Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Не е направено намерно да се вика Арија, така е и во книгата, мене ниедна од девојките не ми е сомнителна, бидјеќи нон стоп добиваат пораки, дали кога се заедно на ручек, кафе и сл, дали се дома или било каде, како добива едната добиваат и другите пораки во ист момент, на пример, тие ручаат и добиваат во исто време порака а во меѓувреме разговараат, пијат кафе итн, башка сите тие беа во искушение и приморани со некого да раскинат, Ариа со Езра, Спенсер со Тоби, Емили беше уценувана дека ќе се открие нејзината сексуална определба, Хана исто така Мораше на првото момче што го сакаше да го малтретира, итн

Нејзината сестра е со плава коса, таа така и го кажа на Хана само за да ја замае, да не примети, но тогаш кога Хана дојде во фризерницата Али изгледаше како да не ја примети односно како слабо да ја познава.

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    Мислам дека тоа не е никаков показател, сепак се работи за тим од неколку луѓе, кои можат да и праќаат пораки на Ариа, во истиот момент како и на другиве.
    Еден период и Мона "добиваше" пораки, нели. :)

3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925

Почнав од 1 сезона, 1 епизода па завршив со 4 епизода од 3 сезона. Моето прашање е случајно по интернетов да не дознавте за тимот А, веќе сум сигурна дека е соработка на повеќе луѓе и им праќаат пораки, ги следаат и имаат планови меѓусебно. :)

4. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Да ама на ништо не беше натерана да направи, колку што се сеќавам, дргите се нешто мораа да жртвуваат, дури едно време -А нели ја натера Хана да ја издаде врската на Ариа со Езра, па таа преку Кејлеб среди да се расипе колата на мајка ѝ... и ред други работи, а Мона само добиваше проаки, јас незнам дека она преку тие пораки беше уценувана нешто да направи против себе.

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Тоа со пораките на Мона беше намерно за да им пристапи на девојките за да може да биде поблиску до нив. Мислам дека и Мона е дел од тимот, и да А се повеќе луѓе, тим кој што им праќа пораки, а дали е така ќе видиме понатака. :)

6. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    100% Сум сигурна дека Мона е од тимот --А затоа што на интеренет најдов многу теории и докази кои што водат кон тоа .A за некој друг кој можеби е од тимот поима немам.Инаку јас сум до 4 епизода од 2ра сезона што е апсурдно но секако ќе ве стигнам до 10ти јули :devil: Ако треба по 5 епизоди на ден ќе гледам ма се нервирам кога ве читам овде за некоја си блек сван и некој си нови типови за кој јас си немам поим ;( .Сакам и јас да бидам малку у тек со настаните :geek:

7. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    :hai:

Веќе е откриено дека Мона е во тимот, всушност како што е во книгите, така и во серијата испаѓа дека Мона е првиот член од А тимот што се разоткрива. :) Тоа се дознава во последната епизода од втора сезона.

8. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Не се знае, инаку не би било интересно :)

9. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    12
    Абе луѓе која беше Вивиан Даркблум? Ич неможе да ми текне шо беше таа! :?

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Вивиан Даркблум беше Алисон со вештачка црна коса и со тој црвениот капут.
    Нели Хана ја сретна во фризерница или салон за убавина што беше тоа, а после таа Вивиан му должела пари на тој еден човек не ми текнува името како беше зошто тој и ги открил броевите мислам од кај што и праќала А пораки.(нели на Алисон и стигнуваа покраи од А). 15 000 долари му должеше и девојките му дадоа и понатака не се сеќавам што им даде тој за возрват, мислам им ја даде адресата од продавницана за кукли кај што го сретнаа детенцено и бабата.

11. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Денеска требаше да излезе 5та епизода, нели? :) :^)

12. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    30
    Да ама уште ја нема на интернет. Од утре :)

13. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    OMG прејака новата ! :clap: 8)
    Конечно либето (Paige) ми се врати :$ , са да се надеваме дека др епизода пак ке ја има.
    П.С. Неможи до толку убај да се Emily и Paige (особено на party-то) - НЕМОЖИ ! :inlove:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.243
    ^
    Ај молим те торент. :)

15. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
  16. marina.m.g

marina.m.g Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    91
    леле и ја се навлеков на серијава,мислев дека е типична тинејџерска ама не е баш,на мене со моиве нежни 26 години баш ми се свиѓа :$
    Вивиен е таа Алисон што се преправаше во неа,со црна перика.
    некогаш има многу напети ситуации,и баш ќе си речам е оваа последна епизода за денес и пак гледам уште една.стигнав до сезона 2 епизода 22

17. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Само што ја изгледав епизодава и морам да кажам дека Џена почна многу симпатична да ми станува. :) Баш ми е мила.

И не знам, премногу се мешаат работиве. Ако вака продолжат, ќе може слободно и до десетта сезона да одат.

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Конечно се мрдна нешто од место.
    Интересена беше епизодава, повеќе него што очекував, нешто и конечно откривме, т.е за чудо повеќе работи-апчињата и Лукас, и пораката на Герет во раковот на мајка му-ако не крие ништо Герет зашто ја става во раковот на болна жена |(
    И кој и да е што и да е тоа, милам дека наскоро ќе дознaеме која е Април Роус и за кој доказ се работи, воеројатно Април е личност нели?
    И со апчињата станува јасно зашто на ништо не се сеќаваше Емили и беше како мртва.
    Ама што има игра тука Лукас, незнам баш. Мислам дека е само пионче на А е нема накоја крузијална информација ни за А, и дур мислам дека и он е на некоја јака дрога како Ејми тогаш, но ај да не шпекулирам ќе видиме.
    Од другата посветла страна на серијава, You got to lоve Specer 8)
    Се изнасмеав на сцениве, посебно на втората со Ариа,
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

19. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    Значи вака: Некој нека ми каже дали Мона е сигурно -А?? Јас сум до 21-ва епизода од 2ра сезона, и навистина ми е нелогично Мона да е -А. Можеби сте пишале девојки и за ова но ме мрза да ги читам сите коментари, а и несакам да си упропастам некои работи, само сакав да дадам мое мислење; се сомневам малце во Мона но таа би била само дел од тимот, така?? Сигурно не е само една личност -А.

А и сигурна сум дека А ќе биде некој што најмалку очекуваме, па тоа би одговарало за Мона, на пример таа да унајмила некој да работи за неа и сл.

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Кај ја гледавте онлјан последнава епизода, на филмовизја уште не им е прикачена..?