Complicated

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Во наредните епизоди Марлин Кинг објави слика на која Хана и Тоби се бакнуваат, a што викаш не е ни чудо да е со Врен.

13. la.parisienne

la.parisienne Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    172
    Епизодава ми беше некако тажничка, секој со своите демони.. Баш ми е жал за Кејлеб.. ;(
    Само сум сигурна дека Мелиса 100% пак лажеше, таа типка секогаш „смрди“!

Леле, не дај Боже да направат каша од љубовните врски, мразам кога некоја серија ќе дојде до тој степен, почнува да ја губи смислата. |(
    Јас мислам дека Хана ќе се сплетка со тој Рен, некако моментот кога му ја држеше раката повеќе од 30 секунди ме убеди во тоа.

HIGHLIGHT на епизодава: Хана и нејзините бисери :lol:
    [​IMG][​IMG]

На malechkata, Maca-BT и MandyLane им се допаѓа ова.
  14. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Шо сакат нека прат само да не ја напрат ко Госип Грл (секој со секој да легни) и да не ја напрат Емили БИ -> ОТИ ТО Е ! :devil: :swear:

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Само што ја изгледав епизодава, и што да кажам, све ми е сумливо,дури и најбезвезни ситници, како на пример првово:
    Емили ко ја гледаше маицата што и ја пратила Маја, пишуваше I walked with A zombie, ама болдираното беше поистакнато и одделено од зборон зомби.
    И некако мислам ќе испадне Би, и ќе има нешто со оној братучедон од Маја.
    Друго, ептен ми е криво за Хана и Кејлеб :( ама ај ќе дадам шанса на некои нови комбинации,можда некој нов пар ќе ми биде посимпатичен од нив. Тешко,но можеби.
    И трето, фамилијана од Спенсер is seriously fucked up.

16. Chocolate.me

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Интересна епизода, не беше морничава како другите.

Баш ме интересира кој се јавил дека го ископал гробот и го има телото, штом Џејсон напиша чек од 50,000 долари. А сомнително ми беше што, за неколку минути помина детективот. Мора да има тој нешто со се. Не ми е јасно што бараше кај Мона. Нема ништо со убиството таа, ниту они знаат нешто за А.

Врен и Хана дефинитивно ќе имаат нешто. Мислам дека Хана, за да си помогне со Кејлеб, ќе има нешто со него. Убав е он, ама со Спенцер ми се најубав пар. А каде е татко и на Спенцер ? Не ја сфаќам Хана, ем го сака Кејлеб ем не му кажува за А. Тој па, и се скара. Најдобар пар се.

ЗНАЕВ ЗНАЕВ ЗНАЕВ дека МЕЛИСА Е BLACK SWAN ! Ја познав по констукцијата на телото, кај вратот кај половината исти беа. Устата им беше иста, исто. Станчето во Фили и е убаво уредено, и па уште го чува тоа опаковката за фустанот. Не ми се верува некој да ја уценува нејзе, кој би можел и за што ? Глупача, а претходната епизода глуми нешто како натажена бидејќи го загубила бебето. Од загубата имало сигурно 5 месеци. А со ножот мислев сака да ја коле Спенцер.

А незнам што сака што се меша со мајка му на Кејлеб. Ептен отидоа далеку со се.

Баш ме интересира кој се јавил кај Џејсон и на кого му плаќа 50,000 долари. Чудно беше што детективот помина во тој момент, и што сака со куќата на езеро на Спенцер. Сигурно има нешто со таа.

Шкафот на Мелиса е добар, не ми се верува дека има место за криење.

17. la.parisienne

la.parisienne Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    172
    I walked with A, леле да, тоа прави совршена смисла и на некој начин a clue to Emily, јас мислев дека и Маја е дел од тимот, секако не од почеток туку дека ја имаа замешано само за да ја повредат Емили ( како што и бидна ).
    Јеп, Емили дефинитивно ќе стане БИ, де бре во цела епизода, ма која епизода во цела серија ја има истата експресија на лицето, ваква е → :( .
    И мислам дека во следната епизода ќе го откријат телото од Алисон во куќата на езеро од Спенсер што е.. Затоа детективот ја праша каде им е.

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Шкафот на Мелиса ми беше хит епизодава :lol: И јас сакам таков :D
    [​IMG][​IMG]
    Ај што ги собра нив, ама секогаш кога има вква сцена, доаѓаа на милиметар до тие што се кријат и се спасуваат. И се докажа дека Мелиса е блек сван, само не сум сигурна дали не лаже дека ја уценуваат.
    Сцените со Емили и братучедот на маја ми беа најдсадни, одвај чекав да завршат |(
    Ариа ми беше многу слатка во фустанчето и ланчетот пеперутка и Емили имаше убава маичка во епизодава
    Спенсер како и секогаш ме фасцинира, секогаш е тип топ од глава до пети
    Хана ме изнасмеа како никој
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    И ептен дебилно испадна што раскиаа со Кејлеб дефинитвно ми се омилен пар.
    И работите кои не сакам да ги видам дефинитивно романсата меѓу Хана и Врен која сите ја шпекулираат, Емили да не ја направат би |( и шлекулациите дека Хана ќе се спанџа со Тоби и Ариа и Езра ќе раскинат не се вистина.
    И на крај овој се премисли за чекот а?
    Мислам дека му ги дава на детективот во замена за инфромации и да душка наоколу, до сега го немаше и сега оп се појавува, а за куќата покрај езерото мислам дека таму се договорија да се чекаат со детективот, ама ќе видиме дали е точно или не.
    Со ова потполно се согласувам
    So in the two previous episodes of Pretty Little Liars both Jenna and Melissa have told one of the Liars or all of them that they were being threaten by someone. This is what we are thinking that it is.

a) They are both lying, A has told them to. Maybe them lying will distract the Liars while A can plan something big for them!

b) They are both telling the truth. A is threatening them, then this would mean that they aren’t part of the A team if that’s the case.

c) They are telling the truth but are leaving some details out e.g. A has made them join the A team!
    Нешто јако од следната епизода
    За следната епизода треба да чекаме до 10 Јули, WHY ;(
    Среќа имаме на претек серии летово па ај да одмориме малку нели |(
    П.С Само мене ли им се досадни сите тие бизарни теории што кружат на тублер и на нет општо, сега се фатија со mama loves to tango и го повтзруваат со toffee tango |(

19. SharllettGirl

SharllettGirl Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Глупости нема да има нова епизода зошто им било 4 Јули ден на независноста -.-

20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Многу предвидлива епизода,ама сепак интересна :)
    Знааааев дека е Мелиса,само прашањато е дали лаже? :^)
    Инаку...
    Сум заостанала малце на форумов и сега баш ви ги читав мислењава.Морам да напоменам дека е страшно глупо некој како бифшата на Езра да биде во А тимот од причина што во тимов (логично) се луѓе што се одамна и постојано во друштво на 4риве девојки.

Исто што се однесува до маичката од Маја,сите се задржувате на I walked with A,а што правиме со целосниот наслов I walked with a ZOMBIE? Helloo..Alison?? :D

Жал ми е Хана и Кејлеб :(

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.