Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Дефинитивно е точна, се сеќавате на епизодата за Ноќта на вештерките кога Алисон(Кортни) доби порака која гласеше; ДОЈДЕ ВРЕМЕ СЕГА ЈАС ТЕБЕ ДА ТЕ ИЗМАЧУВАМ -А, бидејќи Кортни ги тргнала нејзините другарки, сега таа ги измачува другарките на Кортни а тоа се Ариа, Спенсер, Емили и Хана, текстот е чиста логика, сега е многу појасно што точно се случувало меѓу тие близначки.

Само во текстот не се открива кои биле најдобрите другари на Али, баш ме интересира. Само да не е некој од А тимот, можеби Мона, Џена... :?:

2. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    ^ На вистинската Али, значи не Кортни, најдобри другарки и биле Наоми и таа другата на која не можам да се сетам како се викаше. :)
    Се појавија во две-три епизоди од прва сезона и тоа на почетокот. Со Мона се дружеа тогаш, и’ беа поттрчковци. Оттогаш не ги покажале, ниту спомнале, уште еднаш. :)

3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Уште 3 епизоди од 3-та сезона ми останаа.
    Мене многу ме замисли црниов лебед, кој ли е? Мелиса нели е бремена, а фустанов не и стоеше толку буцкасто :D . Може да биде сосем трет.

Добро бе, само мене Тоби ми е грд? :devil:

На 1209 и Hipster им се допаѓа ова.
  4. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Баш е срцкаст вој Тоби :inlove: :inlove: :inlove:

Ама место на Кејлеб никој не може да го заземе (таков дечко сакам :( )

5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Глоси сосема се согласувам и мене ми е грд, погрд избор не можеше Спенсер да направи.
    Не ми е убав, ама е харизматичен,барем мене ми е похаризматичен од Езра кој ми стана језив во сезонава ептен.
    Кејлеб не е лош, ама мене не ми е нешто wow, лично не ми се свијаат машки од тој тип.
    Врен од друга страна ми е :wasntme:
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    И Иан не беше лош, ама Џејсон е :x
    [​IMG][​IMG]
    И незнам дали ви текнува на Алекс во првата сезона што се плеткаше со Спенсер
    [​IMG][​IMG]
    Се на се многу секси мажиња се појавија во серијава онака со мерак да си плакнеш очи :wasntme:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ И, Спенсер не е посебно убава, има нос крив и премногу е слаба, а башка фацата не и е нешто посебно.
    Џејсон, Ноел, Иан, Езра, Врен,може и Келеб ама да нема долга коса, се најубави. :D
    Алекс не ми е многу убав.Скоро ич. :worried:
    Ама треба да се наредат по некој редослед. Туу бе, манијачишта на мажи сме ние. ]:)

Како ви се свиѓа овој?

На Chocolate.me, Lux, figgiMK и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Aбе се е до вкус ама мене Спенсер ми е многу убава. Дали е до нејзиниот беспрекорен стил, ама ми е многу харазиматична. Ариа порано ми беше многу убава сега веќе ич.
    Хана е слатка, ама мене ми има детска фаца.
    Емили ептен спортки ја облeкуваат, инаку она мислам дека е нај од сите.
    И фаца има убава и во тело е исто нај топ, не е ниска како Ариа па и Хана е нискичка, само на штилки е цело време и не се приметува.
    Емили искрено е бомба, ама улогата и е таква не доаѓа многу до израз, таков и е стилот и држањето во серијава едни време ми беше ептен досадна она.
    Иначи мене Врен ми е најубав, таков има најмила фаца од сите.
    А Џејсон е мужиште, вришти секс :wasntme:
    Мене Мелиса ми е многу убава, пожеби и од сите најубава, па и Џена има некоја посебна убавина.

На JoxyTheFreak и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  8. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Мене па Хана ми е најубава од сите, па и со кратка коса е поубава, а и како ја облекуваат. :inlove: И Мелиса е прекрасна, да, да... :nod:
    Потоа следи Емили, да, боомба е, жими све. Ама се гледа дека глумата и е вештачка..треба да го крие тоа, но претставена е како спортски дух, фармерки, дуксерки, патики...
    После следи Алисон, да симпатична ми е, можеби би била намбр уан, ама има предетска фаца, а и улогата не и е баш нај нај.
    После следи Ариа, Ариа ми беше прва на листата поо убавина, ама очите и се многу надолу некако што не ми се допаѓа, а има некој свој стил :D , и ја упропастија сеа со облакањето. |(
    И на крај Спенсер, не дека е лоша, ама носот ја огрдува и ја прават поголема со облеката, во некои комбнации. И препорака до неа, појќе леб да јади, оти ко ветрушка е, и онака не личи. :D

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Го фатив на една телевизија и изгледав една епизода. Морам да признаам интересен делува иако јас мислев дека е уште една тинејџерска глупа и површна серија :). Можеби ќе си го симнам иако штета што не го дават на некоја телевизија.

Хана ми е најубава од девојките, другите не до толку.

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    На филмовизија можеш да ги гледаш онлајн од 1 до 3 сезона, а и секоја епизода што следува се надевам дека ќе ја ставаат, + со српски превод. ;)
    Ист вкус имаме. ;)

На figgiMK и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  11. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    а мн ми се допаѓа како изгледља Хана и како ја облакаат и се ...но имам мали замерки за косата !!
    овие 2ца некако мнн си ми одговараат [​IMG]
    мене ова маже ми е мнн убо
    :lol: [​IMG]

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Сега официјално ја изгледав 4 епизода од сезона 3 и ја чекам 5, сигурни сте дека на 10 јуни ќе иизлезе?
    Значит вистина Мелиса била црниоt лебед? И кој се во тимот А знајте? :?: Кој е онај што го покажуваат скоро на крајот од епизоодата со компјутерон? :?:

13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    И јас ја изгледав 4тата епизода од 3тата сезона и ја очекувам 5тата, инаку ме интересира на колку дена излегуваат нови епизоди?? А од машките најубав ми е Ноел има прекрасна насмевка, втор на листа е Келејб.

14. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Ау Лукс, многу ми ги погоди-ги обожавам и Ноел и Кејлеб.Совршени се :inlove:

Мене ме нападна топлово, а и почнаа припреми за одмор, така да, не ја гледам серијава.Застанав некаде до 20 епизода, втора сезона.Од август ќе ви се придружам и јас, и ќе си ги гледам како што ќе излегуваат 8)

15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Еве една сликица за детективите како мене, чисто да не држи до 10.

16. la.parisienne

la.parisienne Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    172
    Eве еден sneak peеk за следнава епизода на 10 јули:

PRETTY LITTLE LIARS - "That Girl Is Poison" - Jenna's extravagant birthday party seems to be too good to be true and Aria, Emily, Hanna and Spencer think something else might be up - especially when it turns out that Garrett is getting a pass out of jail to visit his ailing mother on the same night. The timing can't just be a coincidence; the Liars are convinced it all has to do something with "A." With Emily getting an insiders' view working the party, Aria working the crowd as a party-goer and Spencer staked out at the hospital, what could go wrong? The answer is - everything. Meanwhile, Hanna's wallowing through heartbreak leads her to a shocking discovery.

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    На колку време излегуваат нови епизоди? Тоа значи дека снимањето е во тек и уште не е завршено?
    И дали знае некој колку сезони вкупно ќе има? :^)

18. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Нова епизода излегва секој Вторник, ние ја имаме за гледање во Среда. Сега се снима последната епизода од првиот дел на трета сезона (12 или 13та епизода), која шо ке се емитува во Август (после то дури Јануари продолжва).....А за колку сезони ке има никој не знај, ама најверојатно ке бидат поќе од 5, зато шо има преголема гледаност :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  19. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    јуху мило ми е :lol:

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

А претходните сезони ги гледаше или од 3 почна :D Да се знаеше кој е тој немаше да ја гледаме серијава нели.

Инаку последнава епизода не ми беше нешто интересна, а во врска со тоа кој е А - сите се сомнителни по малку. Во врска со теоријата со Арија, она е единствена што името и почнува на А, ама не мора да значи, веројатно намерно така е направено.

А ми текнува дека еднаш ја прикажаа Али со кафена коса и кажа дека се обидува да биде некој друг, па може тоа има некаква врска со сестра и.